MessukeskusMessukeskus

KUTSU: Kiinteistömessut Messukeskuksessa 26.–27.9.2017

Jaa

Tervetuloa Kiinteistömessuille 26.–27.9.1017 Messukeskukseen, Helsinkiin. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on asiaa kiinteistöjen peruskorjaamisesta, ylläpidosta, pintakäsittelystä, julkisivujen kunnossapidosta ja viherrakentamisesta. Kiinteistömessujen teema on ”kiinteistöt kuntoon, rakennukset remonttiin”. Kiinteistömessuja täydentävät FinnSec-turvallisuusalan messut, AVITA AudioVisual Expo, Cyber Security Nordic ja Ahlsell Expo.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMISTA:

TIISTAI, 26.9.

Ti 26.9. klo 9.30
Mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon?
Jethro Rostedt, kiinteistönvälittäjä, CEO Aninkaisten kiinteistönvälitys Oy

Ti 26.9. klo 11.30
Putkiremontti – eri menetelmät ja niiden yhdistelmät
Jari Virta, kehityspäällikkö, Kiinteistöliitto
 

Ti 26.9. klo 14.30
Tehokas viestintä taloyhtiöissä
Kirsi Salo, viestintäpäällikkö, Isännöintiliitto

Ti 26.9. klo 16
Energiaviisas Messukeskus – Ympäristövastuuta, laatua ja kustannussäästöjä
Patrik Kuhlman, kiinteistöyksikön päällikkö, Messukeskus, Helsinki

KESKIVIIKKO, 27.9.

Ke 27.9. klo 9.30
Sähköautojen lataaminen taloyhtiössä – kuinka toimia ja kuka maksaa?
Virpi Heinonen, vanhempi lakiasiaintuntija, Kiinteistöliitto

Ke 27.9. klo 12.30
Sosiaaliset ongelmat taloyhtiössä
Ilkka Saarinen, Isännöinti Ilkka Saarinen Oy ja Reijo Pipinen, hallituksen puheenjohtaja, Vailla vakinaista asuntoa ry

Ke 27.9 klo 13.30–15 , ohjelmalava halli 6,
Rakennuslehden seminaari

Rakennuslehden seminaari käsittelee monipuolisesti erilaisia sisäilmaongelmia. Seminaarin avauspuheenvuorossa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä puhuu otsikolla ”Näin Suomi homehtui”.

PALKINTOJEN JULKISTUKSIA:

Ti 26.9. klo 15, Vuoden paras taloyhtiö -palkinnon luovutus
tuottajat Ida Levänen ja Anna Malk, Isännöintiliitto

Ti 26.9. klo 13, RPT Docu, osasto 6g51
Vuoden julkisivuremontti 2017 -kilpailun palkintojenjako
Lisätiedot: riina.takala-karppanen@rpt.fi, puh. 040 502 1769.

LEHDISTÖKESKUS


Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Joka toinen vuosi järjestettävä Kiinteistö-tapahtuma järjestetään samaan aikaan turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordicin, AVITA AudioVisual Expon sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme