Osuuskauppa Keskimaa

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Osuuskauppa Keskimaan myynti- ja tulosjulkistus to 23.2.2023

Jaa

Aika: Torstai 23.2.2023 klo 9.00

Paikka: Sataman Viilu, 2. kerros, Satamakatu 10, Jyväskylä

Tervetuloa Osuuskauppa Keskimaan tulosinfoon torstaina 23.2. klo 9. Tulosinfossa julkistetaan Keskimaan vuoden 2022 myynti- ja tulosluvut sekä käydään läpi vuoden keskeisimpiä tapahtumia. Tilaisuus järjestetään Sataman Viilun 2. kerroksessa.

Toimitusjohtaja Antti Määttä esittelee Keskimaan tuloksen, keskeisiä kehityshankkeita ja investointeja. Lisäksi pureudutaan ruoan hinnan kehitykseen, taustoihin ja vaikutuksiin.

Tulosjulkistuksen lisäksi kerromme tilaisuudessa myymäläverkostoomme liittyvästä investoinnista.

Tilaisuuden lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen ke 22.2. klo 10:00 mennessä: suvi.elonheimo-tikkanen@sok.fi  Voit halutessasi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä myös etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 624 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 134 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa mukaan Himoksen seuraavaan kehitysvaiheeseen – noin 120 korkeatasoista majoitushuoneistoa ja ravintola länsirinteiden välittömään läheisyyteen15.3.2023 10:00:00 EET | Tiedote

mos-Yhtiöt Oy ja Osuuskauppa Keskimaa ovat solmineet esisopimuksen, jonka mukaan Osuuskauppa Keskimaa ostaa kolme tonttia Himoksen länsirinteiden juurelta. Alueelle suunnitellaan rakennettavaksi noin 120 korkealaatuista majoitushuoneistoa ja ravintola. Lopullinen rakentamispäätös tehdään kustannustason varmistuttua 2023 aikana. Rakentaminen toteutuisi 2024–2025 ja kokonaisuus olisi valmiina laskettelukaudelle 2025–2026.

Keskimaan markkina-asema vahvistui kaikilla toimialoilla – kiitos asiakkaiden kasvaneen luottamuksen23.2.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaan liikevaihto nousi ennakoitua enemmän ja myös tulos parani. Erityisesti matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä liikennekaupan ripeä palautuminen korona-ajoista vauhditti liikevaihdon kasvua ja tuloksen paranemista. Päivittäistavarakaupassa pidimme kiinni edullisen ruokakorin lupauksesta asiakkaillemme, jonka myötä Keskimaan markkina-asema päivittäistavarakaupassa vahvistui entisestään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme