Hartela

KUTSU: Kurkista korkeuksiin Jätkäsaaressa

Jaa

Olemme mukana Asuntomessujen järjestämässä uudenlaisessa kaupunkitapahtumassa Jätkäsaaressa ja tarjoamme tontillamme median edustajille sekä messuyleisölle nosturikyytejä 50 metrin korkeuteen ihastelemaan tulevan tornitalokohteemme komeita maisemia.

Rakennamme Jätkäsaareen modernin kerrostalokorttelin vuoteen 2020 mennessä, jonka ensimmäiseksi rakennukseksi nousee pian rakenteille tuleva 16-kerroksinen Jätkäsaaren Pollari. Korkeuksiin kurkottava rakennus tulee olemaan valmistuessaan Jätkäsaaren korkein asuinrakennus.

Nosturivuoroja on tarjolla lauantaina 8.9. ja sunnuntaina 9.9. klo 10-17 välisenä aikana. Myös perjantaina 7.9. median edustajilla on mahdollisuus nousta nosturin kyytiin klo 14-19, kun pidämme yksityistilaisuuden tontillamme. Nosturi nousee säävarauksella. Kyyti kestää n. 20 minuuttia ja mukaan mahtuu kerralla viisi henkilöä. Maan tasalla on mahdollisuus katsoa maisemia myös virtuaalilaseilla.

Nousuvuoro ”Jätkäsaaren katolle” kannattaa varata ennakkoon perjantaihin klo 16 mennessä numerosta 040 825 5860 / Tiia Krook. Myös viikonlopun aikaan voi varata vuoron, mutta silloin paikkoja saattaa olla rajoitetummin jäljellä. Messuyleisölle vuoron viikonloppuna paikan päältä.

Voimme halutessanne järjestää nostovuoron ajaksi paikalle tai kyytiin mukaan Hartelan edustajan kertomaan tulevasta kohteestamme tai yleisesti tulevaisuuden kaupunkirakentamisesta.

Tonttimme sijaitsee osoitteessa Bermudankatu 1 (Bahamankadun ja Atlantinkadun risteyksen läheisyydessä). Liitteenä kartta tontillemme.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija
Tiia Krook
Hartela Etelä-Suomi Oy
tiia.krook@hartela.fi
p. 040 825 5860

www.hartela.fi

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Vihreän toimistorakentamisen lippulaiva Ilmalassa sai tunnustuksen26.9.2018 09:30:00 EESTTiedote

Ilmalan Asema -toimitilakiinteistön ekologiset ratkaisut ovat saaneet merkittävän kansainvälisen tunnustuksen. Hartelan kehittämälle ja rakentamalle toimitilarakennukselle on myönnetty LEED-ympäristösertifikaatin korkein ja harvinaisin Platina-luokitus. LEED-sertifikaatti on yhdysvaltalainen vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä, jonka avulla pyritään vähentämään rakentamisen ja kiinteistöjen käytön aikaista ympäristökuormitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme