Basam Books

KUTSU Kevin Billettin kirjan Varjoista valoon julkaisu- ja lehdistötilaisuuteen

Jaa

Tervetuloa Kevin Billettin uutuuskirjan Varjoista valoon julkaisu- ja lehdistötilaisuuteen perjantaina 13.9. klo 10-12 Helsingin Rosebudin kirjakauppaan, Kaivokatu 8 A.

Oletko usein huolissasi, stressaantunut tai masentunut? Syöttääkö mielesi sinulle häiritseviä ajatuksia ja kuvia siitä, mikä voisi mennä pieleen? Tunnetko itsesi väsyneeksi, kyllästyneeksi tai oletko yksinkertaisesti menettänyt elämänilon?

Kevin Billet kärsi 30 vuoden ajan aina uudelleen uusiutuvasta masennuksesta. Lopulta hän päätyi kokeilemaan Matka-tunnetyöskentelyä. Hän oppi jotain täysin uutta: kohtaamaan omat tunteensa suoraan, aidosti ja täysin avoimesti. Oivalluksen seurauksena masennuksen aiheuttaneet syyt syvällä hänen sisimmässään paranivat kokonaan ja lopullisesti hänen vaimonsa Brandon Baysin kehittämän yksinkertaisen, mutta hyvin tehokkaan ja maailmanlaajuisesti tunnetun The Journey - Matkamenetelmän avulla.

Varjoista valoon teoksessa kerrotaan Kevinin tarina ja esitellään käytännönläheisiä harjoituksia. Askel askeleelta autetaan vapautumaan monista masennukseen liittyvistä harhaluuloista ja puhdistamaan sisimpää sinne varastoituneista tunnemuistoista. On kyseessä sitten masennus tai vain ajoittainen alakulo ja stressi, saa lukija toimivat työkalut itsensä vapauttamiseksi näiden tunnetilojen kahleista löytäen tien luonnolliseen iloon, rauhaan ja elämän syvempään tarkoitukseen. 

Kirja on esimakua tulevaan Helsingissä 2.-3.11.2019 pidettävään kaksipäiväiseen Out of the Blue -seminaariin. Kevin Billett saapuu silloin Suomeen, ja hänen johdollaan oppii havaitsemaan ja purkamaan näitä epäterveitä toimintamalleja, uskomuksia, sekä tukahdutettuja tunteita ja muuntaa ne, jotta voi tehdä voimaannuttavia terveitä päätöksiä. Tunnemaailman elinvoimaisuus on suuri voimavara elämässä. Kun käytössä on kaikki tunteet ja tuntemukset, ja kun tuntee voivansa ilmaista niitä tiedostavilla tavoilla, syntyy aito ilmentymä siitä, kuka oikeasti on ja miten kokee elämän. 

Seminaarissa hyödynnetään tähän tarkoitukseen suunniteltuja tekniikoita sekä prosessointityöskentelyä, jotka antavat mahdollisuuden tulla tietoiseksi ja muuttaa sitä mistä stressi, ahdistus ja masennus ovat alunperin ovat saaneet alkunsa.

Ohjelma:

Klo 9.45 ovet aukeavat

Klo 10:00 - 10.30 Elina Jaatinen, tunneterapeutti, The Journeyn Suomen maajohtaja, Basam Booksin Luova johtaja

Klo 10:45 - 11.45 Kevin Billett, videoyhteys, mahdollisuus kysymyksille

Klo 12.00 tilaisuus päättyy

Ennakkokysymykset Kevin Billettille: elina@basambooks.fi

Ilmoittautumiset: pike@basambooks.fi 11.9. mennessä.


 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Elina Jaatinen
Luova johtaja
elina@basambooks.fi

Pike Hilakari
Viestintä- ja tapahtuma-assistentti
+358 40 532 4783
pike@basambooks.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kovalla kädellä - psykologinen jännäri vallan väärinkäytössä läheisissä ihmissuhteissa26.5.2020 14:07:26 EESTTiedote

Liisa Näsin Kovalla kädellä (Basam Books 2020) on psykologinen jännäri, jonka teemana on vallan väärinkäyttö läheisissä ihmissuhteissa. Väkivalta ei katso sukupuolta: hakkaaja voi olla kuka tahansa, hakattu voi olla kuka tahansa. Mikä saa ihmisen alistumaan henkiselle, taloudelliselle ja fyysiselle väkivallalle? Miksi tappaminen on joillekin helpompaa kuin tapaaminen?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme