Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle alueen suurimpaan rakennusmessutapahtumaan

Jaa

Rakenna & Sisusta -messut, 9.-11.2., on alueen suurin rakennusalan messutapahtuma. Messuille osallistuu tänä vuonna yli 250 yritystä. Tämän vuoden tarjonnasta esille nousevat mm. kodin sisäpinnat sekä terveellinen koti.

Varsinais-Suomessa eletään parhaillaan positiivisen rakennemuutoksen aikaa. Alueella on tekijöistä paikoitellen pulaa. Rakenna & Sisusta -messujen tavoitteena on, että jokainen messukävijä saa halutessaan mahdollisimman yksilöllistä apua ja vinkkiä omaan rakennus- tai sisustusongelmaansa. Uutta on myös mm. Sisustuksen trendikartta. Tässä kokonaisuudessa ovat esillä kauden suosituimmat värit ja piensisustustuotteet sommitelmina. Tietoa ja vinkkejä saa myös mm. tapetointiin ja kalkkimaaleihin. 

Messuilla esiintyvät mm. Tomi Kouvola ja Jim Björni. Kouvola pitää messuilla myös sisustusklinikkaa. Ammattilaisten Lounais-Suomen Rakennuspäivä on vuorossa messuilla perjantaina.

Tervetuloa mediainfoon järjestetään perjantaina 9.2. klo 11 - n. 12  (Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13, kokoustila 7, 1. krs).
Nautimme tilaisuuden yhteydessä lounaan.

Alueen suurin rakennusmessutapahtuma esittelee alan ajankohtaiset ilmiöt.
projektijohtaja Krista Ahonen, Turun Messukeskus Oy

Sisustuksen trendikartta esittelyssä.
Sanna Tuomi, Pieni Ideatalo

Varsinais-Suomen alue elää positiivisen rakennemuutoksen aikaa. Näkyykö se jo rautakaupassa?
toimitusjohtaja Antti Leppäkoski, Sarokas

Kova pula ammattilaisista. Nyt starttaa rakennusmestareiden ja rakennusinsinöörien muuntokoulutus.
koulutus- ja tutkimuspäällikkö Juha Kääriä, Turun ammattikorkeakoulu

Taloyhtiöiden velat kasvussa.
- Mitä asunnon ostajan pitää tietää taloyhtiön taloudesta
- Uudistalojen erityispiirteet
talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

Katsaus rakentamisen suhdanteisiin maakunnassa.
aluepäällikkö Markku Leppälehto, Talonrakennusteollisuus ry, Lounais-Suomi ja Satakunta

Tervetuloa!

www.rakennusmessut.fi

Akkreditointi http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot messuista:

Turun Messukeskus Oy
projektijohtaja
Krista Ahonen
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy
Taina Pärkö-Luotonen
viestintäpäällikkö
puh. 040 505 6424

Ilmoittauduthan tilaisuuteen osoitteella
taina.parko@turunmessukeskus.fi 7.2. mennessä

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kansainvälinen Life Science Live -tapahtuma Suomeen19.6.2018 12:10Tiedote

Life Science Live on uusi, kansainvälinen lääketieteen ja terveydenhoidon ammattitapahtuma. Kokonaisuus järjestetään Turun Messukeskuksessa 15.-16.5.2019. Life Science Live -tapahtuman sisällöstä vastaavat Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Oy osana HealthTurku-kärkialan kehitystyötä. Turku Science Park Oy järjestää perinteisen HealthBIO-tapahtumansa Life Science Live -tapahtuman yhteyteen. Osana tapahtumakokonaisuutta on myös kaksipäiväinen i-HD (Improved Health Data) konferenssi.

Tiedote ja kutsu: Kansainvälinen Navigate yhdistää alan osaajat 16.-17.5. Meriteollisuuden ja -logistiikan tulevaisuus esillä Navigate-messuilla14.5.2018 13:36Kutsu

Noin 20 maata on edustettuna Navigate-messuilla, Turussa 16.-17.5. Kansainvälinen meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan huippukohtaaminen järjestetään joka toinen vuosi Turun Messukeskuksessa. Tapahtuma on kasvussa ja mukana noin 200 alan yritystä. Messuille on tulossa kansainvälisiä osallistujia, näytteilleasettajia ja toimittajia mm. Venäjältä, Kiinasta, Etelä-Koreasta, Espanjasta, Virosta ja Ranskasta.

Viron nykykirjallisuus ja mm. lastenkirjallisuuden tuoreet suomennokset esillä Turun Kirjamessuilla8.5.2018 13:12Tiedote

Turun Kirjamessujen teemana on 100-vuotisjuhlavuottaan viettävä Viro. Turun Messukeskuksessa 5.–7.10.2018 nähdään maan nykykirjailijoita laajalta rintamalta. Mukana ovat esimerkiksi Kai Aareleid, Paavo Matsin, Valdur Mikita ja Andrei Ivanov. Ohjelmaa tuottavat Viro-instituutti Suomessa, Viron Suomen-suurlähetystö, Tuglas-seura ja Suomen Viro-yhdistysten liitto. Viro-teemakokonaisuuden suunnittelussa on mukana Jenni Haukio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme