Akava ry

Kutsu medialle: Akavan tiedotustilaisuus 27.8. kello 13

Jaa

Tervetuloa Akavan tiedotustilaisuuteen torstaina 27.8. kello 13–14

Tilaisuudessa kerromme, miten korkeakoulutettujen lomautustilanne on muuttunut kesän aikana ja miten akavalaiset työttömyyskassat ovat pystyneet palvelemaan poikkeuksellisessa tilanteessa. Esittelemme Akavan näkemyksen kesällä tehdystä esityksistä (työttömyysturva, työttömyyskassat ja irtisanomisjärjestys) sekä Akavan kannanoton syyskuun budjettiriiheen. Lisäksi otamme esille kilpailukieltoja koskevan lainsäädännön muutoksen. 

Tiedotustilaisuudessa paikalla ovat puheenjohtaja Sture Fjäder, Akavan pääekonomisti Pasi Sorjonen, Suomen Ekonomien puheenjohtaja Timo Saranpää ja KOKO-kassan johtaja Outi Mäki.

Tilaisuus järjestetään Akavatalossa (kokoushuone Ope). Tilaisuudessa on lounastarjoilu.  

Tervetuloa seuraamaan tilaisuutta joko Akavataloon tai verkkolähetyksen välityksellä osoitteessa https://www.webcasting.fi/akava/BMdn9sEG/.

Voit esittää kysymyksiä tilaisuuden aikana verkkolähetyksen keskusteluikkunassa tai lähettää niitä etukäteen viestintäjohtaja Jyrki Kemppaiselle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme