Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Kutsu kiinteistönvälittäjille: Osallistu kesäkuvakisaan somessa ja näytä asiantuntemuksesi

Jaa
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto haastaa kaikki jäsenensä ja Hyvää välitystapaa noudattavat välittäjät mukaan iloiseen somekisaan, jonka tavoite on nostaa alamme ammattilaisten työn tuntemusta ja asiantuntemuksen arvostusta kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa.

Näin osallistut

  1. Kerro valokuvalla tai lyhyellä videolla, mitä Hyvän välitystavan noudattaminen tarkoittaa sinun arjessasi tänään ja miten se koituu asiakkaasi parhaaksi.
  2. Lisää postaukseen kuvaa tai videota selostava teksti. Kerro, mitä kuvassa tapahtuu ja miten Hyvän välitystavan ohje auttaa sinua työssäsi.
  3. Laita postauksen loppuun kisan häshtägit suomeksi tai ruotsiksi.
  4. Tarkista vielä, ettei kuvissa tai tekstissä ole esillä asiakkaasi yksityistietoja tai kauppatietoja. Muista kysyä myös ennakolta lupa kaikilta kuvissa näkyviltä henkilöiltä.
  5. Sitten anna vaan palaa!

Voittajalle on luvassa 150 euron ravintolalahjakortti vapaavalintaiseen ravintolaan Suomessa.

Hyvän välitystavan lähettiläistämme koostuva raati valitsee voittajan äänestämällä noin 10 esivalikoidun postauksen joukosta. Esikarsinnasta vastaa liiton hallinto. Voittajan valinnasta ilmoitamme voittajalle pe 12.8. mennessä.

Valintakriteerit

  • Postaus tuo erottuvasti ja positiivisesti esiin Hyvän välitystavan mukaista toimintaa ja välittäjän asiantuntemusta.
  • Kuvat tai video ovat laadukkaasti toteutettu.
  • Luovuudesta saa lisäpisteitä.
  • Kaikki kerätyt kommentit ja tykkäykset ovat myös plussaa, sillä ne tuovat näkyvyyttä tärkeälle ja vaativalle asiantuntijatyöllesi.

Kannusta myös kollegoitasi osallistumaan! Parhaat postukset jaamme myös liiton somekanavilla, joten voit saada joka tapauksessa ylimääräistä näkyvyyttä, vaikket voittaisikaan : )

Ajankohta: 1.6.–7.8.2022

Kanavat: Facebook, Instagram ja Tiktok 

Osallistuminen: valokuvalla tai videolla sekä sitä kattavasti selittävällä postaustekstillä

Häshtägit: #hyvävälitystapa #kvklkuvakisa2022 #kiinteistönvälittäjä #kiinteistönvälitysala

På svenska: #godförmedlingssed #kvklbildtävling2022

#fastighetsmäklare #fastighetsförmedlingen

Huom! Voit tehdä niin monta postausta kuin haluat.

Hyvän välitystavan ohje

Välityslainsäädännössä säädetään, että kaikessa välitystoiminnassa on noudatettava hyvää välitystapaa. Laissa ei ole tarkemmin määritetty sitä, mitä hyvällä välitystavalla käytännössä tarkoitetaan. Hyvä välitystapa on joustava normi ja se muotoutuu koko ajan. Siihen vaikuttavat muun muassa tuomioistuinten päätökset, kuluttajariitalautakunnan suositukset, viranomaisten ohjeet ja alan vakiintunut käytäntö.

Hyvän välitystavan ohje  kuvastaa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton lakivaliokunnan näkemystä kulloisenkin julkaisuhetken hyvästä välitystavasta. Ohjetta sovelletaan kuluttajaan, joka käyttää välitysliikkeen tarjoamia palveluja joko toimeksiantajana tai toimeksiantajan vastapuolena.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry on Hyvän välitystavan ohjeen tuottaja ja tekijänoikeudenhaltija, joka päättää tuotoksen kaupallisesta tai muusta hyödyntämisestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.kiinteistonvalitysala.fi

Edustamme toimialaliittona jäsenyhteisöjemme kautta yli 3 500 kiinteistönvälitysalan toimijaa. Autamme alalla toimivia jatkuvasti kehittämään osaamistaan. Toimimme edunvalvojana, sekä asiantuntevan ja luotettavan kiinteistönvälityksen edistäjänä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Lokakuun asuntomarkkinakatsaus: kauppojen määrä supistunut, myyntiajat hyvällä tasolla ja hinnat varsin vakaita edelleen11.11.2022 08:25:20 EET | Tiedote

Asuntojen myyntiajat pysyivät lokakuussa melko lähellä syyskuun keskimääräisiä aikoja. Omakotitalot käyvät edelleen selvästi nopeammin kaupaksi kuin alkuvuodesta. Asuntojen kauppahinnoissa ei myöskään nähty äkkiliikkeitä; eniten laskua hinnoissa oli pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Kauppamäärät supistuivat lokakuussa selvästi, mutta vilkkaan alkuvuoden ansiosta tammi–lokakuun lukemat ovat lähellä viiden vuoden keskiarvoa.

Syyskuun ja kolmoskvartaalin 2022 asuntomarkkinakatsaus: Vanhojen asuntojen kauppa käy ja hinnat varsin vakaita10.10.2022 09:44:44 EEST | Tiedote

Vanhojen asuntojen kauppa kannatteli alkuvuonna koko asuntokauppaa ja korvasi pienentynyttä uudiskohteiden myyntiä. Kokonaisuudessa asuntokauppa oli alkuvuonna samalla tasolla kuin vuosien 2017–2020 vastaavana ajankohtana, vaikka rakenne painottui nyt enemmän vanhojen asuntojen kauppaan. Koko vuoden tuloksen ratkaisee, miten kauppa kehittyy vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Elokuun 2022 asuntomarkkinakatsaus: Rauhoittumista myyntimäärissä ja hinnoissa, myyntiajat hieman pidemmät9.9.2022 06:56:00 EEST | Tiedote

Vanhojen asuntojen myyntimäärät laskivat elokuussa jonkin verran ennätyksiä rik-koneen huippuvuoden 2021 elokuusta. Uusissa asunnoissa myyntimäärien lasku oli merkittävä. Pitkällä viiden vuoden aikavälillä myyntimäärät kokonaisuudessaan lähestyivät vuoden 2018 tasoa. Asuntojen myyntiaikojen lyheneminen taittui koko maassa. Myös hinnoissa oli laskua, mutta se oli maltillista. Loma-asunnoissa kauppa rauhoittui sekä edellisvuoteen että alkukesään verrattuna.