Suomen Yrittäjät

Kutsu: Huomenna 25.10. klo 10: Suomen Yrittäjien vaihtoehdot työllisyyden parantamiseksi pienissä yrityksissä 

Jaa

Suomen Yrittäjät esittää vaihtoehtoja työllisyyden parantamiseksi pienissä yrityksissä. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ehdotuksista torstaina 25.10. kello 10 Suomen Yrittäjien toimistolle (Mannerheimintie 76 A, 6. kerros).

Tilaisuudessa ovat mukana ja haastateltavissa Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jyrki Mäkynen, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, pääekonomisti Mika Kuismanen ja työmarkkinajohtaja Janne Makkula.  

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme