Demarinuoret

Kutsu medialle: Demarinuorten liittokokous Turussa 8.-10.6. kello 12 alkaen

Jaa

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXVII liittokokous järjestetään Turun yliopistossa 8.-10.6. kello 12 alkaen. Liittokokouksessa päätetään esimerkiksi liiton poliittisista linjoista sekä henkilövalinnoista, eli puheenjohtajistosta ja liittohallituksesta.

Poliittisissa linjoissa nyt puhututtavat esimerkiksi suostumuksen kirjaaminen raiskauslainsäädäntöön, oppivelvollisuuden pidentäminen, ympäristöpolitiikka, liiton suhtautuminen Suomen Nato-jäsenyyteen sekä päihdelainsäädäntö. SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne pitää oman tervehdyksensä liittokokoukselle perjantaina 8.6. kello 14.30. Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi pitää poliittisen tilannekatsauksen tämän jälkeen noin kello 15.45. 

Liiton puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa valitaan lauantaina 9.6. viimeistään kello 13. Uusi liittohallitus on valittu sunnuntaina 10.6. noin kello 13 ja tällöin kuullaan myös liitolle valitun puheenjohtajan linjapuhe. Tarkempi ohjelma kokouksen puheenjohtajineen sekä saapumisohjeineen on tämän viestin liitteenä. 

Median edustajille on varattu liittokokouspaikalta oma tila esimerkiksi tavaroiden säilytystä varten. 

Ilmoittauduthan kokoukseen perjantaihin 8.6. kello 10.00 mennessä osoitteeseen noora.eilola@demarinuoret.fi. Kerrothan mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumisesi yhteydessä miltä osin osallistut liittokokouksen ohjelmaan. 

Kokousteknisiin kysymyksiin vastaa Demarinuorten pääsihteeri Simo Rissanen, simo.rissanen@demarinuoret.fi

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Demarinuoret
Demarinuoret
Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs.
00530 Helsinki

http://www.demarinuoret.fi

Demarinuoret - Sosialidemokraattiset Nuoret ry on yli 110-vuotias poliittinen nuorisojärjestö, joka toimii niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demarinuoret

Demarinuoret tavoittelee 5 nuorta kansanedustajaa ja yhtä nuorta MEPiä vuoden 2019 vaaleissa10.6.2018 14:56Tiedote

Demarinuorten liittokokous on asettanut tavoitteita liittokokouskaudelle 2018-2020. Demarinuorten tavoitteena on saada SDP:n eduskuntaryhmään viisi alle 32-vuotiasta kansanedustajaa ja europarlamenttiin yksi alle 32-vuotias MEP. Mahdollisissa maakuntavaaleissa tavoitteena on, että SDP:n ehdokkaista vähintään kymmenen prosenttia on alle 32-vuotiaita ja nuorten ehdokkaiden keräämän äänimäärän on oltava vähintään kymmenen prosenttia kaikkien SDP:n ehdokkaiden yhteenlasketusta äänimäärästä.

Demarinuoret: Raiskauslainsäädäntö on uudistettava - Demarinuoret tukee Suostumus 2018 -kampanjaa10.6.2018 14:20Tiedote

Demarinuoret vaatii raiskauksen määritelmän muuttamista jokaisen ihmisten itsemääräämisoikeutta kunnioittavaksi. Suomen lainsäädäntö on edelleen puutteellinen itsemääräämisoikeuden toteutumisen näkökulmasta. Raiskaus on tulevaisuudessa määriteltävä suostumuksen puutteen eikä käytetyn väkivallan tai sen uhan kautta. Demarinuoret antaa täyden tukensa 5.6.2018 alkaneelle Suostumus2018-kansalaiskampanjalle.

Demarinuoret: EK:n ehdotus lomien leikkaamisesta on vastuuton18.5.2018 09:41Tiedote

Demarinuoret tyrmää Elinkeinoelämän keskusliiton ehdotuksen leikata ihmisten lomia. Elinkeinoelämän keskusliitto ehdottaa ihmisten lomaoikeuksien heikentämistä entisestään. Ehdotus on vastuuton ja vaikeuttaisi entisestään monien työelämässä uupumusta kokevien työntekijöiden tilannetta entisestään. Ihmiset arvostavat tutkitusti paljon vapaa-aikaa ja epävarmassa työelämässä ihmisillä on oltava oikeus kunnollisiin lomiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme