Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu: Kaupunginjohtajan info espoolaisille koronatilanteesta

Jaa

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä kertoo kaupunkilaisille ja kaupungin työntekijöille ajankohtaisista koronatilanteeseen liittyvistä asioista torstaina 8.4.2021 kello 16. Myös media on tervetullut kuulolle.

Mäkelän lisäksi infossa esiintyy toimialojen edustajia. Ohjelmassa on muun muassa katsaukset Espoon koronatartuntojen tilastoihin, rokotustilanteeseen sekä yläkoulujen ja toisen asteen oppilaitosten osittaiseen lähiopetukseen paluuseen.

Voit lähettää ennakkokysymyksiä esiintyjille sähköpostitse osoitteeseen viestinta@espoo.fi 7.4. asti.

Katso info Teams Live -lähetyksenä. Linkki avautuu joko Teams-ohjelmalla tai verkkoselaimella. Et tarvitse välttämättä Teams-ohjelmaa, jotta voit osallistua infoon – riittää, että käytössäsi on tietokone, älypuhelin tai tabletti, jossa on verkkoyhteys.

Voit katsoa infon myös jälkikäteen tallenteena.

Lisätietoa koronasta: espoo.fi/koronavirus
Koronaohjeet monilla kielillä: espoo.fi/koronaohjeet
Koronarokotukset: espoo.fi/koronarokotus

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunki tutkii mahdollisuutta rakennustyömaiden ylijäämäsaven hyötykäyttöön23.4.2021 13:14:01 EEST | Tiedote

Rakennushankkeissa syntyy ylijäämämaata, joka nykyisten käytäntöjen mukaan käsitellään jätteenä ja viedään maankaatopaikalle. Osa syntyvistä ylijäämämaista voidaan hyödyntää rakennushankkeissa materiaalina, mutta haasteena on maa-aineen kysynnän ja tarjonnan kohtaaminen sekä rakentamisominaisuuksiltaan heikkolaatuisten ylijäämämaiden käytettävyys infrarakentamisessa tai tuotannon materiaalina. Tälläkin hetkellä Kulmakorven maanläjitysasemalle tuodaan jokaisena arkipäivänä 200-500 kuorma-autollista työmaiden savea.

Pentala skärgårdsmuseums placering i tävlingen Årets europeiska museum 2020 delges i maj22.4.2021 06:00:00 EEST | Tiedote

Pentala skärgårdsmuseum valdes i slutet av år 2019 med i tävlingen Årets europeiska museum 2020 (European Museum of the Year 2020 / EMYA.) Evenemanget där resultatet av tävlingen delges förflyttades på grund av coronapandemin till år 2021 och därför delges vinnarna i tävlingen år 2020 och 2021 i maj 2020. Pentala skärgårdsmuseums placering i tävlingen får vi veta den 6.5.2021 i evenemanget som ordnas av European Museum Forum.

Saaristomuseo Pentalan sijoitus Vuoden eurooppalainen museo 2020 -kilpailussa ratkeaa toukokuussa22.4.2021 06:00:00 EEST | Tiedote

Saaristomuseo Pentalan valittiin loppuvuodesta 2019 ehdokkaaksi kovatasoiseen Vuoden eurooppalainen museo 2020 -kilpailuun (European Museum of the Year 2020 / EMYA.) Kilpailun tulosten julkistaminen siirtyi koronapandemian takia vuoteen 2021, joten toukokuussa paljastetaan kerralla vuoden 2020 ja 2021 voittajat. Saaristomuseo Pentalan sijoitus ratkeaa 6.5.2021 European Museum Forumin järjestämässä online-tilaisuudessa.

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnasta 21.4.202121.4.2021 21:55:51 EEST | Tiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnalta lausunto Niipperin koulun hankesuunnitelmasta Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti antaa lausunnon 12.3.2021 päivätystä Niipperin koulun siirtokelpoisen liikuntasalin hankesuunnitelmasta: Hankkeen tulee toteutua tilaohjelman mukaisena. Tilaohjelman mukainen liikuntasalirakennus tekee opetussuunnitelman toteuttamisen mahdolliseksi, turvaa alueellisen asukas- ja harrastustoiminnan ja vastaa Espoon koulujen ja sisäliikuntatilojen tilasuunnittelutavoitteisiin. Toiminta-avustuksia ei peritä takaisin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti, ettei taiteen perusopetuksen oppilaitoksille ja muille taiteen perusopetuksen oppilaitoksille vuodelle 2022 myönnettyjä toiminta-avustuksia peritä takaisin, mikäli avustusperiaatteiden noudattamatta jättäminen johtuu koronaviruksen vuoksi opetus- ja harrastustoiminnalle asetetuista virallisista rajoituksista. Lautakunta myös päätti, että vuoden 2022 toim

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme