KIINKOKIINKO

Kutsu kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan huipputapahtumaan Rakennuttaminen-seminaariin 18.-19.1.2018

Jaa

RAKENNUTTAMINEN on Raklin ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden kahden päivän tapaamisfoorumi, joka järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tampere-talolla 18.-19.1.2018. Tapahtumaan osallistuu lähes 300 alan vaikuttajaa.

Torstaina lavalla kuullaan muun muassa kokemuksellisen teknologian (VR/AR) hyödyntämisestä projekteissa ja miten visualisointi voi toimia päätöksenteon välineenä. Eurooppalaista näkökulmaa tietomallintamiseen tuo professori Arto Kiviniemi Liverpoolin yliopistosta (Professor of Digital Architectural Design), joka kertoo, kuinka tietomallintamista hyödynnetään Britanniassa.

Seminaarissa lavan valloittaa myös työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntija Suvi Nenonen, joka pureutuu Smart Office -ratkaisujen tehokkuuteen ja työhyvinvointiin. Perjantaina paneudutaan muun muassa projektiviestintään ja sosiaalisen median hyödyntämiseen projekteissa Länsimetro-projektin toimitusjohtaja Ville Saksin ja Helsingin yliopiston työelämäprofessori Pekka Saurin puheenvuoroissa.

Heidän lisäkseen tapahtumassa on mukana useita kotimaisia asiantuntijoita alalta ja sen ulkopuolelta. Lisää tapahtumasta http://rakennuttaminen.kiinko.info/

Ilmoittautuminen ja puhujien haastattelupyynnöt Mari Vuorela, 040 561 8117, mari.vuorela@kiinko.fi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. Jäsenemme ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia. Yhdessä varmistamme, että Suomessa on tilaa hyvälle elämälle.

RAKLI on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja vaikuttaja. Järjestö on mukana varmistamassa, että suomalainen toimintaympäristö kehittyy suotuisasti. RAKLI tarjoaa tietoa muun muassa kiinteistö- ja rakentamisalasta, sen suhdanteista ja muutoksista sekä parhaista käytännöistä. Olemme myös tilaajia edustava osapuoli alan neuvottelupöydissä.

www.rakli.fi

____________________

Kiinko on kiinteistö- ja rakennusalan johtava kouluttaja, joka tukee alan yritysten ja ammattilaisten menestystä sekä tarjoaa kattavimman koulutustarjonnan rakennetun ympäristön eri sektoreille.

Tarjoamme tietotaitoa ja ratkaisuja tähän päivään ja tulevaisuuteen kehittämällä lisä- ja täydennyskoulutusta sekä ammattitutkintoja yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Olemme mukana luomassa alalle verkostoja ja viemässä koko toimialaa eteenpäin. Koulutuksiemme avulla asiakkaillamme on mahdollista parantaa yksilöiden ja organisaation osaamista ja haluamme sytyttää kestävän innon oman osaamisen kehittämiseen myös tulevaisuudessa.

Järjestämme koulutusta isännöinnin ja asumisen, kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin, kiinteistöliiketoiminnan ja – rahoituksen, rakennuttamisen ja suunnittelun, taloushallinnon, teknisen ylläpidon toimihenkilöille, asiantuntijoille ja yritysten johdolle.

Laajan koulutustarjontamme löydät osoitteesta www.kiinko.fi

Muutamme tiedon taidoksi ja toiminnaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa katsottiin tulevaisuuteen ”HUOMISEN MENESTYS RAKENNETAAN NYT”16.11.2018 09:28Tiedote

Suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan koulutus harppasi pitkän askeleen eteenpäin. Uusin tutkittu tieto, asiantuntemus ja liiketoiminnan tarpeet kohtasivat Vuosiseminaarissa Tampere-talolla, kun lähes 700 alan päättäjää saapui Kiinkon luotsaamaan huippuseminaariin. – Näytimme kahden päivän aikana kansainvälisestikin laadukkaalla ohjelmistolla, minkälaista osaamista kiinteistö- ja rakennusalalla tarvitaan, mitkä ovat tarvittavat menestystekijät ja miten muutokseen kannattaa vastata, Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala kertoo.

KUTSU: Kiinteistöalan Vuosiseminaari 14.-15.11. Tampereella: Tulevaisuuden tilat ovat turvallisia, viihtyisiä, tehokkaita ja älykkäitä6.11.2018 14:34Kutsu

Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat sekä päättäjät. Miltä tulevaisuuden asuminen näyttää? Miten esimerkiksi biohakkerointi, tekoäly sekä startupisaatio vaikuttavat tulevaisuudessa kiinteistö- ja rakennusalaan? Millaista osaamista muutokseen vaaditaan? Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 23. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Kiinteistö- ja rakennusalan huipputapahtuma, Kiinteistöalan Vuosiseminaari, kokoaa alan vaikuttajat ensimmäistä kertaa Tampereelle 9.-10.11.2017 -tervetuloa mukaan keskusteluun2.11.2017 09:25Kutsu

Kiinteistö- ja rakennusalan huipputapahtuma kokoaa yhteen mahtavan kattauksen: lähes 700 alan vaikuttajaa, johtajaa ja asiantuntijaa 9.-10.11.2017 Tampere-taloon. Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävä Vuosiseminaari on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata sijoitus-, rahoitus-, rakennus- kuin palveluliiketoiminnankin toimijoita ja asiakkaita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme