Demarinuoret

Kutsu medialle: Demarinuorten liittokokous Turussa 8.-10.6. kello 12 alkaen

Jaa

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXVII liittokokous järjestetään Turun yliopistossa 8.-10.6. kello 12 alkaen. Liittokokouksessa päätetään esimerkiksi liiton poliittisista linjoista sekä henkilövalinnoista, eli puheenjohtajistosta ja liittohallituksesta.

Poliittisissa linjoissa nyt puhututtavat esimerkiksi suostumuksen kirjaaminen raiskauslainsäädäntöön, oppivelvollisuuden pidentäminen, ympäristöpolitiikka, liiton suhtautuminen Suomen Nato-jäsenyyteen sekä päihdelainsäädäntö. SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne pitää oman tervehdyksensä liittokokoukselle perjantaina 8.6. kello 14.30. Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi pitää poliittisen tilannekatsauksen tämän jälkeen noin kello 15.45. 

Liiton puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa valitaan lauantaina 9.6. viimeistään kello 13. Uusi liittohallitus on valittu sunnuntaina 10.6. noin kello 13 ja tällöin kuullaan myös liitolle valitun puheenjohtajan linjapuhe. Tarkempi ohjelma kokouksen puheenjohtajineen sekä saapumisohjeineen on tämän viestin liitteenä. 

Median edustajille on varattu liittokokouspaikalta oma tila esimerkiksi tavaroiden säilytystä varten. 

Ilmoittauduthan kokoukseen perjantaihin 8.6. kello 10.00 mennessä osoitteeseen noora.eilola@demarinuoret.fi. Kerrothan mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumisesi yhteydessä miltä osin osallistut liittokokouksen ohjelmaan. 

Kokousteknisiin kysymyksiin vastaa Demarinuorten pääsihteeri Simo Rissanen, simo.rissanen@demarinuoret.fi

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Demarinuoret
Demarinuoret
Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs.
00530 Helsinki

http://www.demarinuoret.fi

Demarinuoret - Sosialidemokraattiset Nuoret ry on yli 110-vuotias poliittinen nuorisojärjestö, joka toimii niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demarinuoret

Euroopan Demarinuorten liittokokous Suomeen keväällä 201925.11.2018 12:36Tiedote

Euroopan Demarinuorten valtuusto päätti lauantaina kokouksessaan Itävallassa, että Euroopan Demarinuorten seuraava liittokokous järjestetään Helsingissä. 29.-30.3.2019 Suomeen saapuu yli 250 nuorta sosialidemokraattia lähes 40 eri maasta. Kokous on suurin Suomessa pidettävä kansainvälinen poliittisen nuorisojärjestön tapahtuma 2010-luvulla. “On suuri kunnia saada yli 250 eurooppalaista kollegaa Suomeen keskustelemaan Euroopan tulevaisuudesta juuri eurovaalien alla. Vuosi 2019 on todellinen Eurooppa-politiikan supervuosi, koska eurovaalien lisäksi järjestetään eduskuntavaalit, joissa päätetään Suomen Eurooppa-politiikan suunta ja heinäkuusta 2019 Suomi aloittaa EU-puheenjohtajamaana. Suomella ja SDP:lla on loistava tilaisuus ottaa johtajuus siitä, että Euroopasta tehdään ilmastonmuutoksen torjumisen suurvalta ja voimakas demokratian puolestapuhuja”, Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi toteaa. “Euroopan suurimpana puoluepoliittisena nuorisojärjestönä olemme aktiivinen osa Eur

Demarinuoret: Perintövero on Suomen parhaita veroja ja sitä tarvitaan jatkossakin!11.10.2018 14:33Tiedote

Eduskunnassa keskustellaan tänään kansalaisaloitteesta perintö- ja lahjaveron poistamiseksi. Demarinuoret eivät kannata kansalaisaloitetta ja kehottavat eduskuntaa äänestämään kansalaisaloitteen hylkäämisen puolesta. Perintöveroa pitäisi sen sijaan korottaa hillitysti enimmillään 40 %:iin, lisätä perintöveron progressiivisuutta sekä poistaa perintöveron sukupolvenvaihdoshuojennus. Perintöveron maksuaikoja on myös paikallaan joustavoittaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme