Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

KUTSU: Linnanmäki kutsuu matka-, perhe- ja ruokabloggarit ja -toimittajat haukkaamaan hirmuisen hyviä herkkuja ja tutustumaan omatoimisesti kauhuteematapahtuma iik!weekiin

Jaa

Linnanmäki toivottaa bloggarit ja toimittajat tervetulleiksi tutustumaan Linnanmäen kauhuteematapahtuma iik!weekiin keskiviikkona 11.9.2019 klo 15-16.

Aika: Keskiviikko 11.9.2019
Klo: 15-16. Tämän jälkeen omatoimista tutustumista. Huvipuisto sulkeutuu klo 22.
Tapaamispaikka: Linnanmäen pääportti, josta siirrymme Cafe Donitsiin.
Ilmoittautuminen: Lomakkeella ma 9.9.2019 klo 12 mennessä. Huom! Tilaisuuteen mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Linnanmäen kauhuteematapahtuma iik!week järjestetään huvipuistossa keskiviikosta sunnuntaihin 7.-22.9.2019. Kauhun ystäviä hemmotellaan tapahtuman aikana varta vasten rakennetuilla kauhukohteilla sekä kauhutwistatuilla laitekokemuksilla. Erikoisuuksina iik!week on auki kolmena lauantaina puoleen yöhön saakka ja myös perheen pienimmät pääsevät nauttimaan ihan omasta jännityksellisestä alueestaan.

Linnanmäki kutsuu matkailusta, ruoasta ja perheaiheista kiinnostuneet bloggarit ja toimittajat tutustumaan kauhuteematapahtuma iik!weekiin! Tapaamme Linnanmäen pääportilla klo 15, josta siirrymme yhdessä Cafe Donitsiin. Täällä kuulemme esittelyn iik!weekin kauhukohteista ja pääsemme maistelemaan hupimestareiden iik!weekille loihtimia erikoisherkkuja, jotka sopivat kauhunnälkäisille mitä oivallisimmin!

Klo 16 bloggarit ja toimittajat pääsevät tutustumaan puistoon omatoimisesti. Tilaisuuden aikana osallistujille jaetaan kaksi Linnanmäen ranneketta.

Tule kokemaan, millaiselta Linnanmäki tuntuu ja maistuu kauhuteemaviikon aikana!

Mikäli tapahtuma vastasi kauhunnälkääsi, ilmoittauduthan ripeästi, sillä tilaisuuteen mahtuu vain 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Pssst! Huvipuiston moniin kauhuteemoitettuihin kohteisiin ja kauhualueelle on suositusikäraja K13.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2019 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2019 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen loistelias kausi päättyi palkintosateeseen! Linnanmäen Huvipuisto palkittiin mieleenpainuvimpana, Taiga-ratalaite jälleen yksi Euroopan parhaista!21.10.2019 15:23:29 EESTTiedote

Linnanmäen huvikausi 2019 on päättynyt sunnuntaina 20.10. loisteliaasti. Valokarnevaalin säihkyvän ilotulituksen lisäksi Linnanmäki päätti huvikautensa myös varsinaisessa välkehtivässä palkintosateessa. Taiga valittiin arvostetun italialaisen verkkojulkaisu Parksmania.it:n toimesta yhdeksi Euroopan parhaista laitteista vuonna 2019. Linnanmäki palkittiin lokakuussa myös Finnish Travel Galassa vuoden 2019 mieleenpainuvimpana matka- tai palvelukokemuksena!

Linnanmäen Valokarnevaaliin saapuminen on tehty helpoksi9.10.2019 09:13:18 EESTTiedote

Linnanmäen suosittu Valokarnevaali avaa ovensa torstaina. Tapahtuma kestää 20.10. saakka ja sen aikana Linnanmäellä nähdään valotaiteen lisäksi myös innostavia uudistuksia! Linnanmäki on ensimmäistä kertaa Valokarnevaalin lauantaisin avoinna nyt klo 24 saakka ja tapahtumaan on luotu uusi etäparkkipalvelu Parkki & Pirssi. Valokarnevaali huipentuu säkenöivään ilotulitukseen 20.10. klo 21.50.

Kiinteistöpäällikkö Harri Hongiston taival Linnanmäellä on ollut täynnä tähtihetkiä10.9.2019 13:51:29 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuisto on viihdyttänyt suomalaisia jo 69 vuotta. Historiansa aikana huvipuistossa on työskennellyt paljon sitoutuneita ja pitkään työskennelleitä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana kehittämässä Linnanmäkeä. Nyt yksi pitkä työura saa kunniakkaan päätöksen, kun Linnanmäen kiinteistöpäällikkö Harri Hongisto jää eläkkeelle lähes 38 vuoden jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme