Kiinteistömaailma

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Kiinteistömaailman 57. Kiinteistönvälitysbarometri 6.10.2022

Jaa

Kiinteistömaailman puolivuosittainen Kiinteistönvälitysbarometri julkaistaan torstaina 6.10.2022. Tilaisuudessa asuntokaupan näkymiä pirstaloituvassa markkinassa kuvaavat Kiinteistömaailma Oy:n analyytikko Tony Korkala ja Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

AIKA:

torstai 6.10. kello 8.45

PAIKKA:

Kiinteistömaailma, Unioninkatu 30, Helsinki

Tilaisuuteen voi osallistua myös Teams-linkin kautta (pyydä ilmoittautumisen yhteydessä)

OHJELMA:

8.45 Aamukahvit

9.00 Kiinteistömaailman ennuste tulevalle 12 kuukaudelle / Tony Korkala, analyytikko, Kiinteistömaailma Oy

9.15 Kysynnän kiihdyttäjät ja jarruttajat pientalokaupassa / Tony Korkala, analyytikko, Kiinteistömaailma Oy

9.30 Viileä talvi edessä asuntomarkkinoilla / Pasi Kuoppamäki, pääekonomisti, Danske Bank Suomi

Ilmoittautumiset viimeistään 4.10.2022: taina.mustamo@km.fi tai 050 4240045

Tilaisuus on lehdistön edustajille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistömaailma
Kiinteistömaailma
Unioninkatu 30
00100 HELSINKI

info@kiinteistomaailma.fihttps://www.kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma on kiinteistönvälityspalveluita Suomessa ja Baltian maissa tarjoava yritys.

Suomessa Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna maan suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee 600 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Yritys perustettiin vuonna 1990.

Baltian maissa (Viro, Latvia, Liettua) Kiinteistömaailma toimii Ober-Haus -brändillä. Kiinteistömaailma osti Ober-Hausin liiketoiminnan vuonna 2021.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailman 57. barometri: Asuntomarkkinoilla vetoa moneen suuntaan - pientalokaupoissa maalämpö noussut kerrostalojen putkiremontin kaltaiseksi jättiasiaksi6.10.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Asunnon tai kiinteistön ominaisuudet vaikuttavat yhä isommin sen houkuttavuuteen kauppatilanteessa, kertoo Kiinteistömaailman 57. barometrikysely. ”Vierekkäisillä tonteilla olevilla asunnoilla voi olla nyt hyvinkin erilainen myyntiennuste. Suomessa ei ole enää pitkään aikaan ollut yhtä valtakunnallista asuntomarkkinaa, jonka kehitystä voisi kuvailla samantahtisesti. Yhä voimistuva ilmiö on asuntojen ja kiinteistöjen arvonkehityksen jakautuminen alueitten sisälläkin”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme