Basam Books

KUTSU: Maria Joutsenvirran ja Arto O. Salosen Sivistys vaurautena -kirjan julkkarit verkossa

Jaa

Millainen on tavoittelemisen arvoinen tulevaisuus ja kuinka sitä tehdään todeksi? Tervetuloa Sivistys vaurautena teoksen maksuttomaan julkistamistilaisuuteen 6.5.2020 klo 14-16!

Maria Joutsenvirran ja Arto O. Salosen Sivistys vaurautena - Radikaalisti, mutta lempeästi kohti kestävää yhteiskuntaa (Basam Books 2020) teoksessa päivitetään käsityksiä sivistyksestä, vauraudesta ja edistyksestä.

Yhteiskunnan kehitystä ja yksilön onnistumista on totuttu mittaamaan materiaalisen vaurauden ja kulutusmahdollisuuksien lisääntymisellä. Ainutkertaista elämää elävä ihminen tarvitsee ylväämmän tarinan elämälleen. Siinä tarinassa sivistyminen on uutta vaurautta. Julkistamistilaisuudessa tekijät kertovat uniikista teoksestaan, jossa osa luvuista on kuvakirjoitettu. Kommenttipuheenvuoron käyttää opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään yhteistyössä Sivistys vaurautena teoksen tekijöiden, Basam Booksin, Lapinlahden Lähteen sekä Päijät-Hämeen kesäyliopiston ja SnellmanEDUn kanssa.

Tutustu tilaisuuden ennakkoilmoittautumisohjeisiin täältä: https://bit.ly/3bWLfYa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:
Pike Hilakari
pike@basambooks.fi

Myynti:
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kovalla kädellä - psykologinen jännäri vallan väärinkäytössä läheisissä ihmissuhteissa26.5.2020 14:07:26 EESTTiedote

Liisa Näsin Kovalla kädellä (Basam Books 2020) on psykologinen jännäri, jonka teemana on vallan väärinkäyttö läheisissä ihmissuhteissa. Väkivalta ei katso sukupuolta: hakkaaja voi olla kuka tahansa, hakattu voi olla kuka tahansa. Mikä saa ihmisen alistumaan henkiselle, taloudelliselle ja fyysiselle väkivallalle? Miksi tappaminen on joillekin helpompaa kuin tapaaminen?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme