Kempower Oyj

Kutsu Kempowerin sijoittajatapaamiseen 13.4.2022

Jaa

Kempower Oyj järjestää varsinaisen yhtiökokouksensa jälkeen sijoittajatapaamisen, jossa yhtiön johto antaa yleiskatsauksen liiketoiminnasta.

Kempower Oyj järjestää varsinaisen yhtiökokouksensa jälkeen sijoittajatapaamisen, jossa yhtiön johto antaa yleiskatsauksen liiketoiminnasta.

Tilaisuudessa Kempowerin johto vastaa myös edellä mainittuihin aiheisiin liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää sijoittajakokouksen aikana tai ennen sijoittajakokousta sähköpostitse osoitteessa investors@kempower.com.

Sijoittajakokous pidetään englanniksi, ja kysymyksiä voi esittää joko suomeksi tai englanniksi. Sijoittajakokous ei ole osa varsinaista yhtiökokousta, näin ollen osakeyhtiölain 5 luvun 25 §:ssä tarkoitetut kysymykset on esitettävä ennen varsinaista yhtiökokousta Kempowerin vuoden 2022 yhtiökokouskutsussa kuvatulla tavalla.

Pyydämme osallistujia valitsemaan osallistumisensa fyysisesti tai verkossa. Fyysinen tapahtuma järjestetään Miltton-Housessa (Sörnäisten rantatie 15, 00530 Helsinki).

Osallistujia, jotka tulevat paikan päälle pyydetään rekisteröitymään 8. huhtikuuta 2022 mennessä TÄMÄN LINKIN kautta.

Tilaisuuden ohjelma, webcast-lähetyksen linkki ja presentaatiomateriaalit ovat nähtävillä yhtiön verkkosivulla osoitteessa: https://investors.kempower.com/

Yhtiö pidättää oikeuden rajoittaa fyysiseen sijoittajakokoukseen osallistuvien henkilöiden määrää, jos koronavirustilanne ja osallistujien terveys ja turvallisuus sitä edellyttävät.

Tervetuloa!

Lisätietoa:

Kempower, sijoittajasuhteet

Jukka Kainulainen, talousjohtaja, Kempower
jukka.kainulainen@kempower.com, puh. 029 0021900


Kempower, media

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower
paula.savonen@kempower.com, puh. +358 400 343 851

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Hennalankatu 71
15810 Lahti

Kempower lyhyesti:

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.  www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower helpottaa sähköautoilijoiden jonotustuskaa lanseeraamalla adaptiiviseen jännitteeseen perustuvan latausratkaisun13.6.2022 09:15:00 EEST | Tiedote

Kempower tuo markkinoille adaptiiviseen jännitteeseen perustuvan latausratkaisun. Adaptiiviseen jännitteeseen perustuva pikalataus mahdollistaa jopa 1000 voltin akkujen lataamisen Kempowerin latureilla. Ratkaisu on kehitetty vastauksena kasvavaan määrään sähköajoneuvoja, joilla akun jännite ja kapasiteetti on korkea, ja joita autonvalmistajat tuovat markkinoille muun muassa lyhentääkseen latausaikoja.

Kempower relieves EV drivers’ queue anxiety by launching a new adaptive voltage charging solution13.6.2022 09:15:00 EEST | Press release

Kempower has launched a new adaptive voltage charging solution which allows its chargers to work with EV batteries up to 1000V. The company developed the solution in response to an increasing number of EVs with higher battery voltages and capacities being produced by electric car manufacturers to cut charging times. Adaptive voltage charging is an extension of Kempower’s existing dynamic EV charging solution, which optimizes charging curves when multiple chargers at a single fast charging hub are in use.

Kempower's unique charging technology enables exceptional user experience at Greenstation's first Norwegian charging hub10.6.2022 09:15:00 EEST | Press release

STRAUME, NORWAY – Greenstation’s first operational charging station in Straume, Norway, featuring Kempower fast-charging solutions, has officially opened. The innovative facility features six Kempower S and C-Series charging satellite systems, each delivering up to 150 kW of rapid charging power. Kempower and Greenstation have also jointly developed a customized Kempower ChargEye platform to offer EV drivers an unprecedented user experience.

Kempowerin teknologia mahdollistaa sähköautoilijalle täysin uudistetun latauskokemuksen Greenstationin ensimmäisellä pikalatausasemalla Norjassa10.6.2022 09:15:00 EEST | Tiedote

Greenstation on vihkinyt käyttöön yhtiön ensimmäisen sähköautojen pikalatausaseman Norjan Straumessa. Alusta asti sähköautoilijan lähtökohdista suunniteltu, uudenlainen latausasema hyödyntää Kempowerin S-Series ja C-Series -pikalatausteknologiaa. Kempower ja Greenstation ovat yhdessä kehittäneet kohteeseen räätälöidyn version Kempower ChargEye -alustasta, jonka avulla sähköautoilijan latauskokemus on ennennäkemättömän helppo ja vaivaton.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme