Wapice Oy

Kutsu media-aamupalalle 12.6.2018: Wapice ja Vaasan ammattikorkeakoulu lisäävät yhteistyötä tekoälyssä – Digitaalinen vallankumous on tätä päivää

Jaa

Wapice Oy ja Vaasan ammattikorkeakoulu (VAMK) ovat sopineet koulutusyhteistyön syventämisestä tulevaisuudessa. Insinöörikoulutuksen merkitys kasvaa teollisuudessa ja erityisesti ohjelmistoalan osaajista on pulaa. Wapice järjestää käytännön tekoälypohjaista opetusta Vaasan ammattikorkeakoulussa.

Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.
Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.

Wapice on palkannut suuren määrän osaajia vuosittain Vaasan ammattikorkeakoulusta. Yhteystyö tarkoittaa konkreettisesti sitä, että Wapicen osaajat opettavat ajankohtaisia kursseja VAMK:ssa ja käyttävät uusimpia kehitys- ja ohjausympäristöjä opetuksen apuna. Tekoäly on niistä yksi. Technobothnia toimii yhteistyössä Vaasan Yliopiston ja Novian kanssa, joten kursseille voi tulla kaikista näistä oppilaitoksista.

Wapice on tutkinut ja toteuttanut tekoälypohjaisia järjestelmiä ja ratkaisuja jo vuosia. Opetuksessa tekoälyyn liitetään lisättyä todellisuutta ja laiteohjausta. Nykyajan huoltopalveluohjelmistot sisältävät suuren määrän tekoälytyyppisiä piirteitä. Tekoälyn avulla voidaan selvittää reaaliaikaisesti muun muassa missä myyjien pitäisi olla tavaratalon ruuhka-aikoina ja vahtia, että sadalla työmiehellä on koko ajan asianmukaiset varusteet yllään.

Lämpimästi tervetuloa Wapicen Futuran konttoriin 12.6.2018 klo 8.30 (Yrittäjänkatu 12, 65380 Vaasa) kuulemaan Wapicen ja Vaasan ammattikorkeakoulun yhteistyön syventymisestä sekä tutustumaan, miten suomalainen teknologia muuttaa nykyajan liiketoimintaa.

OHJELMA:

8:45 - 9:00 Herkullinen aamiainen ja tervetulosanat – Wapice Oy toimitusjohtaja Pasi Tuominen

9:00 - 9:15 Suunnitelmat koulutusyhteistyön syventämisestä – Vaasan ammattikorkeakoulu

9:15 - 10:00 Demoesitykset:

  1. Tekoälyn mahdollisuudet tulevaisuuden palveluissa
  2. Summium Selector lanseerataan syksyllä: Maistiaisena Ponsselle suunniteltu mobiilisovellus
  3. IoT-Ticket taipuu moneen: Näin kelluvat huvilat pysyvät pinnalla

Mahdollisuus kysymyksille, haastatteluille ja kuville.

Ilmoittautumiset 11.6.2018 klo 12 mennessä marketing@wapice.com.

Avainsanat

Kuvat

Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.
Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Wapice Oy
Wapice Oy
PL 8, Yliopistonranta 5 (3. krs.)
65200 Vaasa

+358 10 277 5000https://www.wapice.com/fi

Wapice on vuonna 1999 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävämme on toimia asiakkaidemme teknologia­partnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Työllistämme Suomessa yli 330 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Wapice luo älykkäämman tulevaisuuden jo tänään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wapice Oy

Wapicen IoT osaaminen vei voittoon Microsoftin maailmanlaajuisessa Parner of the Year-kilpailussa11.6.2019 14:41:55 EESTTiedote

Suomalainen ohjelmistotalo Wapice palkittiin Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa vieden voiton sovellusinnovaatiot kategoriassa. Palkintoja jaettiin useassa kategoriassa ja voittajat valittiin yli 2900 osallistajasta 115 maasta. Wapicen sai tunnustusta IoT-TICKET®-ratkaisusta, joka tarjoaa erinomaisia ja innovatiivisia ratkaisuja IoT-sovellusten nopeaan kehittämiseen.

Moderni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon28.2.2019 09:48:10 EETTiedote

Caverion digitalisoi ennakoivaa kunnossapitoa käyttäen Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua. Ratkaisun avulla saadaan seurattua teollisuuslaitteiden todellista kuntoa ja ennakoida tulevat huolto- ja kunnossapitotarpeet tehokkaasti välttäen turhia tuotantokatkoksia. Järjestelmä kokoaa yhteen tiedot kaikista kohteista ja hälytyksistä, joten se sekä säästää kustannuksia, että lisää asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme