HUS

Kutsu medialle: Avoimet ovet Espoon sairaalan uudessa synnytysyksikössä 2.2.2018

Jaa

Jorvin sairaalan synnytysosasto, synnyttäjien päivystysvastaanotto sekä kaksi synnyttäneiden osastoa muuttavat helmikuussa uusiin tiloihin Espoon sairaalan neljänteen kerrokseen.

Tervetuloa tutustumaan Espoon sairaalan synnytysyksikön uusiin tiloihin.

Aika: perjantai 2.2.2018 klo 12 –15.

Osoite: Espoon sairaala, Synnytysyksikkö, 4. kerros, Karvasmäentie 6, Espoo

Synnytysten hoito Espoon sairaalassa käynnistyy 27.2.2018 klo 8.00. Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaala-alueella. 

Yhteyshenkilöt

Niina Kauppinen
Viestintäpäällikkö, HUS
050 4272040
niina.kauppinen@hus.fi

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

”Vanhemmat eros, oliko siinä järkee?” Uusilla #100asiaaerosta -verkkosivustoilla nuoret tukevat toisiaan/”Föräldrarna separerade” ”Fatta!!!” - På den nya sidan #100sakeromseparation ger unga stöd till varandra10.10.2018 00:00Tiedote

Vanhempien ero on nykyisin tavallista, mutta se ei tee siitä helpompaa lapsille ja nuorille. Jotta eroa ei tarvitse miettiä yksin, lapsille ja nuorille avataan 10.10. vertaistukea tarjoavat verkkosivustot www.nuortennetti.fi/100asiaaerosta ja www.nuortennetti.fi/100sakeromseparation. Sivuilla nuoret itse vastaavat toistensa kysymyksiin. Lisäksi vastauksia on kerätty ammattilaisilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme