Messukeskus

KUTSU: Kiinteistömessut Messukeskuksessa 26.–27.9.2017

Jaa

Tervetuloa Kiinteistömessuille 26.–27.9.1017 Messukeskukseen, Helsinkiin. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on asiaa kiinteistöjen peruskorjaamisesta, ylläpidosta, pintakäsittelystä, julkisivujen kunnossapidosta ja viherrakentamisesta. Kiinteistömessujen teema on ”kiinteistöt kuntoon, rakennukset remonttiin”. Kiinteistömessuja täydentävät FinnSec-turvallisuusalan messut, AVITA AudioVisual Expo, Cyber Security Nordic ja Ahlsell Expo.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMISTA:

TIISTAI, 26.9.

Ti 26.9. klo 9.30
Mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon?
Jethro Rostedt, kiinteistönvälittäjä, CEO Aninkaisten kiinteistönvälitys Oy

Ti 26.9. klo 11.30
Putkiremontti – eri menetelmät ja niiden yhdistelmät
Jari Virta, kehityspäällikkö, Kiinteistöliitto
 

Ti 26.9. klo 14.30
Tehokas viestintä taloyhtiöissä
Kirsi Salo, viestintäpäällikkö, Isännöintiliitto

Ti 26.9. klo 16
Energiaviisas Messukeskus – Ympäristövastuuta, laatua ja kustannussäästöjä
Patrik Kuhlman, kiinteistöyksikön päällikkö, Messukeskus, Helsinki

KESKIVIIKKO, 27.9.

Ke 27.9. klo 9.30
Sähköautojen lataaminen taloyhtiössä – kuinka toimia ja kuka maksaa?
Virpi Heinonen, vanhempi lakiasiaintuntija, Kiinteistöliitto

Ke 27.9. klo 12.30
Sosiaaliset ongelmat taloyhtiössä
Ilkka Saarinen, Isännöinti Ilkka Saarinen Oy ja Reijo Pipinen, hallituksen puheenjohtaja, Vailla vakinaista asuntoa ry

Ke 27.9 klo 13.30–15 , ohjelmalava halli 6,
Rakennuslehden seminaari

Rakennuslehden seminaari käsittelee monipuolisesti erilaisia sisäilmaongelmia. Seminaarin avauspuheenvuorossa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä puhuu otsikolla ”Näin Suomi homehtui”.

PALKINTOJEN JULKISTUKSIA:

Ti 26.9. klo 15, Vuoden paras taloyhtiö -palkinnon luovutus
tuottajat Ida Levänen ja Anna Malk, Isännöintiliitto

Ti 26.9. klo 13, RPT Docu, osasto 6g51
Vuoden julkisivuremontti 2017 -kilpailun palkintojenjako
Lisätiedot: riina.takala-karppanen@rpt.fi, puh. 040 502 1769.

LEHDISTÖKESKUS


Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Joka toinen vuosi järjestettävä Kiinteistö-tapahtuma järjestetään samaan aikaan turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordicin, AVITA AudioVisual Expon sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Cyber Security Nordic -tapahtuma 26. - 27.9.18.9.2017 06:14Kutsu

Tervetuloa uuteen Cyber Security Nordic -tapahtumaan. Se järjestetään nyt ensimmäistä kertaa yritysjohdolle ja kyberturva-asiantuntijoille sekä kyberturvallisuudesta kiinnostuneille median edustajille. Aiheet ovat todella ajankohtaisia. Tapahtuma selventää kyberuhkien todellisuutta ja antaa tietoa liiketoiminnan turvaamisesta. Tapahtuman avaa ti 26.9. Hybridiosaamiskeskuksen johtaja Matti Saarelainen. Pääpuheenvuoroja pitävät Associate Fellow Aapo Cederberg, yhdysvaltalainen entinen kenraali, NATO:n Afganistanin entinen kansainvälisten joukkojen komentaja John R. Allen, F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, NATO StratComin ohjelmistoinsinööri Nora Biteniece Riikasta ja kyberteknologian strategisten menetelmien asiantuntija Rami Efrati.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme