Messukeskus

KUTSU: Lääkärit ja tutkijat tieteellisen ja kokemuksellisen rajamaastossa

Jaa

Tervetuloa I love me -tiedotustilaisuuteen AIHEINA: Lääkärit ja tutkijat tieteellisen ja kokemuksellisen rajamaastossa AIKA: pe 20.10. klo 9-10, aamiaistarjoilu klo 8.45 alkaen PAIKKA: I love me, Messukeskus, Helsinki ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostilla vastaamalla tähän viestiin ke 18.10. mennessä

PUHEENVUOROT:

Tunnelukot kehon sairauksien syynä
erikoislääkäri Sauli Siekkinen, Lääkäriasema Sofianova

Sairauksien parantaminen täsmäravintoaineiden avulla (esitys on englanniksi)
ravintoterapeutti Henrietta Norton

Lääkkeetön kivunlievitys
lääkäri ja kipututkija Helena Miranda, Omron

Psyyken merkitys terveydelle
psykologi ja uskontotieteilijä Tony Dunderfelt 

Pe 20.10. klo 11 (Plaza, halli 7): Vuoden terveystuotealan 2018 voittajien julkistaminen

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsee vuosittain parhaat tuotteet neljässä eri sarjassa:

  • Vuoden 2018 terveystuote
  • Vuoden 2018 superruoka
  • Vuoden 2018 hoitotuote
  • Vuoden 2018 urheiluvalmiste

Tiedotustilaisuuden puhujat esiintyvät myös I love me -messuilla:

Ota ohjat omiin käsiin - näin hoidat endometrioosia ja hedelmällisyyttäsi ruokavalion avulla
Henrietta Norton / ravintoterapeutti (esitys on englanniksi)
pe klo 12, Plaza, halli 7

Kivusta huolimatta täyttä elämää
Helena Miranda / lääkäri ja kipututkija, Omron
pe klo 13, Lounge, halli 6

Valoisaksi - henkinen psykologia ja ihmisen luova alitajunta
Tony Dunderfelt / psykologi ja uskontotieteilijä
su klo 11.30, Plaza, halli 7

Tunnelukot kehon sairauksien syynä
Sauli Siekkinen / erikoislääkäri, Lääkäriasema Sofianova
su klo 15.30, Lounge, halli 6

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: iloveme_official

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Bloggaajien akkreditointi päättyy tiistaina 10.10.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme