Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle alueen suurimpaan rakennusmessutapahtumaan

Jaa

Rakenna & Sisusta -messut, 9.-11.2., on alueen suurin rakennusalan messutapahtuma. Messuille osallistuu tänä vuonna yli 250 yritystä. Tämän vuoden tarjonnasta esille nousevat mm. kodin sisäpinnat sekä terveellinen koti.

Varsinais-Suomessa eletään parhaillaan positiivisen rakennemuutoksen aikaa. Alueella on tekijöistä paikoitellen pulaa. Rakenna & Sisusta -messujen tavoitteena on, että jokainen messukävijä saa halutessaan mahdollisimman yksilöllistä apua ja vinkkiä omaan rakennus- tai sisustusongelmaansa. Uutta on myös mm. Sisustuksen trendikartta. Tässä kokonaisuudessa ovat esillä kauden suosituimmat värit ja piensisustustuotteet sommitelmina. Tietoa ja vinkkejä saa myös mm. tapetointiin ja kalkkimaaleihin. 

Messuilla esiintyvät mm. Tomi Kouvola ja Jim Björni. Kouvola pitää messuilla myös sisustusklinikkaa. Ammattilaisten Lounais-Suomen Rakennuspäivä on vuorossa messuilla perjantaina.

Tervetuloa mediainfoon järjestetään perjantaina 9.2. klo 11 - n. 12  (Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13, kokoustila 7, 1. krs).
Nautimme tilaisuuden yhteydessä lounaan.

Alueen suurin rakennusmessutapahtuma esittelee alan ajankohtaiset ilmiöt.
projektijohtaja Krista Ahonen, Turun Messukeskus Oy

Sisustuksen trendikartta esittelyssä.
Sanna Tuomi, Pieni Ideatalo

Varsinais-Suomen alue elää positiivisen rakennemuutoksen aikaa. Näkyykö se jo rautakaupassa?
toimitusjohtaja Antti Leppäkoski, Sarokas

Kova pula ammattilaisista. Nyt starttaa rakennusmestareiden ja rakennusinsinöörien muuntokoulutus.
koulutus- ja tutkimuspäällikkö Juha Kääriä, Turun ammattikorkeakoulu

Taloyhtiöiden velat kasvussa.
- Mitä asunnon ostajan pitää tietää taloyhtiön taloudesta
- Uudistalojen erityispiirteet
talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

Katsaus rakentamisen suhdanteisiin maakunnassa.
aluepäällikkö Markku Leppälehto, Talonrakennusteollisuus ry, Lounais-Suomi ja Satakunta

Tervetuloa!

www.rakennusmessut.fi

Akkreditointi http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot messuista:

Turun Messukeskus Oy
projektijohtaja
Krista Ahonen
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy
Taina Pärkö-Luotonen
viestintäpäällikkö
puh. 040 505 6424

Ilmoittauduthan tilaisuuteen osoitteella
taina.parko@turunmessukeskus.fi 7.2. mennessä

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Tiedote ja kutsu: Kansainvälinen Navigate yhdistää alan osaajat 16.-17.5. Meriteollisuuden ja -logistiikan tulevaisuus esillä Navigate-messuilla14.5.2018 13:36Kutsu

Noin 20 maata on edustettuna Navigate-messuilla, Turussa 16.-17.5. Kansainvälinen meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan huippukohtaaminen järjestetään joka toinen vuosi Turun Messukeskuksessa. Tapahtuma on kasvussa ja mukana noin 200 alan yritystä. Messuille on tulossa kansainvälisiä osallistujia, näytteilleasettajia ja toimittajia mm. Venäjältä, Kiinasta, Etelä-Koreasta, Espanjasta, Virosta ja Ranskasta.

Viron nykykirjallisuus ja mm. lastenkirjallisuuden tuoreet suomennokset esillä Turun Kirjamessuilla8.5.2018 13:12Tiedote

Turun Kirjamessujen teemana on 100-vuotisjuhlavuottaan viettävä Viro. Turun Messukeskuksessa 5.–7.10.2018 nähdään maan nykykirjailijoita laajalta rintamalta. Mukana ovat esimerkiksi Kai Aareleid, Paavo Matsin, Valdur Mikita ja Andrei Ivanov. Ohjelmaa tuottavat Viro-instituutti Suomessa, Viron Suomen-suurlähetystö, Tuglas-seura ja Suomen Viro-yhdistysten liitto. Viro-teemakokonaisuuden suunnittelussa on mukana Jenni Haukio.

Kansainvälinen Navigate yhdistää alan osaajat 16.-17.5. Digitalisaatio, ympäristöasiat ja osaajatarpeet meriteollisuudessa7.5.2018 11:43Tiedote

Navigate-messut, 16.-17.5., on kansainvälinen meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan huippukohtaaminen. Joka toinen vuosi Turun Messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma on aikaisempaa suurempi. Tapahtumassa on mukana noin 200 alan yritystä. Tapahtumaan on tulossa kansainvälisiä osallistujia, näytteilleasettajia ja toimittajia mm. Venäjältä, Kiinasta, Espanjasta, Virosta ja Ranskasta.

Robottiautoilua, itseohjautuvia laivoja, tulevaisuuden energialähteitä: Meriteollisuuden kansainvälinen kärkikohtaaminen Turussa toukokuussa23.4.2018 14:46Tiedote

Tiedote 23.4.2018. Meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan toimijat ympäri maailmaa kokoontuvat kansainväliseen tapahtumaan Turkuun 16.-17.5. Navigate-messut Turun Messukeskuksessa sisältävät lähes 200 näytteilleasettajan lisäksi kohdennettuja ajankohtaisseminaareja, verkostoitumistapahtumia ja kokouksia. Paikalla ovat alan kärkipuhujat, ja esille nousevat kansainvälisesti kiinnostavat aiheet, kuten digitaalisuus ja tulevaisuuden energialähteet. Tapahtumaan osallistuu mediaa mm. Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta ja Saksasta.

Vuoden Puutarhuri 2018: Mari Helin5.4.2018 14:22Tiedote

Tiedote 5.4.2018. Lounais-Suomen Puutarhayhdistys on valinnut vuoden 2018 Vuoden Puutarhuriksi hortonomi Mari Helinin. Hän on ollut Turun kaupungin palveluksessa vuodesta 1999 ja toimii tällä hetkellä kaupungin infran ylläpitopäällikkönä. Vajaan 20 vuoden aikana Mari on noussut puistosuunnittelijasta kaupungin ympäristöstä vastaavaksi henkilöksi, jonka vastuulla on viheralueiden lisäksi kaiken muunkin yleisten alueiden kuten katujen, metsien ja viljelyalueiden sekä saariston toimivuus ja kehittäminen. Turussa onkin saatu näin yhdistettyä kaikki ihmisten ympäristöön vaikuttavat sektorit saumattomaan yhteistyöhön, mikä alentaa kustannuksia hyvän arkiympäristön luomisessa. Valinta julkistettiin Piha & Puutarha -messujen tiedotustilaisuudessa Turun Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme