Johnny L

KUTSU: Kotimainen välimerellisten ruokien Baba Foods uudistuu ja kutsuu infopitoiselle välimerelliselle lounaalle keskiviikkona 22.5.

Jaa
Baba esittelee uutta brändiään ja missiotaan lounaalla ke 22.5.2019
Baba esittelee uutta brändiään ja missiotaan lounaalla ke 22.5.2019

Hyvä ruoasta kiinnostunut toimittaja,

Kotimainen, välimerellisiin kasvisruokiin erikoistunut perheyritys ja parhaimman kotimaisen hummuksen valmistaja (HS:n makutesti) Baba Foods on uudistanut brändinsä ja terävöittänyt missiotaan keväällä 2019:

  • Baban tuotteilla on nyt uusi moderni ja raikas ulkonäkö ja
  • Baba lähtee pitkäkestoiselle missiolle, jossa kannustetaan suomalaisia ottamaan vaikutteita Lähi-idän yhdessä syömisen perinteistä ja yksinkertaisesti syömään enemmän yhdessä!

Baba Foodsilla on vahvat juuret Lähi-idässä, ja ruokien reseptit ovat periytyneet perustajien isän suvun ikiaikaisista ohjeista. Babalaiset suhtautuvat intohimolla paitsi ruokiinsa, myös Lähi-idän perinteisiin, johon kuuluu kiinteänä osana yhdessä syömisen kulttuuri. Tutkimusten mukaan lähes kaikki suomalaiset (91%*) pitävät perheen kanssa yhdessä syömistä hyvänä ja toivottavana asiana ja silti vain joka toinen perhe syö lähes päivittäin yhdessä.

”Ymmärrämme täysin tämän mission suuruuden, emmekä oleta pystyvämme pienenä perheyrityksenä muuttamaan suomalaisten perheiden tottumuksia yhdellä tai kahdella kampanjalla. Mutta iskemme silti hummuslusikkamme soppaan!”, kommentoi Baba Foodsin toinen perustajista Tomer Hovav.

Baba Foodsin pitkän mission alkutaipaleen tekoihin kuuluu kesäkuussa 2019 alkava Social Food -illallisten sarja, jossa tuodaan yhteen perheitä ja ystäväryhmiä, jotka toivovat enemmän yhdessä syömisen kokemuksia. Baba Foodsin kumppaneina mission alkuvaiheessa ovat Helsinki Missio ja Uudenmaan Martat.

Tervetuloa välimerelliselle infolounaalle!

Toukokuun 22. päivänä järjestämme tapahtuman, jossa puhumme yhdessä syömisen tärkeydestä, esittelemme Baba Foodsin kunnianhimoisen mission taustoja ja tulevia tekoja yhdessä kumppaneidemme kanssa, julkistamme Baba Foodsin uudistuneen ilmeen ja ennen kaikkea syömme yhdessä herkullista Lähi-idän ruokaa. Kutsu on teeman mukaisesti avec, sillä yhdessä kaikki sujuu aina paremmin!

Milloin: ke 22.5. klo 11.30-13.00
Missä: Uudenmaan Martat, Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. Karttalinkki.
Ilmoittautuminen: ilmoitathan tulostasi (ja tuletko avec) pe 17.5. mennessä osoitteeseen baba@baba.fi tai vastaamalla tähän viestiin

Lämpimästi tervetuloa!
Tomer Hovav ja Ronit Hovav-Halonen, Baba Foodsin perustajat


* Lähde: Syödään yhdessä -tutkimus, Taloustutkimus, toukokuu 2016

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kontakti medialle:
Juhani Lassila, Johnny L
040 541 2365
juhani@johnnyl.fi

Kuvat

Baba esittelee uutta brändiään ja missiotaan lounaalla ke 22.5.2019
Baba esittelee uutta brändiään ja missiotaan lounaalla ke 22.5.2019
Lataa
Baba Foodsin uusi brändi on raikkaan värikäs ja sen on suunnitellut Mikael Kivelä.
Baba Foodsin uusi brändi on raikkaan värikäs ja sen on suunnitellut Mikael Kivelä.
Lataa
Baba Foodsin tuoteuutuus Green Hummus tuli markkinoille keväällä 2019.
Baba Foodsin tuoteuutuus Green Hummus tuli markkinoille keväällä 2019.
Lataa
Baba Foods -perhe Tomer Hovav (vas), Ronit Hovav-Halonen sekä isä Avi Hovav.
Baba Foods -perhe Tomer Hovav (vas), Ronit Hovav-Halonen sekä isä Avi Hovav.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Johnny L
Johnny L
Sampsantie 33
00610 HELSINKI

+358 40 541 2365https://www.johnnyl.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Johnny L

Suomalainen Bering & Company auttamaan Vietnamin valtiota ruokaturvallisuudessa lohkoketjuteknologian avulla5.11.2019 09:00:00 EETTiedote

Lohkoketjuihin ja vaativiin teknologisiin ratkaisuihin keskittyvä suomalainen konsulttiyritys Bering & Company on solminut sopimuksen Vietnamin Tiede- ja teknologiaministeriön alaisuudessa toimivan valtion sertifiointiyksikön Quacertin kanssa. Vietnamin pääministerin päätöksestä alkaneen ruokaturvallisuuden parantamiseen tähtäävän hankkeen tavoitteena on hyödyntää lohkoketjuteknologiaa elintarvikkeiden tuotannon kehittämisessä. Ratkaisuja pilotoidaan Vietnamin kolmanneksi suurimmassa panimossa Habecossa.

Julkisen internetin ohittava dataliikenne lisääntyy lähivuosina yli 50 prosenttia vuodessa EMEA-alueella16.10.2019 10:00:00 EESTTiedote

Equinix, maailman suurin datakeskusyhtiö, on julkaissut vuosittaisen Global Interconnection Index (GXI) markkinakatsauksensa, jonka mukaan yritykset hyödyntävät jatkuvasti yhä enemmän suoria keskinäisiä datayhteyksiä digiliiketoiminnassa kilpailemiseen. Samalla data siirtyy jatkuvasti lähemmäksi loppukäyttäjiä. GXI:n yhteydessä tehdyssä tutkimuksessa selvisi myös muun muassa, että suomalaiset IT-päättäjät uskovat Suomen vahvistavan asemaansa yhtenä maailman dataliikenteen keskeisenä solmukohtana seuraavan viiden vuoden aikana.

Equinix laajentaa voimakkaasti Suomessa ja maailmalla: Suomeen nyt avattava seitsemäs datakeskus on osa yhtiön yli 1,7 miljardin investointia tänä vuonna23.5.2019 07:00:00 EESTTiedote

Datakeskus- ja yhteyspalveluyritys Equinix (Nasdaq: EQIX) laajentaa tänä vuonna vahvasti datakeskuskapasiteettiaan maailmanlaajuisesti ja investoi myös Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Yhtiö investoi kansainvälisesti 1,7-1,9 miljardia dollaria kapasiteettinsa kasvattamiseen ja avaa osana tätä seitsemännen International Business Exchange™ (IBX®) -datakeskuksensa Suomeen.

Suomalainen Digital Goodie rakensi Co-op:lle sähköisen kaupan palvelun Iso-Britanniaan1.4.2019 08:26:32 EESTTiedote

Sähköisen kaupankäynnin ohjelmistoyhtiö Digital Goodie ja Co-op, yksi Iso-Britannian johtavista vähittäiskauppaketjuista ja osuustoimijoista, julkistavat uuden päivittäistavaroiden verkkokaupan shop.coop.co.uk:n. Uusi palvelu avattiin kuluttajille maaliskuussa ja ensimmäiset asiakkaat Lontoossa voivat nyt ostaa sen kautta päivittäistavaratuotteita, joille luvataan pisimmillään kahden tunnin toimitusaika.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme