Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kutsu medialle Caravan Show -messujen infoon perjantaina 11.1.

Jaa

Caravan Show -messut järjestetään Turun Messukeskuksessa 11.-13.1. Tapahtuman järjestää Turun Messukeskus Oy yhdessä harrastuksen kattojärjestön SF-Caravan ry:n kanssa. Vuoden ensimmäinen automatkailutapahtuma esittelee uudet matkailuautot ja -vaunut sekä tarjoaa mukavan kohtaamispaikan reissaajille talven keskellä. Nähtävää on erityisen paljon, sillä hallit ovat täynnä ja mm. ensiesittelyjäkin on luvassa.

Messuilla palkitaan mm. vuoden parhaat caravan-alueet ja koiraystävällisinleirintäalue. Messujen erikoisuutena on talvileiri eli talvitreffit. Turun Messukeskuksen pihalle leiriytyy jälleen satoja matkailuajoneuvoja mahtaville talvitreffeille, joita isännöi SF-Caravan Turku ry.

Caravan Show’n mediainfo järjestetään avajaispäivänä perjantaina 11.1. kello 12 (lounas, kokoustilassa 4).

Caravan Show -messujen poiminnat ja uutuudet.
projektijohtaja Tiina Heiskari, Turun Messukeskus Oy

Karavanaarit - elämysmatkailijat.
Matkailuajoneuvoharrastajat hakevat matkoiltaan elämyksiä.
puheenjohtaja Olli Rusi, SF-Caravan ry

Myynti on mukavassa kasvussa. Kaupan tilannekatsaus ja alan trendit.
toiminnanjohtaja Antti Siljamäki, Matkailuajoneuvotuojat ry

Sadat leiriytyjät tulossa jälleen talvitreffeille.
uusi puheenjohtaja Esa Kankaristo, SF-Caravan Turku ry

2 vuotta, 90 000 kilometriä. Matkailuautolla maailman ympäri.
Päivi ja Pekka Heiskanen toteuttivat 8-vuotiset suunnitelmat ja lähtivät Kuopiosta kohti maailman ääriä. Ensimmäinen suomalainen, matkailuautolla jättireissun, toteuttanut pariskunta kertoo matkan vaiheista.

Tilaisuuden jälkeen voi vapaasti tutustua messuhalleihin. Mukana on useita ensiesittelyjä. Messuilla lanseerataan muun muassa liikuntarajoitteisille suunnattu henkilönostin, WelhoLift. Messuilla nostin on asennettuna matkailuautoon ja sitä on esittelemässä lauantaina useita arvokisamitaleja voittanut paraurheilija Marjaana Heikkinen.

Messut avaa kello 10 valtiovarainministeri Petteri Orpo.

Tervetuloa!

Ystävällisesti

Turun Messukeskus Oy
Taina Pärkö-Luotonen, viestintäpäällikkö
puh. (040) 505 6424
taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi
(Ilmoittautumiset pyydämme ystävällisesti 9.1. mennessä)

Lisätiedot netistä messuista & näytteilleasettajista: www.caravanshow.fi #caravanshow

Media-akkreditointi: http://www.turunmessukeskus.fi/medialle/akkreditointi/

Caravan Show -messut avoinna 11.-12.1. klo 10-18 ja 13.1. klo 10-16

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Turun Messukeskus, puh. (02) 337 111
projektijohtaja Tiina Heiskari
puh. 050 487 2015
tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi

SF-Caravan ry, toiminnanjohtaja Timo Piilonen
puh. (03) 615 3121, puh. 050 592 6561
timo.piilonen@karavaanarit.fi

SF-Caravan ry, puheenjohtaja
Olli Rusi, puh. 0400 522 895

Caravan-treffit, SF-Caravan Turku ry:n puheenjohtaja
Esa Kankaristo, puh. 0400 520 856

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Lyhyesti:
Caravan Show kerää yhteen automatkailun ystävät 11.-13.1. Näytteilleasettajia ja kalustoa on tulossa esille paljon, sillä Turun Messukeskuksen messuhallit ovat käytännössä loppuunmyydyt. Alalla menee tällä hetkellä hyvin ja Turussa nähdään useita ensiesittelyjä. Tammi-marraskuun myyntimäärä 1929 kappaletta on 139 enemmän kuin koko viime vuonna 2017. Toimialan kasvu on lähes 9 %, kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Luontoteemainen messutalo kohoaa Rakenna & Sisusta -messuille21.1.2019 12:45Tiedote

Tiedote 21.1.2019. Rakenna & Sisusta -messut Turun Messukeskuksessa esittelevät yleisölle rakennusalan yrityksiä ja osaamista 8.-10.2. Näytteilleasettajia on tapahtumassa noin 250 yritystä, ja tapahtuma onkin lounaisen Suomen alan suurin messutapahtuma. Esillä on mm. lukuisia kauden uutuustuotteita. Rakentajien ja remontoijien tietopaketille on käyttöä, sillä Varsinais-Suomen alueella on myönteistä liikehdintää ja mm. työpaikkoja on hyvin tarjolla.

Vihersukellus kevääseen maaliskuussa - Piha & Puutarha -messuilla kukkasidontakilpailu16.1.2019 14:15Tiedote

Tiedote 16.1.2019. Piha & Puutarha -messut Turun Messukeskuksessa tarjoavat jälleen aikaisen kevään tuoksuineen, yleiskoristeluineen ja väreineen. Odotettu kevättapahtuma järjestetään 29.-31.3. Järjestelyissä ovat mukana Lounais-Suomen Puutarhayhdistys, Ammattiopisto Livia, Kauppapuutarhaliitto Varsinais-Suomen piiri ja Suomen Kukkakauppiasliitto Varsinais-Suomen piiri. Luvassa on todellinen vihersukellus. Maa, ilma ja vesi ovat kaikki huomioituja puutarhamessujen ilmeessä.

Caravan Show -messuilla aiheina tänä vuonna mm.: Suomalaiset automatkalla maailman ympäri, koiraystävällisin leirintäalue ja kaupankäyntiä11.1.2019 12:00Tiedote

Turun Messukeskuksen pihalle leiriytyneiden matkailuautojen ja -vaunujen ikkunoista loistaa tunnelmallinen valo. Caravan Show kerää paitsi halleihin myös messukentällä runsaan joukon automatkailun harrastajia Caravan-treffeille. Turun Messukeskuksen hallit ovat täynnä nähtävää, sillä alan myynti vetää tällä hetkellä hyvin. Messujen erikoisuutena on jo pitkään ollut suosittu Caravan-treffitapahtuma, joka sijoittuu Turun Messukeskuksen piha-alueelle. Tähän SF-Caravan Turku ry:n junailemaan tapahtumaan odotetaan jälleen satoja vaunu- ja autokuntia viikonlopuksi. Talvisen tapahtuman sosiaalinen ulottuvuus on merkittävässä roolissa tapahtumassa.

Caravan Show -messuilla matkataan maailman ympäri ja puhutaan myös ilmastonmuutoksesta12.12.2018 09:43Tiedote

Tiedote 12.12.2018. Caravan Show kerää yhteen automatkailun ystävät 11.-13.1. Näytteilleasettajia ja kalustoa on tulossa esille paljon, sillä Turun Messukeskuksen messuhallit ovat käytännössä loppuunmyydyt. Alalla menee tällä hetkellä hyvin ja Turussa nähdään useita ensiesittelyjä. Tammi-marraskuun myyntimäärä 1929 kappaletta on 139 enemmän kuin koko viime vuonna 2017. Toimialan kasvu on lähes 9 %, kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme