Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kutsu medialle: Jouluinen perhetapahtuma suurlähetystöille Nuuksiossa 16.12.

Jaa

Espoon kaupunki järjestää Suomessa toimivien suurlähetystöjen henkilöstölle ja heidän perheilleen jouluisen tapahtuman 16.12.2017 luontokeskus Haltiassa, suomalaisen luonnon keskellä. Ensimmäistä kertaa järjestettävään tapahtumaan on tulossa yli 200 henkeä eri suurlähetystöistä, mukana myös useita suurlähettiläitä.

”Haluamme tarjota suurlähetystöjen henkilöstölle perheineen maistiaisia suomalaisista jouluperinteistä Nuuksion eräluonnossa. Tämä on samalla meidän panoksemme maakuvatyöhön”, toteaa Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola.

Espoon kaupungin terveiset iltapäivään tuo elinkeinojohtaja Antolan lisäksi Espoon kaupunginvaltuuston jäsen ja Kestävä Espoo -kehitysohjelman puheenjohtaja Sirpa Hertell.

Ohjelma on rakennettu siten, että sekä lapset että aikuiset löytävät mieleistään tekemistä. Tapahtumassa pääsee muun muassa seikkailemaan tonttupolulla, testaamaan tunnetiloja mittaavaa Moodmetric-sormusta osana luontoretkeä, nauttimaan huskyajelun kyydistä sekä tietysti tapaamaan joulupukkia.

Ohjelma on kokonaisuudessaan tapahtumasivulla: https://ssl.eventilla.com/finnish_prechristmas

Joulupukki tonttuineen odottaa, tervetuloa median edustajat!

Paikka: Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84
Aika: 16.12.2017 klo 13.00–16.00

Seuraa somessa: #christmasinnuuksio #espoo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja (myös haastattelupyynnöt ja muut mediatiedustelut):

Mari Ala-Mikkula, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
puh. 043 826 7495
mari.ala-mikkula@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme