Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kutsu: Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi 7. - 9.2.2018

Jaa

Vuosittainen kunta-alan talous- ja rahoitusfoorumi järjestetään 7.–9. helmikuuta 2018 m/s Silja Symphonylla välillä Helsinki–Tukholma–Helsinki. Tapahtumaan on tähän mennessä ilmoittautunut runsaat neljäsataa kunta-alan päättäjää, talousasiantuntijaa ja elinkeinoelämän edustajaa.

Kuntaliiton kutsu tiedotusvälineille  
12.1.2018

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi 7. - 9.2.2018


Vuosittainen kunta-alan talous- ja rahoitusfoorumi järjestetään 7.–9. helmikuuta 2018 m/s Silja Symphonylla välillä Helsinki–Tukholma–Helsinki. Tapahtumaan on tähän mennessä ilmoittautunut runsaat neljäsataa kunta-alan päättäjää, talousasiantuntijaa ja elinkeinoelämän edustajaa.


ILMOITTAUTUMINEN FOORUMIN ENSIMMÄISEEN PÄIVÄÄN SATAMASSA

Mahdollisuus osallistua Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumin ensimmäiseen päivään 7.2.2018 tarjotaan sellaisille suomalaisille medioille, jotka uutisoivat kuntataloudesta säännöllisesti.

Yksittäisen toimittajien akkreditointi foorumiin edellyttää, että toimittajalla on lähettävä toimitus. Turvallisuussyistä varustamo edellyttää aina laivaan tulijoiden nimi- ja syntymäaikatietoja, myös laivan ollessa satamassa.

Toimituksenne nimeämä toimittaja on tervetullut osallistumaan maksutta foorumin ensimmäisen päivän ohjelmaan. Ilmoittautuminen tämän linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/EC7F1A960146BCE5.par

HUOM! Aiemmista vuosista poiketen, osallistuminen Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumin risteilyosuuteen (ohjelma klo 17.00 alkaen 7.2. - 9.2.2018) edellyttää foorumin osallistumismaksun maksua myös median edustajilta. Mikäli haluatte osallistua koko foorumiin toimituksenne kustannuksella, voitte ilmoittautua erikseen sivulla www.rafo.fi 17.1.2018 mennessä.


TIEDOTUSTILAISUUS SATAMASSA 7.2. KLO 9.30 

Foorumin ensimmäinen seminaaripäivä alkaa satamassa keskiviikkona 7.2. Päivän aluksi järjestetään tiedotustilaisuus satamassa klo 9.30-10.30, jossa muun muassa analysoidaan Tilastokeskuksen ennakkotietoja kuntien vuoden 2017 tilinpäätöksistä. Pääsy talousfoorumin ensimmäisenä päivänä satamassa pidettävään tiedotustilaisuuteen on avoin kaikille toimittajille.
Lähetämme tästä erillisen kutsun myöhemmin.

Foorumin ohjelma ja lisätietoja saatte sivulta www.rafo.fi

Tervetuloa!


Esa Nieminen
Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Suomen Kuntaliitto
p. 040 546 6424
esa.nieminen@kuntaliitto.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Kuntatalo / Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711http://www.kuntaliitto.fi

Suomen Kuntaliitto on kaikkien maamme kuntien ja kaupunkien kaksikielinen etujärjestö, kunnallisten palvelujen asiantuntija ja kehittäjä. Kuntaliitto.fi on kuntatiedon keskus internetissä, johon on koottu keskeiset kunta-alan tiedot ja palvelut. Suomen kunnat ja kaupungit vastaavat noin 2/3 julkisista palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kommunförbundets styrelse godkände förbundets mål för regeringsprogrammet 2019-2023: Det flerdimensionella kommunfältets verksamhetsförutsättningar och självstyrelse måste stärkas18.10.2018 15:14Tiedote

Kommunförbundets styrelse har på sitt möte 18.10.2018 godkänt förbundets mål för regeringsprogrammet för riksdagsperioden 2019–2013. Förbundet kommer att ompröva sina mål när landskaps- och vårdreformens framskridande avgjorts. I alla scenarier kommer kommunerna ännu under flera år att ansvara för kommuninvånarnas social- och hälsovårdstjänster.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme