Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu medialle: EK:n Suhdannebarometrin julkistamistilaisuus ke 30.10. klo 10.00.

Jaa

Hyvä median edustaja, järjestämme yhdessä Elinkeinoelämän keskusliiton, EK:n, kanssa Suhdannebarometrin julkistamistilaisuuden Porvoossa keskiviikkona 30.10.2019 klo 10.00. EK:n Suhdannebarometri kuvaa elinkeinoelämän kehitystä ja lähitulevaisuuden odotuksia. Tervetuloa!

Ohjelma

9:30-10 Saapuminen, aamupala tarjolla
10:00 Tilaisuuden avaus
10:10 Ekonomisti Simo Pinomaa, EK, esittelee  Suhdannebarometrin
10:25 Johtaja Markku Lahtinen, Helsingin seudun kauppakamari, analyysi luvuista
10:35 Kommenttipuheenvuorot: toimitusjohtaja Mauri Molander, Itä-Uudenmaan Osuuspankki, toimitusjohtaja Katarina Enholm, Brunberg Oy
10:45 Keskustelua
11:00 Tilaisuus päättyy

Aika:             Ke 30.10.2019 kello 10.00. 
Paikka:         Itä-Uudenmaan Osuuspankki, Rauhankatu 27, Porvoo

Tervetuloa!

Helsingin seudun kauppakamari

Elinkeinoelämän keskusliitto, EK 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Blomqvist
hanna.blomqvist@chamber.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari ja Kajaanin ammattikorkeakoulu: Ainutlaatuinen yhteistyömalli yritysten kouluttamisen ja korkeakouluopintojen yhdistämisessä13.1.2020 13:00:00 EETTiedote

Kauppakamarin jäsenyrityksille ja asiakkaille tarjotaan jatkossa mahdollisuus suorittaa korkeakoulutasoisia opintoja samalla, kun osallistuvat kauppakamarin koulutuksiin tai käyttävät KoulutusOnline-palvelua. Helsingin seudun kauppakamari ja KAMK, Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy, allekirjoittavat tänään yhteistyösopimuksen koulutusyhteistyöstä. Sopimuksen myötä yhteistyö käynnistyy heti ja opintoja on mahdollista suorittaa keväästä 2020 alkaen.

Helsingin seudun tuotanto ja työllisyys kasvussa – yritysten suhdanneodotukset heikkenemässä2.1.2020 12:00:00 EETTiedote

Helsingin seudun liiketoiminnan kehitys oli vahvaa vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä lähes kaikilla toimialoilla. Jalostusarvo kasvoi vahvasti teollisuudessa, rakentamisessa, informaatio- ja viestintäalalla sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnassa. Päätoimialoilla suhdanteiden odotetaan kuitenkin heikkenevän lähikuukausina, selviää Helsingin seudun kauppakamarin Toimialakatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme