SDP Euroopassa

Kutsu medialle: Heinäluoma ja Kumpula-Natri – Seminaari EU-puheenjohtajakaudesta 9.12. klo 9-10.30 Helsingissä

Jaa

Europarlamentaarikot Eero Heinäluoma ja Miapetra Kumpula-Natri järjestävät "Suomen EU-puheenjohtajakausi – mitä saavutettiin?" -seminaarin maanantaina 9.12. klo 9-10.30 Helsingissä, Eurooppasalissa (Malminkatu 16).

Tilaisuudessa asiantuntijat arvioivat, mitä Suomen EU-puheenjohtajakaudella on saavutettu ja miten tehtävässä on onnistuttu. Paneelin aikana on mahdollisuus yleisökysymyksille.

Tilaisuuden jälkeen klo 10.30 toimittajilla on mahdollisuus haastatella Heinäluomaa ja Kumpula-Natria.

Ohjelma

Tilaisuuden ja paneelin moderoi toimittaja Unto Hämäläinen

08.30 Aamiainen tarjolla

09.00 Avaussanat, MEP Eero Heinäluoma

n. 09.10 Paneeli
Jari Luoto, pääministerin EU-asioiden alivaltiosihteeri (VNK)
Petri Raivio, YLE Helsinki, EU-erikoistoimittaja
Janica Ylikarjula, EK johtava asiantuntija, EU-edunvalvonta
Miapetra Kumpula-Natri, MEP

10.15 Päätössanat, Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen

10.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Toivomme ilmoittautumisia sähköpostitse elisa.selinummi@europarl.europa.eu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:

Miapetra Kumpula-Natri: Topi Juga, topi.juga@europarl.europa.eu, +358443578149Eero Heinäluoma: Elisa Selinummi, elisa.selinummi@europarl.europa.eu, +358400671203

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP EuroopassaTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Euroopassa

Kutsu medialle: Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin ”State of European Union” -seminaari torstaina 26.09.2019 klo 17 Helsingissä23.9.2019 11:13:55 EESTKutsu

EU:ssa eletään mielenkiintoisia aikoja, kun uusi parlamentti on valittu ja komissaarikandidaattien kuulemiset lähestyvät europarlamentissa. Vahvistuuko vai mureneeko Euroopan Unioni? Olette lämpimästi tervetulleita europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri järjestämään perinteiseen ”State of European Union” -seminaariin torstaina 26.09.2019 klo 17 alkaen Helsingissä Allas Sea Poolilla.

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri: "Tämä on tärkeää kuulla, ennen kuin päätän, mitä nappia EU-komission kohtalosta painan"17.9.2019 14:45:00 EESTTiedote

Europarlamentti hyväksyy tai hylkää lokakuussa Ursula von der Leyenin komission ja sen ohjelman. Ennen lopullista äänestystä europarlamentti ja mepit tenttaavat tiukasti komissaarikandidaatteja. Europarlamentaarikko, Suomen S&D delegaation puheenjohtaja Miapetra Kumpula-Natri peräänkuuluttaa nimitettyjä komissaariehdokkaita esittelemään konkreettiset askeleet Ursula von der Leyenin kesällä esittelemistä lupauksista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme