Espoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu medialle: Espoon kaupunki ottaa käyttöön Neste MY uusiutuvan dieselin – matka kohti hiilineutraalia kaupunkia

Jaa

Espoon kaupunki ottaa kokonaan jätteistä ja tähteistä valmistetun Neste MY uusiutuvan dieselin käyttöönsä kaupunkitekniikan keskuksen dieselkalustossa. Siirtyminen uusiutuvaan dieseliin on osa Espoon kaupungin tavoitetta olla täysin hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Neste MY:n avulla voidaan saavuttaa jopa 90 prosenttia pienemmät kasvihuonekaasupäästöt polttoaineen koko elinkaaren aikana perinteiseen, fossiiliseen dieseliin verrattuna. Tämä vähentää merkittävästi kaupunkitekniikan keskuksen hiilijalanjälkeä.

Lämpimästi tervetuloa todistamaan kanssamme uusiutuvan dieselin käyttöönottoa. Tarjoamme juhlan kunniaksi Neste Espoo Muuralan kahviossa kevyen kahvitarjoilun. Tilaisuudessa kuullaan Espoon kaupunkitekniikan keskuksen johtajan Harri Tanskan avauspuheenvuoro sekä Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaavan johtajan Sam Holmbergin puheenvuoro. Tämän jälkeen siirrytään seuraamaan ensimmäistä tankkausta.

Aika: perjantai 5.1.2018 klo 10 alkaen
Paikka: Neste Espoo Muuralan kahvio (Nimismiehenpelto 1, 02770 Espoo)

Toivomme ilmoittautumisia keskiviikkoon 3.1.2018 kello 12 mennessä allekirjoittaneelle.

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset:

Tiedottaja Heli-Anneli Valinen
heli-anneli.valinen@espoo.fi, puh. 043 827 2887

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme