Kemianteollisuus ry

Kutsu: Kemianteollisuuden työmarkkina- ja talouskatsausinfo 15.6.2017 klo 10.00

Jaa

Missä Kemianteollisuudessa mennään ja mitä numeroiden taustat kertovat? Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon torstaina 15.6.2017 klo 10.00–11.00.

Tilaisuutta isännöivät Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä, työmarkkina-asioista vastaava johtaja Jyrki Hollmén sekä viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Susanna Aaltonen.

Paikka: Eteläranta 10, (2 krs.), neuvottelukeskus, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään keskiviikkona 14.6.2017 Kemianteollisuuden viestintään Susanna Aaltoselle: susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai 040 593 4221.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Kemianteollisuus ry

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Slideshare:www.slideshare.net/Kemianteollisuusry

Linkedin:http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje:http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuus investoi Suomeen vuositasolla noin miljardi euroa ja on säilyttänyt koko 2000-luvun pääomatasonsa. Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kemianteollisuus ry
Kemianteollisuus ry
Eteläranta 10 / PL 4
00131 HELSINKI

09 172 841http://www.kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuuteen lasketaan Suomessa kemian prosessiteollisuus, öljytuotteet sekä muut kemian tuotteet kuten lääkkeet, kosmetiikka, pesuaineet, maalit, muovi- ja kumituotteet.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kemianteollisuus ry

Kemianteollisuus: Alkuvuoden ripeä kasvu taittui19.9.2017 09:01Tiedote

Kemianteollisuuden kasvu taittui alkuvuonna, vaikka edellisvuoteen verrattuna luvut näyttävät vielä nousua. Tämä näkyy varsinkin viennissä, jossa kasvua on yhä vuodentakaiseen, muttei juurikaan alkuvuoden lukemiin. Kemianteollisuuden vaikutus Suomen työllisyystilanteeseen on merkittävä. Ala työllistää suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta lähes 100 000 suomalaista, ja työllisyys on säilynyt vakaana.

Kemianteollisuus: alkuvuosi kasvua, työmarkkinasyksy määrää jatkovauhdin15.6.2017 10:02Tiedote

Talouskasvun vauhdittuminen näkyy myös Suomen kemianteollisuudessa. Liikevaihto kasvoi alkuvuonna varsinkin viennin vetämänä. Valtaosa kasvusta tulee öljytuotteista, mutta kasvua on kaikilla kemianteollisuuden tuotealoilla. Kemianteollisuuden vaikutus Suomen työllisyystilanteeseen on merkittävä. Ala työllistää suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta lähes 100 000 suomalaista.

Responsible Care -vastuullisuusohjelman vuoden 2016 tulokset: Kemianteollisuuden työturvallisuudessa hyvää kehitystä4.5.2017 14:03Tiedote

Kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelman vuoden 2016 tulokset osoittavat hyvää kehitystä erityisesti työturvallisuudessa. Vuosi 2017 on kemianteollisuudelle juhlavuosi Responsible Care -ohjelman täyttäessä 25 vuotta. Tavoitteena on jatkuva toiminnan parantaminen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden eri alueilla. Tässä tavoitteessa onnistuttiin vuonna 2016.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon voittajilla vahvat panostukset kehitysprojekteihin27.4.2017 18:54Tiedote

Kemianteollisuus ry, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry, Ammattiliitto Pro ry, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry: Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla palkittiin 27.4.2017 Arizona Chemical Oy, Finex Oy, Freeport Cobalt Oy ja Turun ammattikorkeakoulu Oy:n Kemiantekniikka. Kunniamaininnan saivat Pipelife Finland Oy, Teknikum-Yhtiöt Oy ja Trinseo Suomi Oy. Voittajia yhdistää erityisesti vahvat panostukset kehitysprojekteihin. Ensimmäistä kertaa nostettiin esiin myös oppilaitosten rooli turvallisuuden kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme