KIINKOKIINKO

KUTSU: Kiinteistöalan Vuosiseminaari 14.-15.11. Tampereella: Tulevaisuuden tilat ovat turvallisia, viihtyisiä, tehokkaita ja älykkäitä

Jaa

Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat sekä päättäjät. Miltä tulevaisuuden asuminen näyttää? Miten esimerkiksi biohakkerointi, tekoäly sekä startupisaatio vaikuttavat tulevaisuudessa kiinteistö- ja rakennusalaan? Millaista osaamista muutokseen vaaditaan? Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 23. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Tervetuloa

Kiinteistöalan Vuosiseminaariin

Tampere-talolle 14.–15.11.2018

kuulemaan ja haastattelemaan alan huippuasiantuntijoita

Puheenvuoroissa nostetaan esiin kiinteistöalan ajankohtaisia teemoja ja näkökulmia.

Poimintoja ohjelmasta:

Keskiviikkona 14.11. klo 10.20
Future Living
Oona Horx- Strathern, CEO, Zukunftsinstitut Horx


Keskiviikkona 14.11. klo 13.15
Business transformation – innovating your business for long term success

Kevin Gaskell, Leader, entrepreneur, team builder, inspirer


Torstaina 15.11. klo 9:30
Biohakkerointi ja tekoäly mullistavat rakennetun ympäristön
Teemu Arina ja Maria Ritola


Torstaina 15.11 klo 13.45
Laajenna horisonttia: Hotellit sijoituskohteena
Lukas Hochedlinger MRICS, Managing Director – Central & Northern Europe,
Christie & Co
Jan-Erik Lagerström, Director NHC Finland & Senior Consultant, NHC
Pirjo Ojanperä, Partneri, CapMan
 

Vuosiseminaarissa on mahdollisuus haastatella eri alojen asiantuntijoita.

Tutustu puhujiin www.vuosiseminaari.fi/2018/ohjelma/puhujat ja tarkempaan ohjelmaan www.vuosiseminaari.fi/2018/ohjelma

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Mari Vuorela
viestintäpäällikkö
040 561 8117
mari.vuorela@kiinko.fi

Lisätiedot: www.vuosiseminaari.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta.

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen alan päättäjät ja johtavat asiantuntijat jo 23 vuoden alan. Tänä vuonna mukaan on ilmoittautunut yli 670 alan päättäjää. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että tulevaisuudessakin työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme turvallisissa ja viihtyisissä, energiatehokkaissa sekä älykkäissä tiloissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Väitöstutkimus: Organisaatiokulttuurilla on sekä muutosta tukeva että hidastava rooli allianssiprojektin implementointivaiheissa24.5.2019 15:00:00 EESTTiedote

Perjantaina 24.5.2019 Aalto yliopistossa tarkastettavassa väitöskirjassa "The Role of Organizational Culture in Transformation. Two case study in the context of retail and construction industries" tarkastellaan organisaatiokulttuurin roolia muutostilanteessa. Väitöskirjan on laatinut Kiinteistöalan Koulutussäätiön rehtori Jaana Lehto.

Mediakutsu: Tervetuloa Rakennuttaminen 2019 -seminaariin Tampere-talolle 17.-18.1.2019 kuulemaan ja haastattelemaan alan huippuasiantuntijoita14.1.2019 14:01:58 EETKutsu

RAKENNUTTAMINEN 2019 on RAKLIn ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden kahden päivän tapaamisfoorumi, joka järjestetään Tampere-talolla 17.-18.1.2019. Tapahtuma on noussut Suomen merkittävimmäksi rakennuttamisen tapahtumaksi tarjoten kohtaamispaikan alan johtaville asiantuntijoille niin Suomesta kuin kansainvälisesti. Tänä vuonna Tampere-taloon kokoontuu yli 300 osallistujaa.

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa katsottiin tulevaisuuteen ”HUOMISEN MENESTYS RAKENNETAAN NYT”16.11.2018 09:28:12 EETTiedote

Suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan koulutus harppasi pitkän askeleen eteenpäin. Uusin tutkittu tieto, asiantuntemus ja liiketoiminnan tarpeet kohtasivat Vuosiseminaarissa Tampere-talolla, kun lähes 700 alan päättäjää saapui Kiinkon luotsaamaan huippuseminaariin. – Näytimme kahden päivän aikana kansainvälisestikin laadukkaalla ohjelmistolla, minkälaista osaamista kiinteistö- ja rakennusalalla tarvitaan, mitkä ovat tarvittavat menestystekijät ja miten muutokseen kannattaa vastata, Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala kertoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme