Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry

Kutsu medialle: Jyty lahjoittaa 100 000 euroa

Jaa

Suomen vanhimman kunta-alan ammattiliiton Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn 100-vuotisjuhlavuosi huipentuu 29.11. Helsingissä. Tiedotusvälineenne edustaja on tervetullut juhlaseminaariimme torstaina 29.11. klo 15.00 Helsingin yliopiston juhlasaliin (Unioninkatu 34, käynti Senaatintorin puolelta). Kahvitarjoilu alkaa klo 14.30.

Tilaisuudessa liiton puheenjohtaja Maija Pihlajamäki julkistaa liiton 100 000 euron lahjoituskohteen yhteiskuntaa hyödyttävään toimintaan. Tilaisuudessa julkistetaan myös liiton 100-vuotishistoriateos.

Seminaariin valtiovallan tervehdyksen tuo eduskunnan puhemies Paula Risikko. Seminaarissa puhuvat lisäksi STTK:n puheenjohtaja Antti Palola ja KT Kuntatyönantajien työmarkkinajohtaja Markku Jalonen. Tulevaisuuden työtä visioi futuristi Perttu Pölönen. Liiton historiaan katsauksen pitää historiateoksen kirjoittaja, valt.tri Antti Parpola. Juhlaseminaarin juontaa toimittaja Rita Strömmer. Tilaisuus päättyy klo 17.

Jyty on perustettu vuonna 1918. Liiton nimi on vaihtunut vuosikymmenten saatossa – viimeksi marraskuussa vuonna 2004 – jolloin Kunnallisvirkamiesliitto KVL sai nykyisen nimensä Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty. Jyty edustaa tällä hetkellä noin 50 000 kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja yksityisten palveluksessa olevaa viran- ja toimenhaltijaa. Jyty on Suomen vanhin kunta-alan ammattiliitto ja STTK:n neljänneksi suurin jäsenliitto. Jäsenistöstä naisten osuus on 84 %.

Ilmoittautumiset seminaariin ke 28.11. klo 17 mennessä allekirjoittaneelle.

Ystävällisin terveisin

Kari Hietamäki
viestintäjohtaja, päätoimittaja
puh. 040 5020 115
kari.hietamaki@jytyliitto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry
Asemamiehenkatu 4
00520 HELSINKI

020 789 3799http://www.jytyliitto.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme