Danske Bank Oyj

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Danske Bankin suhdannekatsaus 13.9.2017 – Kansainvälinen nousukausi jatkuu, miltä näyttää Suomen työmarkkinoilla?

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen.

Danske Bankin ekonomistit pohtivat suhdannekatsauksessa muun muassa seuraavia aiheita:

Jukka Appelqvist: Kiky jäädytti palkat, tuleeko lämmin työmarkkinasyksy?

Pasi Kuoppamäki: Kansainvälinen nousukausi jo harvinaisen pitkä, häämöttääkö seuraava taantuma nurkan takana?

Vladimir Miklashevsky:  Dasvidaniya taantuma, Venäjän talous kasvaa jälleen?

Aika: Keskiviikko, 13.9. klo 9.00

Paikka: Danske Bank, Pohjoisesplanadi 37 A, 6. kerros, 00100 Helsinki

Ekonomistit ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 11.30.

Tarjolla aamupalaa.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ma 11.9. mennessä sähköpostitse tiina.nuotio@danskebank.fi tai puhelimitse 040 844 0773.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Danske Bankin ekonomistit

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Hiililaiturinkuja 2, PL 1561
00075 DANSKE BANK

+358 (0)50 422 6644https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Välipalan osto ei jää enää käteisen puutteesta kiinni – pahvitelinekin vastaanottaa jo mobiilimaksuja22.9.2017 12:53Tiedote

Nälkäisen tai janoisen suomalaisen välipalan osto ei jää enää käteisen puutteesta kiinni, kuten niin helposti on tähän asti käynyt. Mobiilimaksamisen edelläkävijä MobilePay helpottaa nyt niin väsyneen toimistotyöläisen kuin asemalaiturilla hengailevan teininkin elämää tuomalla helpon ja yksinkertaisen mobiilimaksamisen itsepalveluautomaatteihin.

Danske Bankin suhdannekatsaus syyskuu 2017: Investointibuumi siivittää Suomen taloutta kasvuun, työllisyysaste ja palkat hiipivät perässä13.9.2017 10:00Tiedote

Suomessa talouskasvua vauhdittaa nyt lisääntyneiden investointien ohella erityisesti vienti. Maailmantalouden kasvu jatkuu kohtalaisena – vuoden 2017 pahimpina pidetyt riskit eivät toteutuneet. Erityisesti euroalue on yllättänyt positiivisesti vakauden lisäksi kasvulla. Myös Venäjän ja Brasilian piristyminen ovat valopilkkuja.

Danske Bank Oyj -konserni tammi–kesäkuu 2017: Vakaa tulos kaikissa liiketoiminnoissa20.7.2017 08:38Tiedote

Danske Bank Suomen* kaikkien ydinliiketoimintojen vakaa tuloskehitys jatkui tammi–kesäkuussa 2017. Suomen talous kasvoi aiemmin ennustettua nopeammin, ja pankin luotonanto niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin kasvoi. Luotonanto pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille kasvoi 6 prosenttia, ja kysyntä jakautui tasaisesti eri toimialojen kesken. Kuluttajien asuntolainojen kysyntä säilyi ennätyksellisen korkealla tasolla, ja uusien asuntolainojen volyymi kasvoi 13 prosenttia edellisvuodesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme