Varma

KUTSU KESÄTOIMITTAJILLE 20.6.: Poliittiset riskit ja robotiikka eläkesijoittajan agendalla

Jaa

Varman lounastilaisuus kesätoimittajille 20.6. klo 11.30-13.00. Aiheina poliittiset riskit ja robotiikka eläkesijoittajan näkökulmasta

Tänä vuonna Euroopassa on erityisen vilkas vaalivuosi, ja poliittiset riskit vaikuttavat Suomenkin talouteen. Vuonna 2016 pari merkittävää riskiä realisoitui, kun Iso-Britannian Brexit-kanta voitti kansanäänestyksen ja Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi.

Digitalisaatio muuttaa palveluiden kehitystä ja työn tekemistä monella alalla, myös eläkeyhtiöissä. Mitä robotti tekee Varmassa ja miten digiloikka muuttaa eläkkeiden hoitamista? Varma on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, josta kerromme myös lyhyesti.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan näistä aiheista Varmaan kesätoimittajien lounastilaisuuteen tiistaina 20.6. klo 11.30‒13.00 Varman uusittuihin tiloihin Helsingin Salmisaareen, os. Salmisaarenranta 11.

Tapaamisessa ovat mukana toimitusjohtaja Risto Murto ja eläkepalveluista ja IT:stä vastaava Tiina Kurki sekä viestinnästä Katri Viippola ja Leena Rantasalo.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Leena Rantasalo, puh. 050 300 7980, etunimi.sukunimi@varma.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Leena RantasaloViestintäpäällikkö, Varman tulos ja sijoitukset

+358 10 244 3060

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on Suomen suurin työeläkeyhtiö ja yksityinen sijoittaja. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on pitkäjänteinen ja vakavarainen sijoittaja sekä työhyvinvoinnin edelläkävijä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Kutsu medialle: Varman Q3-tulosinfo 26.10. klo 13.3017.10.2017 08:08Kutsu

Tervetuloa Varman tammi‒syyskuun tulosinfoon torstaina 26.10.2017 klo 13.30 Helsingin Salmisaareen osoitteeseen Salmisaarenranta 11. Toimitusjohtaja Risto Murto käy läpi katsauskauden tuloksen ja ajankohtaisia talousaiheita. Varman sijoituksista ja markkinoiden näkymistä kertoo sijoituksista vastaava varatoimitusjohtaja Reima Rytsölä. Voit ilmoittautua tilaisuuteen viestintäpäällikkö Leena Rantasalolle, puh. 050 300 7980 tai leena.rantasalo@varma.fi. Jos et itse pääse mukaan, voit välittää kutsun kollegallesi. Lämpimästi tervetuloa! VARMA Leena Rantasalo Viestintäpäällikkö

Pääkaupunkiseudun suurin Lidl avautui Kalliossa – Varma hakee innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kiinteistökehitykseen21.9.2017 16:49Tiedote

Pääkaupunkiseudun suurin Lidl-myymälä avautui torstaina 21.9. Helsingin Kalliossa. Myymälän myyntitila on noin 1 600 m², ja se rakennettiin tilaan, jossa on aiemmin toiminut autokorjaamo. Myymälän alakertaan saatiin mittavien muutostöiden jälkeen parkkihalli ja lastausalue, joiden avulla ratkaistiin kiinteistön merkittävimmät rakenteelliset haasteet. Varman kiinteistökehityksen painopiste on erityisesti olemassa olevien kiinteistöjen kehityksessä. ‒ Meillä on käynnissä lukuisia hankkeita, joissa uudistetaan joko yksittäistä kiinteistöä tai suurempaa aluetta. Hankkeilla tavoitellaan Tampereen Finlaysonin tai Helsingin Arabia135:n kaltaisia uudistuksia, jotka tuovat uutta elävyyttä alueelle työssäkäynnin lisäksi, kertoo Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula. ‒ Kiinteistöjen kehitystyö on usein hidasta ja työlästä, ja se vaatii myös kaavamuutoksia. Onneksi kehityshankkeisiin suhtaudutaan nykyään positiivisemmin, ja kehityksen esteitä on pyritty poistamaan järkevöittämällä määräyk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme