Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kutsu: Lastensuojelun kuntakyselyn tutkimustulokset

Jaa

Kuntaliiton loppuvuodesta 2017 toteuttama lastensuojelun kuntakysely toteutettiin nyt toista kertaa, edellinen vastaava kuntakysely tehtiin viisi vuotta sitten.

Kuntaliiton kutsu tiedotusvälineille
26.1.2018


Kutsu: Tiedotustilaisuus torstaina 1.2.2018 klo 10.00 - 11.30
Kuntatalo, Toinen linja 14, kokoustila B 3.8.

Lastensuojelun kuntakyselyn tutkimustulokset

Kuntaliiton loppuvuodesta 2017 toteuttama lastensuojelun kuntakysely toteutettiin nyt toista kertaa, edellinen vastaava kuntakysely tehtiin viisi vuotta sitten.

Kuntaliiton toteuttaman lastensuojelun kuntakyselyyn vastasi 92,3 prosenttia lastensuojelun järjestäjätahoista, edustaen 278 kuntaa. Kyselyn väestöpeitto on 96 %.

Lastensuojelun kuntakyselyssä on kartoitettu muun muassa viranomaisten tiedonvaihdon ja yhteistyön toimivuutta, palvelujen saatavuutta, lastensuojelun käytössä olevia resursseja ja työn kuormitustekijöitä sekä kuntien lastensuojelun näkemyksiä sote-uudistuksesta.

Tilaisuudessa erityisasiantuntija Aila Puustinen-Korhonen kertoo kyselyn tuloksista. Paikalla ovat myös Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Hanna Tainio ja johtava lakimies Sami Uotinen.

Toimitukset saavat halutessaan tutkimustulokset embargona tutustuttavakseen edellisenä päivänä 31.1. klo 16 mennessä, ottamalla yhteyttä viestintäkoordinaattori Raija Heinoon raija.heino@kuntaliitto.fi.

Tervetuloa!

Pi Krogell-Magni
tiedotuspäällikkö
Suomen Kuntaliitto
p. 050 522 5953

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Kuntatalo / Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711http://www.kuntaliitto.fi

Suomen Kuntaliitto on kaikkien maamme kuntien ja kaupunkien kaksikielinen etujärjestö, kunnallisten palvelujen asiantuntija ja kehittäjä. Kuntaliitto.fi on kuntatiedon keskus internetissä, johon on koottu keskeiset kunta-alan tiedot ja palvelut. Suomen kunnat ja kaupungit vastaavat noin 2/3 julkisista palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kommunförbundets styrelse godkände förbundets mål för regeringsprogrammet 2019-2023: Det flerdimensionella kommunfältets verksamhetsförutsättningar och självstyrelse måste stärkas18.10.2018 15:14Tiedote

Kommunförbundets styrelse har på sitt möte 18.10.2018 godkänt förbundets mål för regeringsprogrammet för riksdagsperioden 2019–2013. Förbundet kommer att ompröva sina mål när landskaps- och vårdreformens framskridande avgjorts. I alla scenarier kommer kommunerna ännu under flera år att ansvara för kommuninvånarnas social- och hälsovårdstjänster.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme