Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

KUTSU MEDIALLE: JHL:n edustajiston kokous 15.2.2018

Jaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n ylimääräinen edustajiston kokous pidetään 15.2.2018 klo 12 alkaen Helsinki Congress Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A). Kokouksessa käsitellään sopimusalakohtaiset neuvottelutulokset, mm. kunta-alan neuvottelutulos.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. 

Kokouksessa käsitellään seuraavat neuvottelutulokset: kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus, kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus ja kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus.

Mikäli neuvottelutulokset ovat valmistuneet ennen kokousta, niin käsittelyssä ovat myös  valtion yleinen virka- ja työehtosopimus, kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus, yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja Avaintyönantajat Avainta työehtosopimus.

Neuvottelujen etenemistä voi seurata liiton nettisivujen uutishuoneessa ja neuvottelutilanne-sivulla

Kokouksen ohjelma: 

11.00–12.00 Kahvit ja suolainen kahvileipä (juhlasalin aula 2 ½. krs)
12.00 Edustajiston kokous (juhlasali 2 ½. krs)
13.00–13.45 Lounas (ravintola 2. krs)
13.45 Edustajiston kokous jatkuu (juhlasali 2 ½. krs)
15–15.30 Päiväkahvi (ravintola 2. krs)
15.30 Edustajiston kokous jatkuu (juhlasali 2 ½. krs)

Tervetuloa! 

Lisätietoa: viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen, 040 530 1774, kristiina.ahonen@jhl.fi 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n yli 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL: Lagen om småbarnspedagogik går inte in på de verkliga problemen inom sektorn – nästa regering måste ta upp lagen på nytt11.7.2018 10:30Tiedote

Riksdagen godkände den nya lagen om småbarnspedagogik i slutet av juni. I motsats till vad lagstiftarna påstår blev inte barnets intresse det centrala i lagen. Den rättar inte till en enda sak som är viktig med tanke på barnen. JHL står fast vid åsikten att nästa regering måste ta upp den godkända lagen på nytt och forma om den för barnens bästa. Förbundet kräver också en snabb utbyggnad av fortbildningsvägar för barnskötare och socionomer för att deras sysselsättningsläge inte ska försämras.

JHL: Varhaiskasvatuslaki ei puutu alan todellisiin ongelmiin, seuraavan hallituksen avattava laki uudelleen11.7.2018 10:30Tiedote

Eduskunta hyväksyi kesäkuun lopulla uuden varhaiskasvatuslain. Toisin kuin lainlaatijat väittävät, lapsen etu ei noussut laissa keskeiseksi. Laki ei korjaa ainuttakaan lapsen edun kannalta olennaista asiaa. JHL on vahvasti sitä mieltä, että seuraavan hallituksen on avattava nyt hyväksytty laki ja muokattava se todella lapsen parhaaksi. Liitto vaatii myös pikaista jatkokoulutuspolkujen rakentamista lastenhoitajille ja sosionomeille, jotta heidän työllisyystilanteensa ei heikkenisi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme