Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Ernst Mether-Borgström ja Sarah Morris

15.6.2017 11:24 | Espoon kaupunki - Esbo stad

Jaa

EMMA - Espoon modernin taiteen museo kutsuu median edustajat 21.6.2017 avautuvien Ernst Mether-Borgströmin ja Sarah Morrisin näyttelyiden lehdistötilaisuuteen tiistaina 20. kesäkuuta klo 10. Lehdistötilaisuudessa medialla on mahdollisuus kuulla ja haastatella Ernst Mether-Borgström -näyttelyn kuraattoria Hanna Mamia-Waltheria ja sekä Sarah Morris -näyttelyn kuraattoria Timo Valjakkaa ja taiteilija Sarah Morrisia, sekä EMMAn museonjohtajaa Pilvi Kalhamaa.

Lehdistötilaisuus

Aika: tiistai 20. kesäkuuta klo 10-11
Paikka: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Aitio (2. krs), Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Espoo, Tapiola
Tilaisuus on suomeksi ja englanniksi.

Klo 10 Tilaisuuden avaus, EMMAn museonjohtaja Pilvi Kalhama

Ernst Mether-Borgströmin -näyttelystä, kuraattori Hanna Mamia-Walther
Sarah Morris -näyttelystä kuraattori Timo Valjakka
Taiteilijan puheenvuoro, Sarah Morris

Klo 11 Tilaisuus päättyy, näyttelyt ovat avoinna lehdistölle.

21.6.2017-7.1.2018
Ernst Mether-Borgström
Sarah Morris

Ilmoittautumiset: Iia Palovaara, viestintäkoordinaattori, EMMA, iia.palovaara@emma.museum, +358 43 826 8713

Lehdistökuvat:

Mether-Borgström: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/Ernst+Mether-Borgstr%C3%B6m/
Sarah Morris: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/Sarah+Morris/
Salasana: emmamuseum

#MetherEMMA #MorrisEMMA

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa Ernst Mether-Borgströmin näyttelystä:

Henna Paunu, intendentti, EMMA
henna.paunu@emma.museum, +358 43 824 6354

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen keskeisimpiin taidemuseoihin. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo-päivä 25.–27.8. on suurempi kuin koskaan: tapahtumia on mukana ennätykselliset 25017.8.2017 09:09Tiedote

Espoossa vietetään kaupungin perinteistä nimikkopäivää elokuun viimeisenä viikonloppuna. Ainutkertaisen Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Espoo-päivä on kasvanut koko viikonlopun pituiseksi kaupunkijuhlaksi. Espoo-päivä on Suomi 100 -juhlavuoden valtakunnallisen Yhdessä-viikonlopun suurimpia tapahtumia. Mukana on tänä vuonna ennätysmäärä ohjelmaa. Perjantain avajaispäistä alkaen nähtävää, koettavaa ja tekemistä on koko viikonlopun ajan aina sunnuntai-iltaan saakka. Ympäri kaupunkia voi kokea peräti yli 250 maksutonta tapahtumaa. Avajaispäivän tapahtumia on yötä myöten huipentuen Felix Zengerin ja Tapiola Sinfoniettan konserttiin Espoon kulttuurikeskuksessa. Lauantain rikkaan ohjelmakavalkadin yhteiset hetket kruunaavat tunnelmalliset piknik-illalliset Auroran pihamaalla, Tapiolan torialueella, Sellosalin edustalla, Tuomarilan puutarhoissa, Nuuksiossa luonnon keskellä sekä Keilalahden rannalla. Espoo-päivän viikonloppu saa juhlavan päätöksensä sunnuntaina, kun Matinkylässä valmistuu sado

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme