Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Kutsu medialle Apotin käyttöönoton tiedotustilaisuuteen 20.4.

Jaa

Apotti-järjestelmän tähän mennessä laajin käyttöönotto on 24.4. Järjestelmä otetaan tällöin käyttöön Helsingin, Kauniaisten ja Keravan terveydenhuollossa, kotihoidossa, iäkkäiden palveluissa ja päihdehuollossa sekä HUS Diagnostiikkakeskuksen kuvantamisessa.

Huhtikuun käyttöönotto koskee noin 15 000:ta Helsingin, Kauniaisten ja Keravan sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijää sekä noin 2 000:ta HUS Diagnostiikkakeskuksen kuvantamistoimintojen työntekijää.

Järjestämme medialle 20.4. klo 9.30 - 10.30 huhtikuun käyttöönotosta kertovan Teams-tiedotustilaisuuden.

Tilaisuudessa käyttöönotosta kertovat Helsingin terveys- ja päihdepalvelujen johtaja Leena Turpeinen, HUS Diagnostiikkakeskuksen diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen, Kauniaisten sosiaali- ja terveysjohtaja Ulla Tikkanen, Keravan vs. sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja Markus Paananen ja Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki.

Pyydämme tiedotustilaisuuteen osallistujia ilmoittautumaan 20.4. kello 9 mennessä: viestintäpäällikkö Jaana Juutilainen-Saari, jaana.juutilainen-saari@hel.fi tai puh. 050 380 9738. Samalla voi esittää ennakkokysymyksiä.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Tero Manninen
yksikön päällikkö
tero.manninen@hel.fi
p. 09 310 28885

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme