HSY

Kutsu medialle: Ämmässuo 30 v: Tervetuloa tutustumaan tämän päivän ekoteollisuuskeskukseen to 31.8. - ilmoittaudu viimeistään ma 28.8.

Jaa

30 vuotta sitten Ämmäsuolle rakennettiin perinteinen kaatopaikka. Tänään se on moderni jätteiden jalostuskeskus ja merkittävä kiertotalouden edistäjä. Teemme ekoteollisuuskeskuksessa monipuolista tutkimus- ja kehitystyötä yritysten kanssa. Tuorein saavutus on vuoden 2017 alussa käyttöönotettu biokaasuvoimala.

Aika: to 31.8.2017 kello 10.00–12.00

Paikka: Ekomo, Ämmässuon ekoteollisuuskeskus (entinen jätteenkäsittelykeskus), Espoo (Ämmässuontie 8). Huom! Järjestämme halukkaille bussikuljetuksen Kiasman edestä (lähtö klo 9.15) Ämmässuolle ja sieltä Hakaniemeen.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin toimintaamme & nauttimaan aamiaistarjoilua!

Tutustumiskierroksen ohjelma:
- Klo 9.15 Lähtö bussilla Kiasman edestä
- Klo 10.00 Saapuminen Ämmässuolle & aamiaistarjoilu
- Klo 10.00–10.45 Tutustuminen HSY:n ja Ekomon yritysten toimintaan. Mahdollisuus tavata HSY:n asiantuntijoita ja Ekomon yritysten edustajia, jotka kertovat mm. biojätteen käsittelystä, tutkimustyöstä ja siitä, kuinka HSY edistää kiertotaloutta.
- Noin klo 11–12 Kiertoajelu Ämmässuolla
- Noin klo 12.45 Paluu Helsingin Hakanimeen. Bussi pysähtyy matkan varrella tarvittaessa muilla pysäkeillä.

Ilmoittaudu osoitteeseen viestinta@hsy.fi 28.8.2017 mennessä. Mainitsethan, haluatko osallistua yhteiseen bussikuljetukseen.


Lämpimästi tervetuloa!

Raimo Inkinen
toimitusjohtaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Lisää tietoa Ämmässuon toiminnasta: www.hsy.fi/ammassuo ja Ekomosta: www.ekomo.fi

Lisätietoa tilaisuudesta: vastaava tiedottaja Tarja Methuen, puh.  040 593 6345, tarja.methuen@hsy.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. HSY auttaa asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

Älä ole Trash Test Dummy – vie maalit ja öljyt vaarallisen jätteen keräykseen maksutta!18.9.2017 09:30Tiedote

HSY selvitti vuonna 2016 pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asukkaiden näkemyksiä jätteiden lajittelusta. Kyselyn mukaan vain vähän yli puolet 18–25-vuotiaista kertoo lajittelevansa vaaralliset jätteet aina tai melko usein. Vanhemmissa ikäryhmissä, esimerkiksi 39–45-vuotiaiden kohdalla, näin toimii yli 70 % vastaajista. Kyselyyn vastasi 1012 pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asukasta, ja sen toteutti Innolink Research.

HSY:n hallituksen kokous 25.8.201725.8.2017 11:21Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen päätökset 25.8.2017 Hallitus päätti muun muassa Blominmäen viemäritunneleiden rakenteiden ja rakennelmien sijoittamisesta Suomenojan puhdistamon alueelle ja nimetä jäsenkuntien asiantuntijajäsenet hallituksen kokouksiin. Hallitus valitsi Blominmäen jätevedenpuhdistamon projektinjohtourakan tarjoajiksi seuraavat urakoitsijat: ‒ YIT Rakennus Oy‒ Lemminkäinen Infra Oy ‒ Ryhmittymä: Skanska Infra Oy ja Skanska Talotekniikka Oy. Jätteiden keräys- ja kuljetustöiden urakoitsijoiksi valittiin seuraavat toimijat:‒ vaihtolavojen kuljetus ja tyhjennys koko HSY:n toimialueella Lassila & Tikanoja Oyj‒ sekajätteiden keräys ja kuljetus nosturityönä Espoossa ja Kirkkonummella Remeo Oy, Helsingissä, Vantaalla ja Helsingissä Tumik Oy‒ biojätteen keräys ja kuljetus nosturiautotyönä koko HSY:n toimialueella Remeo Oy ‒ sekajätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä koko Kirkkonummella Renonorden Oy. Hallitus jätti pöydälle vesihuollon kehit

Ennakkotiedote HSY:n hallituksen kokouksesta 25.8.201724.8.2017 14:52Tiedote

Ennakkotiedote HSY:n hallituksen kokouksesta 25.8.2017 Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen kokous pidetään perjantaina 25.8.2017 Kokouksen esityslista on nähtävissä osoitteessahttp://dsjulkaisu.tjhosting.com/~hsy01/kokous/TELIMET.HTM Hallitus päättää muun muassa Blominmäen viemäritunneleiden rakenteiden ja rakennelmien sijoittamisesta Suomenojan puhdistamon alueelle, hyväksyä osaltaan vesihuollon kehittämissuunnitelman vuosille 2017-2028 sekä nimetä jäsenkuntien asiantuntijajäsenet hallituksen kokouksiin. Hallitus päättää seuraavista hankinnoista:- Blominmäen jätevedenpuhdistamon projektinjohtourakan tarjoajien valinta- jätteiden keräys- ja kuljetustöiden urakoitsijoiden valinta. HSY tiedottaa kokouksen jälkeen Blominmäen jätevedenpuhdistamon projektinjohtourakan tarjoajien valinnasta. Kokouksen pöytäkirja on nähtävissä em. osoitteessa perjantaina 25.8.2017. Ystävällisin terveisinHelsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymäviestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme