Danske Bank Oyj

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Danske Bankin suhdannekatsaus 13.9.2017 – Kansainvälinen nousukausi jatkuu, miltä näyttää Suomen työmarkkinoilla?

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen.

Danske Bankin ekonomistit pohtivat suhdannekatsauksessa muun muassa seuraavia aiheita:

Jukka Appelqvist: Kiky jäädytti palkat, tuleeko lämmin työmarkkinasyksy?

Pasi Kuoppamäki: Kansainvälinen nousukausi jo harvinaisen pitkä, häämöttääkö seuraava taantuma nurkan takana?

Vladimir Miklashevsky:  Dasvidaniya taantuma, Venäjän talous kasvaa jälleen?

Aika: Keskiviikko, 13.9. klo 9.00

Paikka: Danske Bank, Pohjoisesplanadi 37 A, 6. kerros, 00100 Helsinki

Ekonomistit ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 11.30.

Tarjolla aamupalaa.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ma 11.9. mennessä sähköpostitse tiina.nuotio@danskebank.fi tai puhelimitse 040 844 0773.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Danske Bankin ekonomistit

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme