Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Kutsu kiinteistönvälittäjille: Osallistu kesäkuvakisaan somessa ja näytä asiantuntemuksesi

Jaa

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto haastaa kaikki jäsenensä ja Hyvää välitystapaa noudattavat välittäjät mukaan iloiseen somekisaan, jonka tavoite on nostaa alamme ammattilaisten työn tuntemusta ja asiantuntemuksen arvostusta kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa.

Näin osallistut

  1. Kerro valokuvalla tai lyhyellä videolla, mitä Hyvän välitystavan noudattaminen tarkoittaa sinun arjessasi tänään ja miten se koituu asiakkaasi parhaaksi.
  2. Lisää postaukseen kuvaa tai videota selostava teksti. Kerro, mitä kuvassa tapahtuu ja miten Hyvän välitystavan ohje auttaa sinua työssäsi.
  3. Laita postauksen loppuun kisan häshtägit suomeksi tai ruotsiksi.
  4. Tarkista vielä, ettei kuvissa tai tekstissä ole esillä asiakkaasi yksityistietoja tai kauppatietoja. Muista kysyä myös ennakolta lupa kaikilta kuvissa näkyviltä henkilöiltä.
  5. Sitten anna vaan palaa!

Voittajalle on luvassa 150 euron ravintolalahjakortti vapaavalintaiseen ravintolaan Suomessa.

Hyvän välitystavan lähettiläistämme koostuva raati valitsee voittajan äänestämällä noin 10 esivalikoidun postauksen joukosta. Esikarsinnasta vastaa liiton hallinto. Voittajan valinnasta ilmoitamme voittajalle pe 12.8. mennessä.

Valintakriteerit

  • Postaus tuo erottuvasti ja positiivisesti esiin Hyvän välitystavan mukaista toimintaa ja välittäjän asiantuntemusta.
  • Kuvat tai video ovat laadukkaasti toteutettu.
  • Luovuudesta saa lisäpisteitä.
  • Kaikki kerätyt kommentit ja tykkäykset ovat myös plussaa, sillä ne tuovat näkyvyyttä tärkeälle ja vaativalle asiantuntijatyöllesi.

Kannusta myös kollegoitasi osallistumaan! Parhaat postukset jaamme myös liiton somekanavilla, joten voit saada joka tapauksessa ylimääräistä näkyvyyttä, vaikket voittaisikaan : )

Ajankohta: 1.6.–7.8.2022

Kanavat: Facebook, Instagram ja Tiktok 

Osallistuminen: valokuvalla tai videolla sekä sitä kattavasti selittävällä postaustekstillä

Häshtägit: #hyvävälitystapa #kvklkuvakisa2022 #kiinteistönvälittäjä #kiinteistönvälitysala

På svenska: #godförmedlingssed #kvklbildtävling2022

#fastighetsmäklare #fastighetsförmedlingen

Huom! Voit tehdä niin monta postausta kuin haluat.

Hyvän välitystavan ohje

Välityslainsäädännössä säädetään, että kaikessa välitystoiminnassa on noudatettava hyvää välitystapaa. Laissa ei ole tarkemmin määritetty sitä, mitä hyvällä välitystavalla käytännössä tarkoitetaan. Hyvä välitystapa on joustava normi ja se muotoutuu koko ajan. Siihen vaikuttavat muun muassa tuomioistuinten päätökset, kuluttajariitalautakunnan suositukset, viranomaisten ohjeet ja alan vakiintunut käytäntö.

Hyvän välitystavan ohje  kuvastaa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton lakivaliokunnan näkemystä kulloisenkin julkaisuhetken hyvästä välitystavasta. Ohjetta sovelletaan kuluttajaan, joka käyttää välitysliikkeen tarjoamia palveluja joko toimeksiantajana tai toimeksiantajan vastapuolena.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry on Hyvän välitystavan ohjeen tuottaja ja tekijänoikeudenhaltija, joka päättää tuotoksen kaupallisesta tai muusta hyödyntämisestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto
Eteläranta 10
00130 Helsinki

http://www.kiinteistonvalitysala.fi

Edustamme toimialaliittona jäsenyhteisöjemme kautta yli 3 500 kiinteistönvälitysalan toimijaa. Autamme alalla toimivia jatkuvasti kehittämään osaamistaan. Toimimme edunvalvojana, sekä asiantuntevan ja luotettavan kiinteistönvälityksen edistäjänä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä vanhojen asuntojen kauppa yhä vilkasta, uudiskohteista pulaa13.4.2022 09:05:12 EEST | Tiedote

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton ylläpitämään Hintaseurantapalveluun kirjautui ensimmäisellä kvartaalilla 18 179 myytyä asuntoa. Luku on yhä 13 prosenttia korkeampi kuin pandemiaa edeltänyt taso vuonna 2019, vaikka jääkin viime vuoden huippuluvuista. Erityisesti suurissa kaupungeissa asuntokauppaluvut ovat palanneet viime vuotta edeltäneille tasoille. Vanhoja asuntoja myydään suhteessa paljon, koska uudisasuntoja on valmistunut vuoden alussa myyntiin aiempaa vähemmän. Loma-asuntojen hinnannousu jatkuu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme