Insinööriliitto IL ry

Kutsu: Insinöörikoulutuksen kustannukset 18.11. kello 9

Jaa

Ammattikorkeakouluissa tekniikan alan opintojen läpäisyaste on heikko: neljässä vuodessa insinööriopinnot suorittaa vain joka neljäs tekniikan alan opiskelija. Viidessä vuodessa tutkinnon suorittaneita on ainoastaan 40 prosenttia opiskelijoista.

Tekniikan alan opintojen keskeyttäminen maksaa yhteiskunnalle 20 miljoonaa euroa vuodessa. Onko suomalaisella yhteiskunnalle varaa tähän?

Median edustajat ovat tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta keskiviikkona. Insinööriliiton tuoreen ”Insinöörikoulutuksen kustannukset” -selvityksen julkaisua esittelee raportin tekijä, Insinööriliiton ekonomisti Paavo Hurri. Hän esittelee keskeisiä tuloksia ja Insinööriliiton ehdotuksia tilanteen parantamiseksi.

Tilaisuus järjestetään Teamsin kautta keskiviikkona 18.11. kello 9–10.
www.ilry.fi/koulutuksen-kustannukset-raportin-julkaisutilaisuus

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Katri Manninen, Insinööriliiton johtava asiantuntija, 040 706 6450

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme