Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Lean käytäntöön – opi hyödyntämään yrityksen ”hukka” ja nosta sen toiminta uudelle tasolle

Jaa

Haluatko nostaa yrityksesi tuottavuuden uudelle tasolle? Tiedätkö, mitä hyötyjä leanilla voidaan organisaatioissa saavuttaa? Haluaisitko varmistua siitä, että organisaatiossasi ei tehdä turhaa työtä? Lean on vastalääke hukkaan.

Tule kuulemaan striimattuun Lean käytäntöön – opas tieto- ja palvelutyön kehittämiseen -kirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 9.12.2022 klo 14, millä tavalla lean-ajattelu auttaa tekemään yrityksen kehittämisestä osan jokaisen työntekijän arkea ja työnkuvaa. Päivittäinen työ ja toiminnan sujuvoittaminen voivat kulkea yrityksen arjessa käsi kädessä.

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa kirjan kirjoittaja Tuomas Mikkonen kertoo, miten lean on matka kohti täydellistä arvontuotantoa, joten kyseessä ei ole vain projekti tai sprintti, jolla olisi päätepiste vaan kyse on ajattelumallista, joka antaa vankan tuen yhteiseen tekemiseen.

Tilaisuudessa kerrotaan, miten nopeampi, halvempi, selkeämpi, vähemmän hukkaa sisältävä ja enemmän arvoa tuottava toimintatapa on saavutettavissa leanin avulla. Systemaattinen toiminta, selkeät työkalut ja näitä tukeva johtamismalli mahdollistavat yrityksessä leanin käyttöönoton.

Tilaisuus on tarkoitettu yrityksen johtajille, esihenkilöille, HR-henkilöstölle, tiimin vetäjille ja muille kehityshaluisille, jotka inhoavat turhaa työtä, tuhlausta ja haluavat selkeän, konkreettisen paketin, jolla nostaa oman toimintansa uudelle tasolle.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Julkistamistilaisuus pe 9.12. 2022 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Lean käytäntöön -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään ma 9.12.2022 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme