Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kutsu medialle - tervetuloa kiertoajelulle Helsingin kehittyviin lähiöihin 21.9.

Jaa

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala järjestää torstaina 21. syyskuuta kello 10-13 toimittajille kiertoajelun kiinnostaviin kehittyviin Helsingin lähiöihin.

Kiertoajelulla kerromme Helsingin ja aivan erityisesti lähiöalueiden tulevasta kehityksestä. Kierroksen isäntänä on toimialajohtaja Mikko Aho. Hänen lisäkseen mukana on useita lähiöiden kehityksestä vastaavia ammattilaisia.

Kiertoajelun aikana tutustumme esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

  • Pukinmäen asemanseutu
  • Malmi ja Ormuspelto
  • Alppikylä ja Jakomäki
  • Myllypuro, uusi kampusalue ja puukaupunki

Kierros alkaa kello 10 Kiasman edustalta (Mannerheiminaukio 2) ja päättyy noin klo 13.

Kiertoajelu pohjustaa myös tulevaa Lähiöfest2017-kokonaisuutta, joka pyörähtää käyntiin 25. syyskuuta. Lähiöfest-viikon aikana Helsingin lähiöt nostetaan monin tavoin valokeilaan. Tapahtuma tuo yhteen asukkaat, yritykset ja yhteisöt sekä kaupungin. Helsingin kaupunki avaa festivaaliviikonloppuna neljä tapahtumatoria kohtaamispaikoiksi lähiöihin. Lähiöfest2017 on tiettävästi laajin Suomessa koskaan järjestetty lähiöihin keskittyvä tapahtuma.

Ilmoittautumiset kierrokselle viimeistään maanantaina 18.9.2017 osoitteeseen kymp.viestinta@hel.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Virve Kuusi
yksikön päällikkö, mediaviestintä
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 79528
virve.kuusi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 19.6.201819.6.2018 18:14Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-06-19_Kylk_18_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme