HSL Helsingin seudun liikenne

Kutsu infoon 4.12.: Tavoitteena nopeampi ja täsmällisempi ratikkaliikenne vuonna 2018

Jaa

Raitioliikenteen rooli Helsingin kantakaupungissa on kasvussa. HSL:n ja HKL:n tavoitteena on entistä häiriöttömämpi, sujuvampi ja nopeampi raideliikenne. Ensimmäisten toimenpiteiden joukossa on kuljettajarahastuksen lopettaminen ensi vuonna.

Tervetuloa HSL:n ja HKL:n yhteiseen infoon ratikkaliikenteen ensi vuoden kuulumisista

Aika ja Paikka

maanantaina 4.12. klo 8.30-9.30

HSL, kokoushuone Lasipalatsi
Sisäänkäynti Ratamestarinkatu 5 (ratikkalinja 9:n pysäkin kohdalla)

Ohjelma

Ratikkamyynti päättyy, mitä tilalle?
Osastonjohtaja Mari Flink, HSL

Kohti nopeampaa ja täsmällisempää liikennettä
Joukkoliikennesuunnittelija Lauri Räty, HSL
Yksikön johtaja Arttu Kuukankorpi, HKL

Matkalippuja pysäköintiautomaatista
Suunnittelija Petteri Huppunen, HSL

Aamukahvitarjoilu

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

viestintä- ja markkinointipäällikkö Sari Kotikangas, HSL, puh. 045 6575767

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 380 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Joukkoliikenteessä on maanantaina 16.7. laajoja häiriöitä koko päivän - suosi metroa, lähijunia, kävelyä ja pyöräilyä14.7.2018 14:14Tiedote

Helsingin seudun joukkoliikenteessä on laajoja häiriöitä sunnuntaina 15.7. ja maanantaina 16.7. Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaamisen johdosta. Eniten häiriöitä ja pitkiä katkoja joukkoliikenteessä on maanantaina kello 11:n ja 20:n välillä. Raitiovaunuliikenne pysähtyy maanantaina kokonaan koko kaupungissa useaan otteeseen. Pääväyliä voidaan sulkea liikenteeltä autosaattueiden takia ja tällöin muu liikenne tyhjennetään saattueiden reiteiltä. Useilla busseilla on poikkeusreittejä sulkujen aikana ja sulut aiheuttavat merkittäviä myöhästymisiä ja poikkeuksia bussiliikenteeseen koko seudulla. Suomenlinnan lautta ei liikennöi maanantaina. Lauttaa korvaa huoltolautta, joka liikennöi Katajanokalle. Myös mielenosoitukset aiheuttavat poikkeuksia ja myöhästymisiä. Liikkumisessa kannattaa suosia kävelyä, pyöräilyä, metroa ja lähijunia. Metrot ja lähijunat liikennöivät sunnuntaina ja maanantaina pääosin normaalisti. Liikkumiseen kannattaa varata merkittävästi normaalia enemmän aikaa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme