Kasvu Open

Kutsu Kasvu Open Karnevaaleihin 24.–25.10.2018 Jyväskylän Paviljonkiin

Jaa

Kasvu Open Karnevaali kokoaa yhteen Suomen kasvuyritysten ekosysteemin, liike-elämän asiantuntijat ja uudet kyvyt. Ohjelmassa luvassa mm. rohkeiden yrittäjien roastausta, kiinnostavia puheenvuoroja, live-sparrausta ja loistava tilaisuus tutustua kasvuhaluisiin yrityksiin.

Kutsumme toimittajanne ja kuvaajanne paikan päälle Kasvu Openin vuoden päätapahtumaan, Kasvu Open Karnevaaliin Jyväskylän Paviljonkiin 24.–25.10.2018. Paikalle saapuu yli 2000 vierailijaa, jotka edustavat mm. kasvuyrityksiä, kehitysyhtiöitä ja valtiollisia toimijoita. Tapahtumaa on kuvailtu luonteeltaan inspiroivaksi messujen, konferenssin ja festivaalin yhdistelmäksi, johon ei tulla pönöttämään. Tapahtuma on yleisölle avoin, tervetuloa!

Keskiviikkona kuullaan Kasvupoluilta valittujen 100 Kasvu Open finalistiyrityksen pitchaukset neljällä teema-lavalla klo 15, joita isännöivät Jyri Häkämies (EK), Pauli Heikkilä (Finnvera), Sampsa Laine (Nordea) ja Ilari Abdeen (Varma).

Teemapöytäkeskustelujen jälkeen kokoonnutaan verkostoillalliselle. Klo 20.30 myönnetään Suomen Kasvupalkinto 2018 yritykselle tai henkilölle, joka on toiminut poikkeuksellisella tavalla viennin, innovaatioiden tai uusien työpaikkojen edistämiseksi Suomessa. Palkinnon jakajina Vesa Riihimäki (Nordea), Jari Rautjärvi (Valtra) ja Uljas Valkeinen (Kasvu Open). Ilta päätetään Tulisilla hiilillä -yritysroastiin, jossa hiillostetaan kahta rohkeaa yrittäjää.

Torstain starttaa ainutlaatuinen ohjelmanumero Karhunpesä, jossa tuomaristo ottaa tarkempaan syyniin 10 parasta Kasvu Open sparrauksiin osallistunutta yritystä, jotka on valittu sadasta esikarsitusta firmasta. Ohjelmassa nähdään, mitkä yritykset pystyvät vakuuttamaan liike-elämän vaikuttajista koostuvan tuomariston. Tuomaristossa mm. Saga Forss (Broadius Partners).

Erilaisten paneelikeskustelujen jälkeen kuullaan Varustelekan perustajan Valtteri Lindholmin yritystarina, joka ei ole se tyypillisin. Tätä seuraa Kasvua ja kaaosta, jossa konkurssin tänä vuonna tehnyt Suvi Widgrén puhuu siitä, miten tilanteesta voi selvitä. Ohjelmassa myös rahoitusalan ammattilaiset Iiro Korander, Juuso Heinilä ja Julianna Borsos tuovat näkökulmaa siihen, miten katastrofin voi kääntää voitoksi.

Iltapäivällä kuullaan myös, kun Marimekon Minna Kemell-Kutvonen ja Spinnovan Janne Poranen kertovat yhteistyöstään uudenlaisen selluloosapohjaisen kuidun kehittämiseksi. Puuvillan tuotanto on ympäristön kannalta saastuttava vaihtoehto. Poranen esittää, että hänen yrityksensä vaihtoehto olisi vedenkäytön suhteen 99% tehokkaampi.

Ilta huipentuu siihen, että alunperin 100 finalistista – joista 10 selvisi edelleen Karhunpesään – valitaan se kaikkein paras kasvuyritys. Klo 15.30 julkistetaan voittaja start again (pitkään toimineet) ja startup -sajoissa.

Katso tarkka ohjelma.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautuminen ja majoittuminen:
Katariina Kovakoski, Karnevaali-tuottaja, Kasvu Open Oy, p. 050 4398 988, katariina.kovakoski@kasvuopen.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juuso Välimaa, viestintäpäällikkö, Kasvu Open Oy, p. 050 543 1400, juuso.valimaa@kasvuopen.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open Karnevaali on kasvuyritystapahtuma, joka sisältää puhujia, paneelikeskusteluja, yritysten pitchauksia ja messuohjelmaa. Tapahtuma on samalla Kasvu Open sparrausprosessin vuoden huipentuma, jossa julkistetaan osa seuraavan kauden Kasvupoluista, ja avataan haku kaudelle 2019.

Kasvu Open on kasvua hakeville pienille ja keskisuurille yrityksille maksuton kasvuohjelma tai tarkemmin sanoen joukko ohjelmia, jotka kulkevat nimellä Kasvupolku®. Kasvu Open Oy on voittoa jakamaton, yleishyödyllinen, Keski-Suomen kauppakamarin tytäryhtiö. Kasvu Openin konsepti valittiin shortlistille tänä syksynä EU:n yrittäjyyden edistämiskilpailussa, jonka finaali käydään 21.11. Grazissa, Itävallassa. Kasvu Openin valtakunnallisia kumppaneita ovat mm. Nordea, Finnvera, Technopolis, Varma, If, Team Finland, Keski-Suomen Liitto, Grano, TT-Säätiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme