Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Kutsu markkinainfoon: Potilashotelli osana tulevaisuuden sairaalaa

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri kutsuu hotellioperaattoreita, kiinteistösijoittajia ja muita kiinnostuneita mukaan OYS:n sairaala-alueelle rakennettavan potilashotellihankkeen markkinainfoon.

Markkinainfossa esitellään potilashotellin konseptia ja sijoittumista sairaala-alueella. Tilaisuuden jälkeen käynnistettävien markkinavuoropuhelujen tavoitteena on kartoittaa markkinoita, hakea ideoita ja tietoa hankkeen toteutukseen sekä keskustella toteutusmuodoista ja -tavoista yhdessä markkinoilla toimivien yritysten kanssa. Hankkeen varsinainen kilpailutus alkaa suunnitelmien mukaan alkuvuodesta 2021.

Tilaisuus järjestetään etäyhteyksin maanantaina 26.10. klo 14.00–15.45. Tämä sama kutsu markkinainfosta julkaistaan myös HILMA-ilmoituskanavalla 14.10.2020. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen oys2030@ppshp.fi 25.10. mennessä. Etäyhteyslinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Potilashotellin rakentaminen Oulun yliopistollisen sairaalan yhteyteen on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Tavoitteena on tarjota sairaalan potilaille ja heidän omaisilleen viihtyisä majoitus sairaalan välittömässä läheisyydessä ennen tai jälkeen hoitojakson.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ohjelmajohtaja Kari-Pekka Tampio, p. 040 151 4005, kari-pekka.tampio(at)ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme