Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu media-aamiaiselle 31.5.2018 – aiheina mm. Länsimetro ja Raide-Jokeri vauhdittavat Espoon rakentamista ja asuntotuotanto jatkuu ennätyslukemissa

Jaa

Tervetuloa Espoon teknisen toimen johtajan Olli Isotalon järjestämälle media-aamiaiselle Keilaniemen kattojen yläpuolelle torstaina 31.5.2018 klo 9! Paikkana on Keilaniemen Torni (entinen Fortumin torni), 18. kerros, Keilaniementie 1, Espoo.

Aamiainen esityksineen ja keskusteluineen päättyy noin klo 10.30, minkä jälkeen on varattu aikaa toimittajakohtaisille keskusteluille. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 11.

Aiheet:

  • Korkeaa rakentamista, palveluja, asumista ja ranta-alueen kehittämistä - Otaniemi ja Keilaniemi uudistuvat ja kasvavat yhtenäiseksi kaupunkialueeksi.
  • Espoon asuntotuotanto monipuolistuu ja jatkuu ennätyslukemissa, asumisen asemakaavavaranto on kasvanut ja myönnettyjen rakennuslupien määrä on korkeampi kuin koskaan.
  • Länsimetron kakkosvaiheen ja Raide-Jokerin tilanne.

Paikalla ovat teknisen toimen johtajan Olli Isotalon lisäksi Otaniemen ja Keilaniemen projektinjohtaja Antti Mäkinen, Finnoon ja Matinkylän projektinjohtaja Kimmo Leivo, Leppävaaran projektinjohtaja Mika Rantala ja asuntopäällikkö Anne Savolainen.

Tilaisuuden aluksi projektipäällikkö Veli-Matti Salonen YIT:ltä kertoo lyhyesti Keilaniemen Tornia koskevista suunnitelmista.

Aamiaistarjoilun ja työmaajärjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään maanantaina 28.5.2018 sähköpostilla osoitteeseen marjut.gerkman@espoo.fi.

Yhteyshenkilöt

Markkinointipäällikkö Marjut Gerkman, p. 043 827 3185, marjut.gerkman@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme