MessukeskusMessukeskus

KUTSU: Kiinteistömessut Messukeskuksessa 26.–27.9.2017

Jaa

Tervetuloa Kiinteistömessuille 26.–27.9.1017 Messukeskukseen, Helsinkiin. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on asiaa kiinteistöjen peruskorjaamisesta, ylläpidosta, pintakäsittelystä, julkisivujen kunnossapidosta ja viherrakentamisesta. Kiinteistömessujen teema on ”kiinteistöt kuntoon, rakennukset remonttiin”. Kiinteistömessuja täydentävät FinnSec-turvallisuusalan messut, AVITA AudioVisual Expo, Cyber Security Nordic ja Ahlsell Expo.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMISTA:

TIISTAI, 26.9.

Ti 26.9. klo 9.30
Mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon?
Jethro Rostedt, kiinteistönvälittäjä, CEO Aninkaisten kiinteistönvälitys Oy

Ti 26.9. klo 11.30
Putkiremontti – eri menetelmät ja niiden yhdistelmät
Jari Virta, kehityspäällikkö, Kiinteistöliitto
 

Ti 26.9. klo 14.30
Tehokas viestintä taloyhtiöissä
Kirsi Salo, viestintäpäällikkö, Isännöintiliitto

Ti 26.9. klo 16
Energiaviisas Messukeskus – Ympäristövastuuta, laatua ja kustannussäästöjä
Patrik Kuhlman, kiinteistöyksikön päällikkö, Messukeskus, Helsinki

KESKIVIIKKO, 27.9.

Ke 27.9. klo 9.30
Sähköautojen lataaminen taloyhtiössä – kuinka toimia ja kuka maksaa?
Virpi Heinonen, vanhempi lakiasiaintuntija, Kiinteistöliitto

Ke 27.9. klo 12.30
Sosiaaliset ongelmat taloyhtiössä
Ilkka Saarinen, Isännöinti Ilkka Saarinen Oy ja Reijo Pipinen, hallituksen puheenjohtaja, Vailla vakinaista asuntoa ry

Ke 27.9 klo 13.30–15 , ohjelmalava halli 6,
Rakennuslehden seminaari

Rakennuslehden seminaari käsittelee monipuolisesti erilaisia sisäilmaongelmia. Seminaarin avauspuheenvuorossa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä puhuu otsikolla ”Näin Suomi homehtui”.

PALKINTOJEN JULKISTUKSIA:

Ti 26.9. klo 15, Vuoden paras taloyhtiö -palkinnon luovutus
tuottajat Ida Levänen ja Anna Malk, Isännöintiliitto

Ti 26.9. klo 13, RPT Docu, osasto 6g51
Vuoden julkisivuremontti 2017 -kilpailun palkintojenjako
Lisätiedot: riina.takala-karppanen@rpt.fi, puh. 040 502 1769.

LEHDISTÖKESKUS


Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Joka toinen vuosi järjestettävä Kiinteistö-tapahtuma järjestetään samaan aikaan turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordicin, AVITA AudioVisual Expon sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme