SDP Euroopassa

Kutsu medialle: Heinäluoma ja Kumpula-Natri – Seminaari EU-puheenjohtajakaudesta 9.12. klo 9-10.30 Helsingissä

Jaa

Europarlamentaarikot Eero Heinäluoma ja Miapetra Kumpula-Natri järjestävät "Suomen EU-puheenjohtajakausi – mitä saavutettiin?" -seminaarin maanantaina 9.12. klo 9-10.30 Helsingissä, Eurooppasalissa (Malminkatu 16).

Tilaisuudessa asiantuntijat arvioivat, mitä Suomen EU-puheenjohtajakaudella on saavutettu ja miten tehtävässä on onnistuttu. Paneelin aikana on mahdollisuus yleisökysymyksille.

Tilaisuuden jälkeen klo 10.30 toimittajilla on mahdollisuus haastatella Heinäluomaa ja Kumpula-Natria.

Ohjelma

Tilaisuuden ja paneelin moderoi toimittaja Unto Hämäläinen

08.30 Aamiainen tarjolla

09.00 Avaussanat, MEP Eero Heinäluoma

n. 09.10 Paneeli
Jari Luoto, pääministerin EU-asioiden alivaltiosihteeri (VNK)
Petri Raivio, YLE Helsinki, EU-erikoistoimittaja
Janica Ylikarjula, EK johtava asiantuntija, EU-edunvalvonta
Miapetra Kumpula-Natri, MEP

10.15 Päätössanat, Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen

10.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Toivomme ilmoittautumisia sähköpostitse elisa.selinummi@europarl.europa.eu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:

Miapetra Kumpula-Natri: Topi Juga, topi.juga@europarl.europa.eu, +358443578149Eero Heinäluoma: Elisa Selinummi, elisa.selinummi@europarl.europa.eu, +358400671203

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP EuroopassaTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Euroopassa

Europarlamentaarikko Kumpula-Natri kannustaa hakemaan UPM:n Kaipolan tehtaalta irtisanotuille tukea Euroopan globalisaatiorahastosta28.8.2020 16:38:47 EESTTiedote

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri (S&D) haluaa Suomen selvittävän mahdollisuutta hakea tukea Euroopan globalisaatiorahastosta UPM:n Kaipolan tehtaalta irtisanottavien työntekijöiden tukemiseen. Euroopan globalisaatiorahastosta jäsenmaat voivat hakea tukea tilanteissa, joissa suuri määrä työntekijöitä menettää työnsä maailmankaupan shokkien ja rakennemuutosten johdosta.

Miapetra Kumpula-Natrille europarlamentissa tärkeitä digivastuita19.5.2020 15:16:56 EESTTiedote

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri (S&D) on nimitetty keskeisiin digivastuisiin europarlamentissa. Parlamentin teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunnan S&D-ryhmä on valinnut Kumpula-Natrin johtamaan europarlamentin kannan valmistelua EU:n datastrategiaan. Kansainvälisen kaupan valiokunnassa Kumpula-Natri sai puolestaan vastuulleen edustaa parlamenttia WTO:n e-commerce -neuvotteluprosessissa, jonka tavoitteena on luoda toimivat maailmanlaajuiset pelisäännöt verkkokaupalle ja digitaloudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme