Readme.fi

KUTSU: Kesä 1944 -kirjan julkistustilaisuuteen keskiviikkona 31.5.2023 klo 15.00

Jaa
Tässä tietoteoksessa on vahvasti läsnä elämä - ja kuolema. Teos kertoo kansakunnan kohtalon hetkistä kesällä 1944, päivä kerrallaan.
Kansi_High res.
Kansi_High res.

Jokainen taisteltu päivä on oma itsenäinen tarinansa, joka nivoutuu edeltäviin ja tuleviin päiviin. Sotatapahtumia seurataan kiinteästi niin Karjalan kannaksella, Aunuksessa kuin Maaselässä – kotirintaman, päämajan ja päättäjien tunnot esiin tuoden.

Kesä 1944 ei ole vain nuolia kartalla ja kenraaleja johtamassa. Se pureutuu taistelumaastoon suomalaisen rivisotilaan näkökulmasta. Ainutlaatuinen kuvitus ja otteet sotapäiväkirjoista elävöittävät jokaista lukua. Rinnalla kulkee Jalkaväkirykmentti 45:n pikakivääriampujan Onni Hämäläisen kertomus 11. komppanian raskaasta vetäytymistiestä Syvärin Jandebajoelta Laatokan pohjoispuoliseen U-asemaan.

Jukka Halonen (s. 1960 Oulussa) on toimittaja ja tietokirjailija, joka asuu nykyisin Kiikalassa. Viimeiset kymmenen vuotta hän on keskittynyt ennen muuta sotahistoriaan. Jukka Halonen on saanut Suomen Leijonan 1. lk ritarimerkin, Sotaveteraaniliiton ansiomitalin ja Ratsuväkikillan ansiomitalin.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Kirja ilmestyy kesäkuussa 2023.

AIKA: Keskiviikko 31.5. 2023, kello 15.00

PAIKKA: Lönnrotinkatu 18 A, 2 krs, 00120 Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään 26.5.2023, paikkoja rajoitetusti: jussi.kiilamo@readme.fi

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet: jussi.kiilamo@readme.fi

Tutustu kirjaan: https://www.readme.fi/kirja/kesa-1944/

Kuvat

Kansi_High res.
Kansi_High res.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

MAIDENVENTURES – Rautaisen fanituksen polulla26.5.2023 13:59:27 EEST | Tiedote

Readme.fi julkaisee keväällä 2024 kirjan MAIDENVENTURES – Rautaisen fanituksen polulla. Kirjan tarinoissa Juhana Koli matkustaa hengenheimolaisten kanssa maailman ääriin yhden maailman suurimman metalliyhtyeen, Iron Maidenin, kintereillä. Koli on nähnyt yhtyeen jo lähemmäs 200 kertaa. Kirja pureutuu musiikkifaniuteen ilmiönä uudenlaisella tavalla, mitä Suomessa ei ole tätä ennen nähty. Kirjan kirjoittaa tietokirjailija Lasse Lindqvist.

KUTSU: Private Chef painekattilassa -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 4.5.2023 Klo 15.00, haastattelijana kirjan kirjoittanut Lasse Lindqvist ja tilaisuudessa esiintyy myös jazzmuusikko Antti Sarpila18.4.2023 09:55:45 EEST | Kutsu

Luovalla nerokkuudellaan Markku Mutanen loihtii jäljen suomalaisen ravintolamaailman historiaan. Yksityiskokki Markku Mutanen on työskennellyt radiokokkina Espanjan Fuengirolasssa, ja oppia ruuanlaittoon hän on hakenut myös Yhdysvalloista. Vuonna 2013 Mutanen valittiin useiden satojen hakijoiden joukosta Sauli Kemppaisen isännöimään Hell´s Kitchen Suomi-televisio-ohjelmaan. Mutasen tarina on kertomus haasteiden voittamisesta ja ihailtavasta yrittäjähenkisyydestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme