Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

KUTSU: Lauri Salovaaran 500 päivän matka miljonääriksi huipentuu – mitä oppeja kertyi jaettavaksi vaurastumista arkaileville suomalaisille?

Jaa

Yrittäjä ja mediapersoona Lauri Salovaara käynnisti helmikuussa 2017 projektin ”Miljonääriksi 500 päivässä”. Miten kunnianhimoisessa projektissa lopulta kävi ja mitä oppeja Lauri jakaisi suomalaisille, joista vain pieni osa uskoo voivansa vaurastua elämänsä aikana?

Tilaisuudessa Lauri Salovaara paljastaa, tuliko miljoona täyteen ja esittelee projektin tärkeimpiä käännekohtia. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan suomalaisten vaurastumisesta ja siitä, miksi suomalaiset eivät usko mahdollisuuksiinsa vaurastua. Aiheeseen johdattelee Danske Bankin Varallisuudenhoidosta vastaava johtaja Kimmo Laaksonen, joka esittelee Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -tutkimuksen vaurastumiseen liittyviä tuloksia. Tutkimukseen on haastateltu yli 3 000 suomalaista.

Tilaisuuteen osallistuville jaetaan ”Lauri Salovaara – Miljonääriksi 500 päivässä” -kirjaa, joka julkaistaan samaisena päivänä. Paikalla ovat Salovaaran neuvonantajista teollisuusneuvos Jorma Terentjeff, huippukonsultti Marjukka ”Maucca” Kärki ja tv-tuottaja Teemu Hostikka sekä kirjailija Juha Virranniemi.

Tilaisuus järjestetään ravintola Latvassa (Pohjoinen Makasiinikatu 9) maanantaina 9.7. klo 10–11, aamiaista on tarjolla klo 9.30 alkaen.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen mielellään viimeistään perjantaina 6.7. viestintäpäällikkö Sara Anttilalle osoitteeseen sara.anttila@danskebank.fi.

Samalle päivälle voi sopia myös erikseen Salovaaran, neuvonantajien tai kirjailijan haastatteluita. Haastattelupyynnöt Illan Isäntä Oy:n Ride Sarpolalle numeroon 040 552 9186 tai info@illanisanta.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Sara Anttila
sara.anttila@danskebank.fi
050 564 1713

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Korkeakoulutetut aikovat sijoittaa myös vuonna 2019 - Danske Bankin ja Akavan yhteistyö avaa sadoilletuhansille edullisemmat sijoituspalvelut15.1.2019 08:00:00Tiedote

Danske Bank laajentaa yhteistyötä akavalaisten liittojen kanssa sijoituspalveluihin. Yhteistyö avaa sadoille- tuhansille suomalaisille helpon ja edullisen tavan sijoittaa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita he ovat. Korkeakoulutetuista sijoittaa suurempi osa kuin kaikista suomalaisista. Aktiivisuus jatkuu myös vuonna 2019, kertoo tuore kyselytutkimus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme