Hyvinvointiala HALI ry

KUTSU: Kotiin vietävät hoito- ja hoivapalvelut - alhaisemmat kustannukset eivät tarkoita matalampaa laatua 21.3.

Jaa

Tervetuloa Kotiin vietävien palvelujen tulevaisuus -selvityksen julkaisutilaisuuteen torstaina 21.3. klo 8 cafe Ekbergin tiloihin (Ekberg extra) osoitteeseen Bulevardi 9.

Kunnat ostavat yrityksiltä ja järjestöiltä kotiin vietäviä hoito- ja hoivapalveluja tällä hetkellä erittäin vähän. Yksityinen pärjää kuitenkin sekä palvelujen laadussa että kustannuksissa hyvin.

Tulevaisuudessa on etsittävä kokonaisvaltaisesti parhaita palveluntuottajia. Hyvinvointiala HALI ry on teettänyt selvityksen asiasta kuntien ja kuntayhtymien tueksi.

Selvityksen tuloksia esittelee johtaja Petri Heikkilä Nordic Healthcare Groupista. Tulevaisuuden mahdollisuuksista kertovat THL:n johtava asiantuntija Teija Hammar jaSTM:n I&O-kärkihankkeen hankepäällikkö Satu Karppanen. Palveluntuottajan puheenvuoron tulee kertomaan Stella Kotipalveluiden toimitusjohtaja Juhani Pälve. Tilaisuutta emännöi Hyvinvointiala HALI ry:n toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tästä

 Ohjelma: 

8.00 Ilmoittautuminen ja aamiainen

8.30 Tervetuloa - Miksi selvitys toteutettiin
Ulla-Maija Rajakangas, toimitusjohtaja, Hyvinvointiala HALI ry

8.40 Kotiin vietävien hoito- ja hoivapalvelujen tulevaisuus -selvityksen tulokset
Petri Heikkilä, johtaja, NHG

9.00 Kotihoidon digitalisaation kokemukset ja uudet visiot
Teija Hammar, johtava asiantuntija, THL

9.20 Kotihoidon tulevaisuuden näkymät
Satu Karppanen, hankepäällikkö, sosiaali- ja terveysministeriö 

9.40Palveluntuottajan puheenvuoro
Juhani Pälve, toimitusjohtaja, Stella Kotipalvelut

10.00 Yhteenveto

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinvointiala HALI ry
Hyvinvointiala HALI ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

09 1728 5500https://www.hyvinvointiala.fi

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. Liitto valvoo jäsentensä yhteisiä etuja. Se myös neuvoo jäseniään työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointiala HALI ry

HALIn eduskuntavaalitavoitteet: Ratkaisuja hyvinvoivan Suomen uudistamiseksi12.2.2019 13:41:44 EETTiedote

Hyvinvointipalveluiden tulevaisuus keskusteluttaa, ja syystä. Olemme Suomessa tottuneet toimiviin julkisiin hyvinvointipalveluihin. Nyt olemme kuitenkin tienristeyksessä. Väki ikääntyy, työvoimasta on pula, eikä julkinen palveluverkko yksin ole enää pitkään kyennyt vastaamaan nykytarpeisiin. Koko järjestelmän uudistuspaine on kova. Vielä on mahdollisuus valita hyvinvoinnin polku.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme