Kiinteistömaailma

Kutsu Kiinteistömaailman, Etuovi.comin ja eCraftin ennusteaamuun: Asuntojen hintakehitys Suomen kunnissa vuoteen 2020

Jaa

Kiinteistömaailma on yhteistyökumppaneittensa Etuovi.com ja eCraftin kanssa kehittänyt uuden ennustemallin, joka tavoittelee näkyvyyttä asuntojen hintakehitykseen kuntatasolla aina vuoteen 2020 asti.

Toimituksenne edustaja on lämpimästi tervetullut aamukahvitilaisuuteen

tiistaina 9.1.2018 klo 9.00
Radisson Blu Plazaan (Mikonkatu 23, Helsinki)

Tilaisuudessa uudet ennusteet esittelevät Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Erkki Heikkinen ja varatoimitusjohtaja Marina Salenius.

Paikalla kommenttipuheenvuoroillaan ovat myös Etuovi.comin liiketoimintajohtaja Heikki Huttunen ja eCraftin johtava data-analyytikko Tommi Vilkamo.

Ilmoittautumiset ma 8.1.2018 kello 10 mennessä: pirjo.hellsten@kiinteistomaailma.fi tai puh. 0400 822 001

Tervetuloa!

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistömaailma
Kiinteistömaailma
Aku Korhosen tie 8
00440 HELSINKI

info@kiinteistomaailma.fihttps://www.kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma ennustaa asuntojen hinnat kunnittain vuosille 2018-2020: Liki 90 prosenttia suomalaisista asuu nousevan tai vakaan hintakehityksen alueilla9.1.2018 09:15Tiedote

Kaupungistuminen kiihtyy, mutta ylivoimainen valtaosa suomalaisista asuu alueilla, jossa asuntojen arvo ei ole laskussa. Kiinteistömaailman uuteen ennustemalliin pohjautuvan selvityksen mukaan hinnat ovat nousussa 32 kunnassa ja laskussa 70 kunnassa. Kuitenkin peräti 87 prosenttia suomalaisista asuu kunnissa, jossa asuntojen arvo on tasainen tai kasvusuuntainen.

Kiinteistönvälittäjäbarometri: Asuntokaupassa nähtävissä merkittävää kasvua sekä uusia ilmiöitä asuntosijoittamisessa10.10.2017 09:10Kutsu

Juuri päättyneen vuoden kolmannen neljänneksen (heinä-syyskuu) hyvä asuntokaupan vire jatkuu tulevina kuukausina, kertoo Kiinteistömaailman tänään julkistettu Kiinteistönvälittäjäbarometri. Nousukausi tuo piristystä asuntomarkkinaan, mutta myös uusia ilmiöitä esimerkiksi asuntosijoittamiseen. Välittäjien mukaan kasvava trendi on 1-2 sijoitusasunnon omistaminen oman asunnon ohella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme