Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle alueen suurimpaan rakennusmessutapahtumaan

Jaa

Rakenna & Sisusta -messut, 9.-11.2., on alueen suurin rakennusalan messutapahtuma. Messuille osallistuu tänä vuonna yli 250 yritystä. Tämän vuoden tarjonnasta esille nousevat mm. kodin sisäpinnat sekä terveellinen koti.

Varsinais-Suomessa eletään parhaillaan positiivisen rakennemuutoksen aikaa. Alueella on tekijöistä paikoitellen pulaa. Rakenna & Sisusta -messujen tavoitteena on, että jokainen messukävijä saa halutessaan mahdollisimman yksilöllistä apua ja vinkkiä omaan rakennus- tai sisustusongelmaansa. Uutta on myös mm. Sisustuksen trendikartta. Tässä kokonaisuudessa ovat esillä kauden suosituimmat värit ja piensisustustuotteet sommitelmina. Tietoa ja vinkkejä saa myös mm. tapetointiin ja kalkkimaaleihin. 

Messuilla esiintyvät mm. Tomi Kouvola ja Jim Björni. Kouvola pitää messuilla myös sisustusklinikkaa. Ammattilaisten Lounais-Suomen Rakennuspäivä on vuorossa messuilla perjantaina.

Tervetuloa mediainfoon järjestetään perjantaina 9.2. klo 11 - n. 12  (Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13, kokoustila 7, 1. krs).
Nautimme tilaisuuden yhteydessä lounaan.

Alueen suurin rakennusmessutapahtuma esittelee alan ajankohtaiset ilmiöt.
projektijohtaja Krista Ahonen, Turun Messukeskus Oy

Sisustuksen trendikartta esittelyssä.
Sanna Tuomi, Pieni Ideatalo

Varsinais-Suomen alue elää positiivisen rakennemuutoksen aikaa. Näkyykö se jo rautakaupassa?
toimitusjohtaja Antti Leppäkoski, Sarokas

Kova pula ammattilaisista. Nyt starttaa rakennusmestareiden ja rakennusinsinöörien muuntokoulutus.
koulutus- ja tutkimuspäällikkö Juha Kääriä, Turun ammattikorkeakoulu

Taloyhtiöiden velat kasvussa.
- Mitä asunnon ostajan pitää tietää taloyhtiön taloudesta
- Uudistalojen erityispiirteet
talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi

Katsaus rakentamisen suhdanteisiin maakunnassa.
aluepäällikkö Markku Leppälehto, Talonrakennusteollisuus ry, Lounais-Suomi ja Satakunta

Tervetuloa!

www.rakennusmessut.fi

Akkreditointi http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot messuista:

Turun Messukeskus Oy
projektijohtaja
Krista Ahonen
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy
Taina Pärkö-Luotonen
viestintäpäällikkö
puh. 040 505 6424

Ilmoittauduthan tilaisuuteen osoitteella
taina.parko@turunmessukeskus.fi 7.2. mennessä

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Vihersukellus kevääseen maaliskuussa - Piha & Puutarha -messuilla kukkasidontakilpailu16.1.2019 14:15Tiedote

Tiedote 16.1.2019. Piha & Puutarha -messut Turun Messukeskuksessa tarjoavat jälleen aikaisen kevään tuoksuineen, yleiskoristeluineen ja väreineen. Odotettu kevättapahtuma järjestetään 29.-31.3. Järjestelyissä ovat mukana Lounais-Suomen Puutarhayhdistys, Ammattiopisto Livia, Kauppapuutarhaliitto Varsinais-Suomen piiri ja Suomen Kukkakauppiasliitto Varsinais-Suomen piiri. Luvassa on todellinen vihersukellus. Maa, ilma ja vesi ovat kaikki huomioituja puutarhamessujen ilmeessä.

Caravan Show -messuilla aiheina tänä vuonna mm.: Suomalaiset automatkalla maailman ympäri, koiraystävällisin leirintäalue ja kaupankäyntiä11.1.2019 12:00Tiedote

Turun Messukeskuksen pihalle leiriytyneiden matkailuautojen ja -vaunujen ikkunoista loistaa tunnelmallinen valo. Caravan Show kerää paitsi halleihin myös messukentällä runsaan joukon automatkailun harrastajia Caravan-treffeille. Turun Messukeskuksen hallit ovat täynnä nähtävää, sillä alan myynti vetää tällä hetkellä hyvin. Messujen erikoisuutena on jo pitkään ollut suosittu Caravan-treffitapahtuma, joka sijoittuu Turun Messukeskuksen piha-alueelle. Tähän SF-Caravan Turku ry:n junailemaan tapahtumaan odotetaan jälleen satoja vaunu- ja autokuntia viikonlopuksi. Talvisen tapahtuman sosiaalinen ulottuvuus on merkittävässä roolissa tapahtumassa.

Kutsu medialle Caravan Show -messujen infoon perjantaina 11.1.19.12.2018 12:53Kutsu

Caravan Show -messut järjestetään Turun Messukeskuksessa 11.-13.1. Tapahtuman järjestää Turun Messukeskus Oy yhdessä harrastuksen kattojärjestön SF-Caravan ry:n kanssa. Vuoden ensimmäinen automatkailutapahtuma esittelee uudet matkailuautot ja -vaunut sekä tarjoaa mukavan kohtaamispaikan reissaajille talven keskellä. Nähtävää on erityisen paljon, sillä hallit ovat täynnä ja mm. ensiesittelyjäkin on luvassa.

Caravan Show -messuilla matkataan maailman ympäri ja puhutaan myös ilmastonmuutoksesta12.12.2018 09:43Tiedote

Tiedote 12.12.2018. Caravan Show kerää yhteen automatkailun ystävät 11.-13.1. Näytteilleasettajia ja kalustoa on tulossa esille paljon, sillä Turun Messukeskuksen messuhallit ovat käytännössä loppuunmyydyt. Alalla menee tällä hetkellä hyvin ja Turussa nähdään useita ensiesittelyjä. Tammi-marraskuun myyntimäärä 1929 kappaletta on 139 enemmän kuin koko viime vuonna 2017. Toimialan kasvu on lähes 9 %, kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme