HSY

Kutsu medialle: Ämmässuo 30 v: Tervetuloa tutustumaan tämän päivän ekoteollisuuskeskukseen to 31.8. - ilmoittaudu viimeistään ma 28.8.

Jaa

30 vuotta sitten Ämmäsuolle rakennettiin perinteinen kaatopaikka. Tänään se on moderni jätteiden jalostuskeskus ja merkittävä kiertotalouden edistäjä. Teemme ekoteollisuuskeskuksessa monipuolista tutkimus- ja kehitystyötä yritysten kanssa. Tuorein saavutus on vuoden 2017 alussa käyttöönotettu biokaasuvoimala.

Aika: to 31.8.2017 kello 10.00–12.00

Paikka: Ekomo, Ämmässuon ekoteollisuuskeskus (entinen jätteenkäsittelykeskus), Espoo (Ämmässuontie 8). Huom! Järjestämme halukkaille bussikuljetuksen Kiasman edestä (lähtö klo 9.15) Ämmässuolle ja sieltä Hakaniemeen.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin toimintaamme & nauttimaan aamiaistarjoilua!

Tutustumiskierroksen ohjelma:
- Klo 9.15 Lähtö bussilla Kiasman edestä
- Klo 10.00 Saapuminen Ämmässuolle & aamiaistarjoilu
- Klo 10.00–10.45 Tutustuminen HSY:n ja Ekomon yritysten toimintaan. Mahdollisuus tavata HSY:n asiantuntijoita ja Ekomon yritysten edustajia, jotka kertovat mm. biojätteen käsittelystä, tutkimustyöstä ja siitä, kuinka HSY edistää kiertotaloutta.
- Noin klo 11–12 Kiertoajelu Ämmässuolla
- Noin klo 12.45 Paluu Helsingin Hakanimeen. Bussi pysähtyy matkan varrella tarvittaessa muilla pysäkeillä.

Ilmoittaudu osoitteeseen viestinta@hsy.fi 28.8.2017 mennessä. Mainitsethan, haluatko osallistua yhteiseen bussikuljetukseen.


Lämpimästi tervetuloa!

Raimo Inkinen
toimitusjohtaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Lisää tietoa Ämmässuon toiminnasta: www.hsy.fi/ammassuo ja Ekomosta: www.ekomo.fi

Lisätietoa tilaisuudesta: vastaava tiedottaja Tarja Methuen, puh.  040 593 6345, tarja.methuen@hsy.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. HSY auttaa asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

HSY:n hallituksen kokous 17.11.201717.11.2017 11:43Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen päätökset 17.11.2017 Hallitus päätti muun muassa hankkia imu- ja painepesuautopalveluita ajalle 2018-2019 osioissa mainitussa toimeksiantojärjestyksessä seuravasti:‒ Osio 1: Delete Finland Oy ja Lassila &Tikanoja Oyj, ‒ Osio 2: Lassila &Tikanoja Oyj ja Delete Finland Oy, ‒ Osio 3, auto 5: Delete Finland Oy ja Lassila &Tikanoja Oyj,‒ Osio 3, auto 6: Eerola-Yhtiöt Oy ja Delete Finland Oy,‒ Osio 4: Eerola-Yhtiöt Oy ja Delete Finland Oy. Hallitus sai tiedoksi muun muassa hulevesisopimuksen tilannekatsauksen, Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen MAL-sopimuksen syksyn 2017 seurantakatsauksen ja pääkaupunkiseudun kasvihuonekaasupäästöt vuonna 2016. Kokouksen pöytäkirja, jossa on lisää edellisistä sekä muut päätetyt asiat: http://dsjulkaisu.tjhosting.com/~hsy01/kokous/TELIMET.HTM Ystävällisin terveisinHelsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymäviestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahtalapuh. 040 593 6346www.hsy.fi

Ennakkotiedote HSY:n hallituksen kokouksesta 17.11.201714.11.2017 08:19Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallituksen kokous pidetään perjantaina 17.11.2017 Kokouksen esityslista on nähtävissä osoitteessahttp://dsjulkaisu.tjhosting.com/~hsy01/kokous/TELIMET.HTM Hallitus päättää muun muassa imu- ja painepesuautopalveluiden hankinnasta. Hallitus saa tiedoksi muun muassa hulevesisopimuksen tilannekatsauksen, Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen MAL-sopimuksen syksyn 2017 seurantakatsauksen ja pääkaupunkiseudun kasvihuonekaasupäästöt vuonna 2016.   Kokouksen pöytäkirja on nähtävissä em. osoitteessa perjantaina 17.11.2017. Ystävällisin terveisinHelsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymäviestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahtalapuh. 040 593 6346www.hsy.fi

Kiertotalouteen vauhtia kuuden kaupungin voimin27.10.2017 09:45Tiedote

Pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Turun ja Oulun alueilla syvennetään Suomen suurimpien kaupunkien yhteistyötä ja edistetään uuden liiketoiminnan syntymistä kiertotalouden ympärille. Alueellisissa kiertotalouden keskittymissä, kiertotalouskeskuksissa, on esimerkiksi yritysten mahdollista testata uusia toiminta- ja ratkaisumalleja sekä osallistua hyödyllisten innovaatioiden kehittämiseen. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY kehittää hankkeessa Ämmässuon ekoteollisuuskeskus Ekomosta alustaa innovaatioille sekä tuottaa laadukasta materiaalitehokkuustietoa kiertotalouden edistämiseksi.

Vesihuoltomaksujen muutokset vuonna 2018 – Kiinteistöjen jätehuoltomaksut pysyvät ennallaan20.10.2017 11:26Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden, HSY:n jäsenkunnissa vesihuollon käyttö-, perus- ja liittymismaksut nousevat keskimäärin yhden prosentin. Nostolla kustannetaan toimintavarmuutta turvaavia investointeja kuten uutta jätevedenpuhdistamoa. Nosto korottaa vesihuollon käyttömaksuja yhteensä kolme senttiä kuutiota kohden. Tämä tarkoittaa keskiverto-omakotiasujalle noin 11 sentin korotusta kuukaudessa. Vesihuollon palvelumaksut pysyvät ennallaan. Myös kiinteistöjen jätehuoltomaksut pysyvät ennallaan. Uudet maksut tulevat voimaan 1.1.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme