Varma

KUTSU KESÄTOIMITTAJILLE 20.6.: Poliittiset riskit ja robotiikka eläkesijoittajan agendalla

Jaa

Varman lounastilaisuus kesätoimittajille 20.6. klo 11.30-13.00. Aiheina poliittiset riskit ja robotiikka eläkesijoittajan näkökulmasta

Tänä vuonna Euroopassa on erityisen vilkas vaalivuosi, ja poliittiset riskit vaikuttavat Suomenkin talouteen. Vuonna 2016 pari merkittävää riskiä realisoitui, kun Iso-Britannian Brexit-kanta voitti kansanäänestyksen ja Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi.

Digitalisaatio muuttaa palveluiden kehitystä ja työn tekemistä monella alalla, myös eläkeyhtiöissä. Mitä robotti tekee Varmassa ja miten digiloikka muuttaa eläkkeiden hoitamista? Varma on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, josta kerromme myös lyhyesti.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan näistä aiheista Varmaan kesätoimittajien lounastilaisuuteen tiistaina 20.6. klo 11.30‒13.00 Varman uusittuihin tiloihin Helsingin Salmisaareen, os. Salmisaarenranta 11.

Tapaamisessa ovat mukana toimitusjohtaja Risto Murto ja eläkepalveluista ja IT:stä vastaava Tiina Kurki sekä viestinnästä Katri Viippola ja Leena Rantasalo.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Leena Rantasalo, puh. 050 300 7980, etunimi.sukunimi@varma.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Leena RantasaloViestintäpäällikkö, Varman tulos ja sijoitukset

+358 10 244 3060

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme