Energiakaupungit ry

Kutsu: Kaupunkienergiaa ympäristöä tuhoamatta - onko se mahdollista?

Jaa

Energiakaupungit ry kutsuu median seuraamaan keskustelua kaupunkienergian tulevaisuudesta Porin SuomiAreenan Rantalavalle maanantaina 11.7.2022 klo. 10:00-10:45. Yhteiskunnallinen keskustelu on energiamurroksen ytimessä toimiville kaupunkienergiayhtiöille keskeisen tärkeää – ja näinä aikoina keskusteltavaa riittää niin hyvässä kuin pahassa. Siksi Energiakaupungit ry päätti osallistua Porin SuomiAreenaan.

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.mtv.fi, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Mitään ei tapahdu ilman energiaa – kodit eivät lämpene, lamput eivät pala, eivätkä sähköautot ja kännykät lataudu. Kasvavat kaupungit tarvitsevat luotettavaa ja kohtuuhintaista energiaa, joka on tuotettava ympäristöä tuhoamatta. Miten yhteiskunta ja kaupunkienergiayhtiöt ratkaisevat tämän haasteen?

Tilaisuudessa on luvassa suoraa puhetta kaupunkienergiasta, vihreästä siirtymästä, rahasta ja energiapolitiikasta, kun ääneen pääsevät asiantuntijat, päättäjät ja tutkijat.

Puhujat

Kai Mykkänen
kansanedustaja
kokoomus

Heidi Viljanen
kansanedustaja
SDP

Oras Tynkkynen
vanhempi neuvonantaja
Sitra

Petri Paajanen
toimitusjohtaja
Pori Energia Oy

Aku Aarva
toiminnanjohtaja
Energiakaupungit ry

Juontajana toimii Madventuresistakin tuttu ja energia-asiat erinomaisesti tunteva toimittaja Riku Rantala.

Voit seurata SuomiAreenan keskustelua Porin Rantalavalta tai verkossa MTV Katsomon kautta.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan keskustelua!

Terveisin,

Aku Aarva
toiminnanjohtaja
Energiakaupungit ry

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aku AarvatoiminnanjohtajaEnergiakaupungit ry

Toiminnanjohtaja Aku Aarvan päätehtävä on käyttää ääntä kaupunkienergiayhtiöiden puolesta yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Puh:+358414326510aku.aarva@energiakaupungit.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Energiakaupungit ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

Energiakaupungit ry on 13 kaupunkienergiayhtiön sanansaattaja valtakunnallisesti ja EU-tasolla. Edistämme avointa ja läpinäkyvää kilpailua, joka tarjoaa kuluttajille kustannustehokkaimmat ja ympäristöystävällisimmät energiaratkaisut. Toimimme energiamurroksen ytimessä.

Energiakaupungit ry:n 13 jäsenyhtiötä ovat: Alva-yhtiöt Oy, EPV Energia Oy, KSS Energia Oy, Kuopion Energia Oy, Lahti Energia Oy, Lappeenrannan Energia Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy, Seinäjoen Energia Oy, Tampereen Sähkölaitos Oy, Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, Vaasan Sähkö Oy ja Vantaan Energia Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Energiakaupungit ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme