Wapice

Kutsu media-aamupalalle 12.6.2018: Wapice ja Vaasan ammattikorkeakoulu lisäävät yhteistyötä tekoälyssä – Digitaalinen vallankumous on tätä päivää

Jaa

Wapice Oy ja Vaasan ammattikorkeakoulu (VAMK) ovat sopineet koulutusyhteistyön syventämisestä tulevaisuudessa. Insinöörikoulutuksen merkitys kasvaa teollisuudessa ja erityisesti ohjelmistoalan osaajista on pulaa. Wapice järjestää käytännön tekoälypohjaista opetusta Vaasan ammattikorkeakoulussa.

Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.
Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.

Wapice on palkannut suuren määrän osaajia vuosittain Vaasan ammattikorkeakoulusta. Yhteystyö tarkoittaa konkreettisesti sitä, että Wapicen osaajat opettavat ajankohtaisia kursseja VAMK:ssa ja käyttävät uusimpia kehitys- ja ohjausympäristöjä opetuksen apuna. Tekoäly on niistä yksi. Technobothnia toimii yhteistyössä Vaasan Yliopiston ja Novian kanssa, joten kursseille voi tulla kaikista näistä oppilaitoksista.

Wapice on tutkinut ja toteuttanut tekoälypohjaisia järjestelmiä ja ratkaisuja jo vuosia. Opetuksessa tekoälyyn liitetään lisättyä todellisuutta ja laiteohjausta. Nykyajan huoltopalveluohjelmistot sisältävät suuren määrän tekoälytyyppisiä piirteitä. Tekoälyn avulla voidaan selvittää reaaliaikaisesti muun muassa missä myyjien pitäisi olla tavaratalon ruuhka-aikoina ja vahtia, että sadalla työmiehellä on koko ajan asianmukaiset varusteet yllään.

Lämpimästi tervetuloa Wapicen Futuran konttoriin 12.6.2018 klo 8.30 (Yrittäjänkatu 12, 65380 Vaasa) kuulemaan Wapicen ja Vaasan ammattikorkeakoulun yhteistyön syventymisestä sekä tutustumaan, miten suomalainen teknologia muuttaa nykyajan liiketoimintaa.

OHJELMA:

8:45 - 9:00 Herkullinen aamiainen ja tervetulosanat – Wapice Oy toimitusjohtaja Pasi Tuominen

9:00 - 9:15 Suunnitelmat koulutusyhteistyön syventämisestä – Vaasan ammattikorkeakoulu

9:15 - 10:00 Demoesitykset:

  1. Tekoälyn mahdollisuudet tulevaisuuden palveluissa
  2. Summium Selector lanseerataan syksyllä: Maistiaisena Ponsselle suunniteltu mobiilisovellus
  3. IoT-Ticket taipuu moneen: Näin kelluvat huvilat pysyvät pinnalla

Mahdollisuus kysymyksille, haastatteluille ja kuville.

Ilmoittautumiset 11.6.2018 klo 12 mennessä marketing@wapice.com.

Avainsanat

Kuvat

Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.
Reaaliaikaisesti on mahdollista tunnistaa useita objekteja samanaikaisesti.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Wapice
Wapice
PL 8, Yliopistonranta 5 (3. krs.)
65200 Vaasa

+358 10 277 5000https://www.wapice.com/fi

Wapice on teollisuuden johtava teknologia- ja digitalisaatiokumppani: meidän tehtävämme on keskittyä asiakkaidemme suorituskyvyn edistämiseen kaikilla toiminnan aloilla hyödyntämällä tietotekniikkaa parhaimmillaan. Ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntemuksemme avulla luomme ratkaisuja, jotka tehostavat teollisuuden innovaatioita. Ratkaisumme ovat alan johtavien yritysten käytössä ympäri maailman. Olemme toimineet vuodesta 1999 ja työllistämme tällä hetkellä yli 350 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Wapice on ISO 9001:2008 ja ISO9001:14001 sertifioitu ja AAA-luokiteltu yritys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wapice

Moderni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon28.2.2019 09:48:10 EETTiedote

Caverion digitalisoi ennakoivaa kunnossapitoa käyttäen Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua. Ratkaisun avulla saadaan seurattua teollisuuslaitteiden todellista kuntoa ja ennakoida tulevat huolto- ja kunnossapitotarpeet tehokkaasti välttäen turhia tuotantokatkoksia. Järjestelmä kokoaa yhteen tiedot kaikista kohteista ja hälytyksistä, joten se sekä säästää kustannuksia, että lisää asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme