Messukeskus

KUTSU: Lääkärit ja tutkijat tieteellisen ja kokemuksellisen rajamaastossa

Jaa

Tervetuloa I love me -tiedotustilaisuuteen AIHEINA: Lääkärit ja tutkijat tieteellisen ja kokemuksellisen rajamaastossa AIKA: pe 20.10. klo 9-10, aamiaistarjoilu klo 8.45 alkaen PAIKKA: I love me, Messukeskus, Helsinki ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostilla vastaamalla tähän viestiin ke 18.10. mennessä

PUHEENVUOROT:

Tunnelukot kehon sairauksien syynä
erikoislääkäri Sauli Siekkinen, Lääkäriasema Sofianova

Sairauksien parantaminen täsmäravintoaineiden avulla (esitys on englanniksi)
ravintoterapeutti Henrietta Norton

Lääkkeetön kivunlievitys
lääkäri ja kipututkija Helena Miranda, Omron

Psyyken merkitys terveydelle
psykologi ja uskontotieteilijä Tony Dunderfelt 

Pe 20.10. klo 11 (Plaza, halli 7): Vuoden terveystuotealan 2018 voittajien julkistaminen

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsee vuosittain parhaat tuotteet neljässä eri sarjassa:

  • Vuoden 2018 terveystuote
  • Vuoden 2018 superruoka
  • Vuoden 2018 hoitotuote
  • Vuoden 2018 urheiluvalmiste

Tiedotustilaisuuden puhujat esiintyvät myös I love me -messuilla:

Ota ohjat omiin käsiin - näin hoidat endometrioosia ja hedelmällisyyttäsi ruokavalion avulla
Henrietta Norton / ravintoterapeutti (esitys on englanniksi)
pe klo 12, Plaza, halli 7

Kivusta huolimatta täyttä elämää
Helena Miranda / lääkäri ja kipututkija, Omron
pe klo 13, Lounge, halli 6

Valoisaksi - henkinen psykologia ja ihmisen luova alitajunta
Tony Dunderfelt / psykologi ja uskontotieteilijä
su klo 11.30, Plaza, halli 7

Tunnelukot kehon sairauksien syynä
Sauli Siekkinen / erikoislääkäri, Lääkäriasema Sofianova
su klo 15.30, Lounge, halli 6

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: iloveme_official

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Bloggaajien akkreditointi päättyy tiistaina 10.10.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme