Finn Lectura

Kutsu julkistamistilaisuuteen: Urheiluvamma voi olla kohtalokas - Urheilun kipupisteet kokoaa yli 20 huippu-urheilijan tarinat yksiin kansiin

Jaa

Mikä on vammojen merkitys huippu-urheilijalle ja miten vammat voisivat olla ehkäistävissä valmennuksen avulla? Finn Lecturan uutuusteos Urheilun kipupisteet kertoo yli 20 suomalaisen huippu-urheilijan tarinan eikä unohda loukkaantumisiin liittyviä henkisiä kipupisteitä. Kirjan julkistamistilaisuus pidetään tänään 11.10. klo 13 Sports Academyssa, Helsingissä. Tervetuloa!

Kirjan kansikuva
Kirjan kansikuva

”Minulle tuli jo nuorena tunne, että erilaiset vammat ja vaivat kuuluvat urheiluun.”
Keihäänheittäjä Mikaela Ingberg

”Ylipäätään henkinen puoli on loukkaantumisista toipuessa ratkaisevin tekijä: vaikka fyysisesti tilanne olisi hallinnassa, pään pitää voida luottaa kehoon.” Uimari Hanna-Maria Seppälä 

Urheilussa sattuu niin harrastaja- kuin ammattilaistasolla vuosittain satojatuhansia vammoja, joiden vaikutus yksilön harjoitteluun ja uraan voi olla kohtalokasta. Urheilun kipupisteet nostaa esiin vammojen merkityksen urheilijalle, mutta valistaa myös tuoreen tutkimustiedon kautta, mitkä tekijät altistavat vammoille ja miten niitä voidaan ehkäistä. Kirjan urheilijahaastattelut on tehnyt Kai Löfgren, vammojen ehkäisyyn ja tutkimustietoon liittyvät osuudet on kirjoittanut Mari Leppänen.

Terveystieteiden tohtori Mari Leppänen (s.1985) työskentelee urheiluvammatutkijana Tampereen Urheilulääkäriasemalla, jossa hänen tutkimusalueisiinsa kuuluvat erityisesti nuorten urheilijoiden vammojen riskitekijät sekä vammojen ehkäisy.

Filosofian maisteri Kai Löfgren (s.1988) on kustannustoimittaja, suomen kielen opettaja ja intohimoinen urheilun ystävä. Löfgren on aiemmin kirjoittanut teoksen Kisavisa - 365 knoppia suomiurheilusta (2014).

Mari Leppänen & Kai Löfgren: Urheilun kipupisteet

ISBN 978-951-792-849-6, sid., 35 €, 324 s.

Ilmestymispäivä 11.10.2017

KUTSU JULKISTAMISTILAISUUTEEN

Urheilun kipupisteet -kirjan julkistamistilaisuus pidetään keskiviikkona 11.10.2017 klo 13 Sports Academyn kabinetissa (Keskuskatu 6, 00100 Helsinki). Tilaisuudessa ovat kirjailijoiden lisäksi paikalla kirjaan haastattelun antaneet urheilijat Tero Tiitu ja Matti Mononen. Sekä kirjailijoita että urheilijoita on mahdollista haastatella tilaisuudessa. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
asiakas- ja viestintäpäällikkö Jenni Honkonen
jenni.honkonen@finnlectura.fi
p. 040 519 2591

Kuvat

Kirjan kansikuva
Kirjan kansikuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finn Lectura
Finn Lectura
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI

09 7415 1005, info@finnlectura.fihttp://www.finnlectura.fi

Finn Lectura on vuonna 1986 perustettu oppi- ja tietokirjakustantamo ja sen omistaa Yliopistojen opetusalan liitto YLL ry. Finn Lecturan monipuolisessa julkaisuohjelmassa painottuvat laadukkaat kielten oppikirjat. Kielten oppimateriaalien lisäksi Finn Lectura julkaisee opetusalan ammattikirjallisuutta sekä yleistä tietokirjallisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finn Lectura