Suomen Tekstiili & Muoti ry

Kutsu: Kasvu jatkuu - Tekstiili- ja muotialan tilastojulkistus 18.5.2018

Jaa

Tervetuloa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n mediatilaisuuteen, jossa julkistetaan tuoreinta tietoa alan kehittymisestä.

Tilastojulkistuksessa saat tuoreimmat luvut tekstiili- ja muotialan liikevaihdon kehittymisestä, viennin ja kotimaan myynnin kasvuluvuista sekä suurimmista vientimaista. Luvassa on myönteisiä uutisia, sillä noususuhdanne näkyy myös tekstiili- ja muotialalla.

Kuulet myös, kuinka paljon suomalaiset käyttävät rahaa pukeutumiseen ja kodintekstiileihin sekä miten kuluttaminen jakaantuu ikäryhmittäin.

Aika: Perjantai 18.5.2018 kello 10

Paikka: Eteläranta 10, Neuvottelukeskus, 2. krs

Tilastoja esittelevät toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen sekä tilastoista ja tietopalveluista vastaava Hanne Mikkonen. Anna-Kaisa Auvinen on myös käytettävissä kahdenvälisiin haastatteluihin tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittaudu tilastojulkistukseen tästä linkistä torstaihin 17.5. kello 12 mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Tekstiili & Muoti ry
Suomen Tekstiili & Muoti ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.stjm.fi

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten järjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Olemme alan vahva vaikuttaja ja työmarkkinajärjestö. Autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit. www.stjm.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Tekstiili & Muoti ry

Tekstiilin ja muodin päivässä 28.11.2018 keskitytään alan tulevaisuuden ratkaisuihin ja julkistetaan uusi Fablehti.fi21.11.2018 12:58:32Tiedote

Millaisia tulevaisuuden tekstiilimateriaaleja Suomessa kehitetään? Miten suomalainen tekstiili- ja muotiala menestyy kansainvälisessä kilpailussa ja muuttuvassa verkkokaupassa? Entä kuinka kiertotaloudesta tehdään uutta bisnestä? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Tekstiilin ja muodin päivässä. Samoin kuulet, kenelle myönnetään uusi Tekstiilin ja muodin palkinto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme