Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: BJÖRN WAHLROOS: HILJAINEN VALLANKUMOUS

Jaa

Uusi perustuslaki sitoi pääministerin ja hallituksen kädet ja loi toimeenpanovaltavajeen. Perustuslaki vaatii reformin.

EVAlla on ilo kutsua median edustajat Björn Wahlroosin kirjoittaman EVA Pamfletin HILJAINEN VALLANKUMOUS julkistustilaisuuteen

Maanantaina 23. lokakuuta klo 15.00-16.30

Paikka: G18 (Yrjönkatu 18, Helsinki)

Edellytämme poikkeuksellisesti ennakkoilmoittautumista 23.10.2017 kello 9.00 mennessä: heini.larros@eva.fi tai 040 526 97 28.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Heini Larros, 040 526 97 28 tai heini.larros@eva.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

POHJOISMAINEN HYVINVOINTIVALTIO HIDASTAA NAISTEN ETENEMISTÄ JOHTAJIKSI16.1.2019 09:00:00Tiedote

Pohjoismaisissa hyvinvointivaltioissa naiset osallistuvat hyvin työmarkkinoille, mutta he etenevät edelleen urillaan hitaasti. Esimerkiksi Baltian maissa ja Yhdysvalloissa johtajatason tehtävissä työskentelee suhteellisesti selvästi enemmän naisia kuin Pohjoismaissa yleisesti. Tiedot käyvät ilmi EVA Analyysista Lasikaton paradoksi, jossa EVAn johtaja Matti Apunen haastattelee ruotsalaista tutkijaa Nima Sanandajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme