Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

KUTSU MEDIALLE: JHL:n edustajiston kokous 15.2.2018

Jaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n ylimääräinen edustajiston kokous pidetään 15.2.2018 klo 12 alkaen Helsinki Congress Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A). Kokouksessa käsitellään sopimusalakohtaiset neuvottelutulokset, mm. kunta-alan neuvottelutulos.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. 

Kokouksessa käsitellään seuraavat neuvottelutulokset: kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus, kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus ja kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus.

Mikäli neuvottelutulokset ovat valmistuneet ennen kokousta, niin käsittelyssä ovat myös  valtion yleinen virka- ja työehtosopimus, kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus, yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja Avaintyönantajat Avainta työehtosopimus.

Neuvottelujen etenemistä voi seurata liiton nettisivujen uutishuoneessa ja neuvottelutilanne-sivulla

Kokouksen ohjelma: 

11.00–12.00 Kahvit ja suolainen kahvileipä (juhlasalin aula 2 ½. krs)
12.00 Edustajiston kokous (juhlasali 2 ½. krs)
13.00–13.45 Lounas (ravintola 2. krs)
13.45 Edustajiston kokous jatkuu (juhlasali 2 ½. krs)
15–15.30 Päiväkahvi (ravintola 2. krs)
15.30 Edustajiston kokous jatkuu (juhlasali 2 ½. krs)

Tervetuloa! 

Lisätietoa: viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen, 040 530 1774, kristiina.ahonen@jhl.fi 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n yli 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme