KIINKOKIINKO

KUTSU: Kiinteistöalan Vuosiseminaari 14.-15.11. Tampereella: Tulevaisuuden tilat ovat turvallisia, viihtyisiä, tehokkaita ja älykkäitä

Jaa

Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat sekä päättäjät. Miltä tulevaisuuden asuminen näyttää? Miten esimerkiksi biohakkerointi, tekoäly sekä startupisaatio vaikuttavat tulevaisuudessa kiinteistö- ja rakennusalaan? Millaista osaamista muutokseen vaaditaan? Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 23. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Tervetuloa

Kiinteistöalan Vuosiseminaariin

Tampere-talolle 14.–15.11.2018

kuulemaan ja haastattelemaan alan huippuasiantuntijoita

Puheenvuoroissa nostetaan esiin kiinteistöalan ajankohtaisia teemoja ja näkökulmia.

Poimintoja ohjelmasta:

Keskiviikkona 14.11. klo 10.20
Future Living
Oona Horx- Strathern, CEO, Zukunftsinstitut Horx


Keskiviikkona 14.11. klo 13.15
Business transformation – innovating your business for long term success

Kevin Gaskell, Leader, entrepreneur, team builder, inspirer


Torstaina 15.11. klo 9:30
Biohakkerointi ja tekoäly mullistavat rakennetun ympäristön
Teemu Arina ja Maria Ritola


Torstaina 15.11 klo 13.45
Laajenna horisonttia: Hotellit sijoituskohteena
Lukas Hochedlinger MRICS, Managing Director – Central & Northern Europe,
Christie & Co
Jan-Erik Lagerström, Director NHC Finland & Senior Consultant, NHC
Pirjo Ojanperä, Partneri, CapMan
 

Vuosiseminaarissa on mahdollisuus haastatella eri alojen asiantuntijoita.

Tutustu puhujiin www.vuosiseminaari.fi/2018/ohjelma/puhujat ja tarkempaan ohjelmaan www.vuosiseminaari.fi/2018/ohjelma

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Mari Vuorela
viestintäpäällikkö
040 561 8117
mari.vuorela@kiinko.fi

Lisätiedot: www.vuosiseminaari.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta.

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen alan päättäjät ja johtavat asiantuntijat jo 23 vuoden alan. Tänä vuonna mukaan on ilmoittautunut yli 670 alan päättäjää. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että tulevaisuudessakin työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme turvallisissa ja viihtyisissä, energiatehokkaissa sekä älykkäissä tiloissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Kiinteistö- ja rakennusalan huipputapahtuma, Kiinteistöalan Vuosiseminaari, kokoaa alan vaikuttajat ensimmäistä kertaa Tampereelle 9.-10.11.2017 -tervetuloa mukaan keskusteluun2.11.2017 09:25Kutsu

Kiinteistö- ja rakennusalan huipputapahtuma kokoaa yhteen mahtavan kattauksen: lähes 700 alan vaikuttajaa, johtajaa ja asiantuntijaa 9.-10.11.2017 Tampere-taloon. Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävä Vuosiseminaari on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata sijoitus-, rahoitus-, rakennus- kuin palveluliiketoiminnankin toimijoita ja asiakkaita.

Suomalaisen kiinteistövälittäjien työ on vaativaa ja kiireistä – mutta samalla entistä mielekkäämpää31.3.2017 11:23Tiedote

Onnistumisen tuoma ilo ja mahdollisuudet vaikuttaa itseä koskeviin asioihin kannustavat välitysammattilaista työssään eteenpäin. Tärkeimpinä tekijöinä alan arvostuksen ja houkuttelevuuden lisäämisessä nähtiin olevan alan ammattilaisten osaamisen lisääminen ja alan ammattilaisten julkisuusmielikuvan kehittämisen. Nämä ja monet muut kiinnostavat asiat käyvät ilmi tuoreesta Kiinteistönvälitysalan Ammattilaiset 2017 -tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme